Şimdi Ara

Warlocklara BUFF (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Paladin'e buff isteriz!!!

Paladine DPS olarak büyük buflar gelecek diye okumştum bi yerde ama hybrid hiç bir clas hiç bir zaman saf dps makinesi olmaz oldurmaz blizz...
  • Ben Retri Pala'ya Buff istedim zaten. Yorum yaparken bir sorun.
  • Bugün druidimle pvp yaparken çok sinir olduğum birşey daha buldum. Birisi fear atıyor fearla koşarken formdan çıkabiliyorum ama başka form a giremiyorum. Böyle birşey olsa çok güzel olur. Cat deyken fear atarlar ayı olurum fear bitince direk charge.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Bugün druidimle pvp yaparken çok sinir olduğum birşey daha buldum. Birisi fear atıyor fearla koşarken formdan çıkabiliyorum ama başka form a giremiyorum. Böyle birşey olsa çok güzel olur. Cat deyken fear atarlar ayı olurum fear bitince direk charge.

Bence böyle birşey gelirse fear'la sınırlı kalmaz. Kalmazsa da arena'da druid ölmez . Düşünsenize stun'a aldığın zaman druid'i çat ayı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lekbu -- 17 Şubat 2008; 9:10:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lekbu

quote:

Bugün druidimle pvp yaparken çok sinir olduğum birşey daha buldum. Birisi fear atıyor fearla koşarken formdan çıkabiliyorum ama başka form a giremiyorum. Böyle birşey olsa çok güzel olur. Cat deyken fear atarlar ayı olurum fear bitince direk charge.

Bence böyle birşey gelirse fear'la sınırlı kalmaz. Kalmazsa da arena'da druid ölmez . Düşünsenize stun'a aldığın zaman druid'i çat ayı oluyor.

Evet stunda da dönüşmeli. Rogue bir başlıyor bana cheap shoot kidney gouge falan ortalama 8 saniye stunlanıyorum cat formda canım %40 a falan düşüyor ben o anda ayıya dönsem kaç yazar ?

• quote:

Orjinalden alıntı: fakenick762

quote:

Orjinalden alıntı: serserie

lafı nerenden anlıyosun sen? adama bak ya .......... ben senin imzanı begenmiyorum laf atmıyorum benim imzamdan sanane rahatsız oluyosan şikayet et imza kurallara aykırı diye ki değil o zaman sorun yok. Yeterince açık anlayabiliyosun umarım

Bu soruyu kendine sorman lazım senin...ana konu değildi öyle bir dikkatimi çekti değindim...Haksız da değilim,çevrene sorabilirsin inanmıyorsan...

Bizi kızdırmak için birşeyler yaptığını iddia ediyorsun kendin kızıyorsun...Söyleyecek birşey yok...Serserie diye nicki olup çalındığından şikayet edecek bir adamla tartışacak fazla birşey de yok...

serserie haklı fakenick, sanane adamın imzasından?

• quote:

quote:

quote:

Evet stunda da dönüşmeli. Rogue bir başlıyor bana cheap shoot kidney gouge falan ortalama 8 saniye stunlanıyorum cat formda canım %40 a falan düşüyor ben o anda ayıya dönsem kaç yazar ?

oldu başka? :)

• quote:

quote:

quote:

%40 ayı formdan sonra 2 tane daha rogue kesiyosun sonra. hatta %30-%20 de 2 rogue kesiyosun.

• farm da işe yarıya bilir mana sı olan mobları farmlarken onun manasını da emerek mana derdi ortadan kaldırılabilir tabi fear yiyen mob dağlara taşlara kaçarsa yada en yakın kahve ye kaçıp arkadaşları ile gelirse durum başka tabi
  • quote:

Klasik warlock : Tek tuşla karşıdaki adamı öldüren büyü versinler. Aoe olanından isteriz derler. Her daim isteme modundadırlar yani.

YALAN MI?

yani kisiligi hep boyle olanlar mi warlock acmis? olay bu mu? yoksa blizzardla mi ilgili? sende lock acsan oyle olurmuydun acaba? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

quote:

quote:

quote:

%40 ayı formdan sonra 2 tane daha rogue kesiyosun sonra. hatta %30-%20 de 2 rogue kesiyosun.

Ne %30 20'yi yahu, adam sayısız kere canını fulluyor cast etmeden.

• quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

Artık rogue gibi bir classı oynayan elemanların,warlock şöyle warlock böyle diye dert yanmalarından bıktım da böyle şeylerle eğleniyorum ben de...Senin bakış açınla bakarsak;aramızda olmuş bitmiş tartışma sanane diyebilirim mesela...

Bir olay anlatayım mesela forumdaki ağlayıp duran rogueler için;orgrimmar önünde duel yaptım bir tane rogue yendim(genelde roguelerin karakterleri de böyle işte yenilince ya "again" derler,ya "ez mode" ya da "lucky" felan diye konuşmaya başlarlar aptal aptal)Neyse adam başladı işte zaten warlock oynaması çok kolay vs dot drain felan filan.Ben baydığı için muhabbet hea felan deyip geçiyordum...Yanında tanımadığım bir rogue çıktı "rogue çokmu zor sanki" dedi ingilizce koptum orada...Cevap yok...

quote:

Bu da fazla fantezik olmuş,druid fearda değilken pillar kite bear form,mana çektirmez...Eğer birde feardayken bear form olursan bu discipline priestler ne zaman kullanacak mana burnlerini acaba?Veya warlocklar hep tek tickle mi yetinecek?Doğru düzgün druid manası çekebildekleri tek periyod druid feardaysa+rakibi interruptlamıyorsa...Balanceı komple göçertir,üst ratinglerde disc pri kalmaz ,+herkes druidi nerflemekten bahsederken böyle bir buff :) yok wow tarihinde çıkamaz...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

Artık rogue gibi bir classı oynayan elemanların,warlock şöyle warlock böyle diye dert yanmalarından bıktım da böyle şeylerle eğleniyorum ben de...Senin bakış açınla bakarsak;aramızda olmuş bitmiş tartışma sanane diyebilirim mesela...

Bir olay anlatayım mesela forumdaki ağlayıp duran rogueler için;orgrimmar önünde duel yaptım bir tane rogue yendim(genelde roguelerin karakterleri de böyle işte yenilince ya "again" derler,ya "ez mode" ya da "lucky" felan diye konuşmaya başlarlar aptal aptal)Neyse adam başladı işte zaten warlock oynaması çok kolay vs dot drain felan filan.Ben baydığı için muhabbet hea felan deyip geçiyordum...Yanında tanımadığım bir rogue çıktı "rogue çokmu zor sanki" dedi ingilizce koptum orada...Cevap yok...

quote:

Bu da fazla fantezik olmuş,druid fearda değilken pillar kite bear form,mana çektirmez...Eğer birde feardayken bear form olursan bu discipline priestler ne zaman kullanacak mana burnlerini acaba?Veya warlocklar hep tek tickle mi yetinecek?Doğru düzgün druid manası çekebildekleri tek periyod druid feardaysa+rakibi interruptlamıyorsa...Balanceı komple göçertir,üst ratinglerde disc pri kalmaz ,+herkes druidi nerflemekten bahsederken böyle bir buff :) yok wow tarihinde çıkamaz...

ben senin imzanla nickinemi laf atıyorm senin haddine olmayan yorumlar yapıyosun. Ayrıca ben warlockla ugrasıyorum sende sazan gibi atlıyorsun. Yaptığım hoşuna gitmiyorsa git rogue söyle rogue boyle diye konus baskasının nickine imzasına karısma. FAKE arkadas oldu mu?
    Ben başka forumda wllara laf atmıyorum ama bu forumun wllarında super inkar yeteneği var.
    Son olarak bende rog değil sadece magede var ayrıca. (Yeterince açık yazdım anladın umarım)
    Roguemla kestiğim en kolay sınıf warlock bundan emin olabilirsin son olarak.

• quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Hacı bende açıyorum warlock artık bu nedir ya Hiç stres falan yok pvp yaparken artık adamlarda...Gözler yarı kapalı,dot,deatcoil-fear,send pet shadowbolt,sonra bekle istersen dans et.Artık DHye takılan arkadaşlar hem mesaj atıp,hem adam kesebilirler sanırım.Bu nedir ya iyiki bir fearı nerflediler şimdi blizz dokuz dağdan buff getirir warlock için.Getirsin bakalım,faydalanmayanda ne olsun ama bu sefer

uheuhe uzun zamandır takılmıyodum foruma bir bakayım dedim..zihniyet hala aynı ya :/

"deatcoil" de iyiymiş..

bide yaşın kaç mrk ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannevond -- 17 Şubat 2008; 19:48:49 >

• ha deathcoil ha deatcoil ha DETKOİL ne farkeder?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KraL71

