Şimdi Ara

Warlock vs Mage (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paladinin warrior alması normal zaten :)
    Paladin warrior karşısında avantajlı bunu hiçbir paladin veya warrior inkar etmez.(Warlock ile mage arasındaki uçurum değil tabi burdaki avantaj xd )

O çıplak kesmeleri filan bırak. Gösterişten başka birşey değil(eski roguecraftta mümkündü evis ap ye veya silaha göre vurmuyordu)
    Anca wintrader ile noobları kesersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 7 Temmuz 2008; 18:33:18 >
  • Hocam aslında bende bir bakıma aynı şeyi söylüyorum.Lock lar TBC çıktığından beri overpowered charlar.Bir bakıma Rog larda öyle(cd lerin kısalığı nedeni ile)
    Zaten ben çoğu yazıda imkansızı zorlamak diye belirttim.İşini bilen bir lock yeşil itemi olsun s3 mage i bile rahat alır.Ama anlatmak istediğim şey şu.Bende zamanında çok ağladım nerf nerf diye mage i burakma triplerine girdim.(Ama sadece wow u pvp oynamadığım için mage ile yoluma devam ettim.) Arena yapıyorum bir tarafımı yırtıp 1800 e ulaşmışım rog/mage kombinasyonunda başlıyor lock/priest yada lock/druid vs hop 1600+ lere.
    Ama sonuç olarak 2200+ lü mage/rog takımlarını biliyorum.Sonra sırf bunun için yığınla video izliyip lock lara karşı duel yaptıktan sonra (hatta 375 herbi i burakip engineer bile gittim xD ) aslında oranın %35 e %65 gibi birşey olduğunu farkettim.
    Aynı mage/warrior gibi.Ben bizim server da bazı warrior dan çok dayak yediğimi bilirim bütün cd leri harcamama rağmen.O kadar pro oynuyanlar varki oyunu adam hırs yapmış mage leri alıcam diye sonrasında zaten beni kimse beni tutamaz diyor.Bende aynı mantıkla yola çıkarak lock lara ters gittim.
    Benim burda anlatmaya çalıştığım şey eğer lock gerçektende pro değilse alınabiliceği.Fear dan kaçmanın çok basit yolları var blink bile kullanılabilir,yada rocket boots vs.
    Mage lerin Lock alra karşı ezici bi zayıflığı olduğunu kimse zaten inkar etmez ama bu zayıflıkları kendi avantajınıza çevirebilirsiniz.Bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Biraz tecrübe birazda araştırma.
    Bir lock un mage i pataklamayı öğrenmesi 10gün belki ama mage in lock u pataklamayı öğrenmesi 60 gün.Sabır işi tamamen.
    Ama sonucunda önünüze çıkan lock ların %80 ini alabilirsiniz.Ama siz pro sunuz karşınıza çıkan lock pro işte ozaman yapıcak birşey yok :) Zaten ne yapıcağınızı bir adım önceden biliyordur.

TBC öncesi aklıma geliyor.Çıkmış karşıma bir lock bana dalıcak.Tek basit bir hareket.AP+ZHC+TOEP+POM+PYRO 1sn fireblast küt minimum 3000+1500 dmg (ki lock ların hp max 4000 o zamanlar) critlese fireblast e bile gerek kalmıyor.REsist mesist hakketire
    Bir bakıma zamanında mage ler overpowered dı şimdi lockların dönemi.Çoğu kişi oyuna TBC sonrası başladı ve mage lerin de bir zamanlar lock lar gibi olduğunu bilmiyor sanırım onun için hırs yapın :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

quote:

Orjinalden alıntı: XeNoMoRpH
    Hocam beni nasıl bu şekilde yanlış anlamayı becerdin bilmiyorum.Benim anlatmam mı kıt anlamadım.Benim oynadığım char mage dir.Dedimki de sırf mage le lock lara karşı avantaj sağlamak için warlock kastım ki oynanabiliş lerini öğrenebiliyim.Çok ta faydasını gördüm.
    1e1 de zora kalmadığım sürece lock a dalmam çünkü sonucun ne olucağını kestirmek zor.Kısaca tırsarım ama lock ların da kesilmesi imkansız değildir söylemek istediğim bu.Ayrıca lock ları daha fazla class zorlarken mage leri ise sadece lock lar (belki bm hunter) zorlar.

Yok yanlış anlamadım, ama sen yazımın tarzı sebebiyle beni yanlış anlamışsın. Benim demek istediğim kıyaslama yaparken herzaman karşında en az senin kadar bilen biri olduğunu, ve seninle aynı item seviyesinde olan biri olduğunu düşünmeni ve ona göre yorum yapmanı istiyorum. Çünkü öbür türlü gerçekten yazılanlar çok havada kalıyor.

