Şimdi Ara

Warlock vs. Shaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki saattir bir shamana yeniliyorum aklıma bişey gelmiyor artik earth shock yaparak cast ettigim spell i bozuyor elim kolum bagli instant cast dot lari salip kosuyorum saga sola yokmu bunun bir caresi..
    level 36 lock level 37 shaman acaba levellardan dolayımı earth shock a karsi bisey yapamiyorum ileride bunu halt edicek bi spell cikacakmi karsima yoksa durum vahim gibi gozukuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Norma

iki saattir bir shamana yeniliyorum aklıma bişey gelmiyor artik earth shock yaparak cast ettigim spell i bozuyor elim kolum bagli instant cast dot lari salip kosuyorum saga sola yokmu bunun bir caresi..
    level 36 lock level 37 shaman acaba levellardan dolayımı earth shock a karsi bisey yapamiyorum ileride bunu halt edicek bi spell cikacakmi karsima yoksa durum vahim gibi gozukuyor

sen daha oyuna başlamamısın oyun 70 de başlıyo
  • 39 bg sinde warrior ve shaman ezer en iyi oldukları zaman ilerki levellerde samar oğluna dönüyor 2 side
  • howl of terror(yada death coil) atıp ardından fear cast etmeyi dene , sonra herhangi bi büyüyü cast et ... büyüyü cast eder etmez kısa cast süresi olan dotlarını cast etmeye calıs sonrasında instant cast dotlarını döşe , elemental ise felhunter cıkart spell lock eder ... enchant ise keser gibi(iyi bi silahı varsa o lvl de hayvani olur ench shaman)
  • dostum ne death coil i o LVL da death coil öi war? arkadaşım hiç üzülme o LVL larda death coil gelene kadar biraz shaman we hunter lara eziliceksin..ama o LVL da sana tawsiyem ya succubusla seduce(hatırlayamadım o LVL da çıkıomuydu) oda olmuyosa void le sacriface edip cast edilen bütün spelleri (bence önce fear) sonrada shield bitesi yakadar life drain...
    COA yerine COT kullana bilirsin taget in fear da diilken en azından cast speed ini yawaşlatmış olursun
  • bide sana 36 LVl için güzel bi talent weriim ama 70 de falan woid yerine fel intellect i seçersen daha iyi olu bu talent sayesinde hem woid ile aggro proglemin aza ninicek hemde sacriface ın damage i abzorwe etmesi artıcak..sana tawsiyem 37 olduunda life tap e1 poan werip geirisini demon gitmen istersen o konudada yardımcı olurum PM aracılığıyla
    http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warlock/talents.html?0500120000000000000002050300133200000000000000000000000000000000
  • go pet>fear>dot>alt+tab>surf ınternet ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok daha neler....
    YORUMSUZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazypust

go pet>fear>dot>alt+tab>surf ınternet ^^

>www.you....com
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

howl of terror(yada death coil) atıp ardından fear cast etmeyi dene , sonra herhangi bi büyüyü cast et ... büyüyü cast eder etmez kısa cast süresi olan dotlarını cast etmeye calıs sonrasında instant cast dotlarını döşe , elemental ise felhunter cıkart spell lock eder ... enchant ise keser gibi(iyi bi silahı varsa o lvl de hayvani olur ench shaman)

Arkadaşın lvlınde warlockun ne deathcoili ne howl of terroru olduğu bi lvldır, yani bildiğin ezik classtır warlock o lvllarda. Bunu göz önüne alarak yazsaydın keşke postunu.
  • Ama önerebileceğim taktik şudur: Warlocku düşük lvllarda imba yapan succubustur, çünkü o lvllarda trinketliyemez kimse seduceunu, Önce direk wandla tremor totemi yok et, eder etmez seducela seducedan sonra grounging totemi yok et sonra shadowbolt cast et, adam kendine gelemeden fear at, sonra dotları diz ve searing pain spamla. Kolay gelsin.

Edit: Ya dikkat ettimde çok tek taraflı anlatmışım, ama o lvllarda warlockun yapıcağı başka hiçbir şey yok, yukarıda yazdığımdan başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 29 Aralık 2007; 19:58:47 >
  • bunalrı yazana kadar arkadaş 40 olmuştur ^^ ve death coil i de almıştır , artık yapabilir dimi ?
  • evet 2 bar kaldi 40 level'a ama inat ettim sonunda aldım shammy i felhunter spellock u işe yarıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Ama önerebileceğim taktik şudur: Warlocku düşük lvllarda imba yapan succubustur, çünkü o lvllarda trinketliyemez kimse seduceunu, Önce direk wandla tremor totemi yok et, eder etmez seducela seducedan sonra grounging totemi yok et sonra shadowbolt cast et, adam kendine gelemeden fear at, sonra dotları diz ve searing pain spamla. Kolay gelsin.

Edit: Ya dikkat ettimde çok tek taraflı anlatmışım, ama o lvllarda warlockun yapıcağı başka hiçbir şey yok, yukarıda yazdığımdan başka.

Eğer çok PVP yaparsa bunu alıp kullanabilirler düşük lvl lerde kırlamaz diye birşey yok artık
    http://www.wowhead.com/?item=18852

• quote:

Orjinalden alıntı: mecnun13

quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Ama önerebileceğim taktik şudur: Warlocku düşük lvllarda imba yapan succubustur, çünkü o lvllarda trinketliyemez kimse seduceunu, Önce direk wandla tremor totemi yok et, eder etmez seducela seducedan sonra grounging totemi yok et sonra shadowbolt cast et, adam kendine gelemeden fear at, sonra dotları diz ve searing pain spamla. Kolay gelsin.

Eğer çok PVP yaparsa bunu alıp kullanabilirler düşük lvl lerde kırlamaz diye birşey yok artık
    http://www.wowhead.com/?item=18852

Sölediğin iyi oldu.

• 70 ol öyle yaz yenilip yenilmediğini, Low lvl da shaman en iyisi ztn!
  • başka ufak bir detay. shamanı totemlerinden uzaklaştırmaya çalış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.