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Hacı bende açıyorum warlock artık bu nedir ya Hiç stres falan yok pvp yaparken artık adamlarda...Gözler yarı kapalı,dot,deatcoil-fear,send pet shadowbolt,sonra bekle istersen dans et.Artık DHye takılan arkadaşlar hem mesaj atıp,hem adam kesebilirler sanırım.Bu nedir ya iyiki bir fearı nerflediler şimdi blizz dokuz dağdan buff getirir warlock için.Getirsin bakalım,faydalanmayanda ne olsun ama bu sefer

uheuhe uzun zamandır takılmıyodum foruma bir bakayım dedim..zihniyet hala aynı ya :/

"deatcoil" de iyiymiş..

bide yaşın kaç mrk ettim

Lolcoil desede aynı takmayn ayrıntılara hem adamn yorumu gayet normal çocukluk felan göremedim. Relax...

• quote:

ben senin imzanla nickinemi laf atıyorm senin haddine olmayan yorumlar yapıyosun. Ayrıca ben warlockla ugrasıyorum sende sazan gibi atlıyorsun. Yaptığım hoşuna gitmiyorsa git rogue söyle rogue boyle diye konus baskasının nickine imzasına karısma. FAKE arkadas oldu mu?
    Ben başka forumda wllara laf atmıyorum ama bu forumun wllarında super inkar yeteneği var.
    Son olarak bende rog değil sadece magede var ayrıca. (Yeterince açık yazdım anladın umarım)

Bu arkadaşın mantıkıyla gezen insanlarda pek çok mantık denirse tabi,"ben sana şöyle diyorsam sende bana aynısının karşılığını vereceksin" gibi birşey...Bu forumdaki warlocklar olarak iyi oynayan roguelere yenildiğimizden bahsediyoruz ama hiç nerf rogue diye topic açan warlock görmedim...

Ama warlocklarla ilgili her topice atlayan bir ton classtan arkadaşlar var ve garip bir şekilde rogueler dolu bunların arasında...Dediğim gibi artık bıktım bende değişik cevaplar veriyorum o arkadaşlara...Ki sen eğlence olsun diye saçmalayabiliyorsan böyle,öyle bir cevap almana bu kadar içerlemen pek mantıklı değil ama ...

Bana anlıyormusun felan gibi cümleler kuruyorsunda 3-5 tekrar etmeden kendin anlayamıyorsun...Bu arada benim de hunter ve priest'im var ve uzun süre rogue oynamışlığım var...Bitirdim demiştin ama daha aynı şeyleri yazıp duruyorsun...

• konu çok sapmış bhe bu baya gzl olmuş ewt farmlarda fln baya işimize yarıycak tabi pvp de işini bilen warlock'da bundan yararlanır
  • Arkadaşlar size bişi diyim hiç KO forumuyla dalga geçmeyin artık öyle bir haliniz kalmadı. warlock sanki fenerbahçe roguede galatasaray gibi saçma fanatikliklere giriyosunuz. Eskiden forumdan çıkmazdım maholuğunuzdan foruma yazı yazasım gelmiyor bir konuda açıldığı gibi devam etsin. adam resmen warlockları kışkırtmak için söylediğini bile belirtiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 17 Şubat 2008; 23:06:39 >
  • quote:

quote:

Bu arkadaşın mantıkıyla gezen insanlarda pek çok mantık denirse tabi,"ben sana şöyle diyorsam sende bana aynısının karşılığını vereceksin" gibi birşey...Bu forumdaki warlocklar olarak iyi oynayan roguelere yenildiğimizden bahsediyoruz ama hiç nerf rogue diye topic açan warlock görmedim...

Ama warlocklarla ilgili her topice atlayan bir ton classtan arkadaşlar var ve garip bir şekilde rogueler dolu bunların arasında...Dediğim gibi artık bıktım bende değişik cevaplar veriyorum o arkadaşlara...Ki sen eğlence olsun diye saçmalayabiliyorsan böyle,öyle bir cevap almana bu kadar içerlemen pek mantıklı değil ama ...

Bana anlıyormusun felan gibi cümleler kuruyorsunda 3-5 tekrar etmeden kendin anlayamıyorsun...Bu arada benim de hunter ve priest'im var ve uzun süre rogue oynamışlığım var...Bitirdim demiştin ama daha aynı şeyleri yazıp duruyorsun...

Konuyu başka yöne çekmek için çok uğraşıyorsun ama özelden yazdım cevabını.
    İyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.