Bende mage'im (en azından öyle idim, 3 ay önce shaman kastım ağırlık onda). Arka arkaya 5-6 tane warlock kestiğimi bilirim ama öyle salakça hatalar yapıyorlardıki benim herhangi bir mage-warlock tartışmasında bu 6 warlocku dikkate alarak bir fikir belirtmem çok yanlış. İşte anlatmak istediğim sadece bu.

Not= Ben genel olarak Rogue-hunter-warlock-priest'e karşı ciddi zorlanıyorum, benimle eş yetenekteki bu klasları bir şekilde şans benden yana iken kesebiliyorum. Druidi ise asla kesemiyorum en iyi ihtimalle kaçıyor. Ama bu demek değilki hiç druid kesmedim. Ama bakıyorum adama nasıl oynuyor, benim kadar yada benden iyi oynuyorsa yalan o druidi kesmek diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeNoMoRpH -- 7 Temmuz 2008; 19:15:27 >

• akıllı ve mantıklı oynarsan SL / SL warlockları alırsın güzelce . asla kolay olmaz ama alırsın .

tabi biraz da gear lazım shatterla ne kadar çok vurursan o kadar etkili . aslında SL/SL warlocklara karşı mage'in izleyebileceği temelde 3 farklı taktik var .
  • Noone izleyenler bilir, oradan bir sahne warlock vs mage adına :))

http://www.vimeo.com/1297744
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swordspecftw

Warlockun attığı dotları sadece bazı claslar dispelleyebiliyor. Sen lock gördünmü ve bu lcok SL-SL denen talente sahipse hele hele yanında lolhunteri varsa olabildiğicne hızlı kaçacaksın. Locklar için mageler şu an Free kill konumunda. Senin için warrior nasılsa oyle yane

Öncelikle konuyu açan arkadaş private yani "dandik" serverlerde oynamış.. Ordada warriorlar magelerden dayak yemez warrior mageyi rahatlıkla yardırır.

Ayrıca genel olarak warlock sl-sl oldugunda mageye zorluk çıkarıyor olabilir ama dediğiniz gibide değil. Misal ben lockum bugun bir mage beni tarla faresi gibi harcadı. Benim gözümde oyunun en güçlü pvp charıdır mage. Hatta 4 tane char 70leyip hala nasıl mage 70lemeden duruyorum hayret:)

• quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Noone izleyenler bilir, oradan bir sahne warlock vs mage adına :))

http://www.vimeo.com/1297744

Seyretmiştim ben onu ya :) Unuttuydum iyice noonenin altımı o lock ? :)
  • ya arkadaşlar isteyen herkes istediği herkesi alır, cidden, sadece inanmak ve ÇALIŞMAK önemli burada, adam yazmış yukarıda alamıyordum adamları çalıştım duel yaptım artık alıyorum demiş, BENCE bu oyunda şu şundan üstün durumu yok, sadece sl/sl warlockların zor yenilebilmesi gerçeği var, bu onların çok üstün olduklarını göstermez

bu düşünceme karşı çıkmayın lütfen çünkü durum böyle, siz isteyip, çalışığ dininip, amacına ulaşamayan kaç kişi gördünüz? =P
  • bana sorarsanız mage işini bilrse ne warlock dayanır ne rogue 2.4.3 le bu kesinleşçek.
  • yani işini bilen bir warlockun işini bilen mage karşısında şansı yok diyorsun öylemi?

Ben yazmaktan sıkıldım siz sıkılmadınız hala. Bizi işini bilen bir mage'in kestiği nooplar ilgilendirmiyor. Şöyle düşünün karşınızda oyunu kusursuz oynayan, olabilecek en iyi itemleri giymiş, yanında felhunter ile bir SL-SL warlock var siz mage olarak bu adamı yenebilir misiniz? Cevabınız evetse biz başka oyunlar oynuyoruz demektir.
  • pally ile lockun yaptığı magic disease gibi özellikleri silebiliyorsun curse hariç ama adam sürekli disease atınca pvp de sadece kendini temizlemekten başka bi şey yapamıyorsun...NO FEAR!!!
  • isteyen herkes her istediğini alamaz.....500-600 defa yazdık bunu...

warlock alan en rahat class rogue....çok sıkılıyorsan rogue aç bi tane ...tabii baştan kasmak zor gelmiyorsa...mage ve priest gibi karakterleride rogue ile rahatca sopalayabilirsin..

her classın her classı alması saçmalığına gelince.... öyle bişey yok...üstü çok iyi olan bi mage vasat bi rogue ile karşılaşınca alır...ancak aynı kalitede bi rogue ve bi mage karşılaştığında
    rogue gayet rahat mage i alır..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.