Şimdi Ara

Warlocklara BUFF (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • He mortal strikeler 300 vurunca 250 heal bile çok size :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Priest cast etmek zorunda Losa giderseniz cast edemez.(fear atıp arkasından cast edebilir)
    Hunter instant atar ama priest harici bütün heallerler dispelleyebilir, dispellenirse hemen ardından tekrar atamaz çünkü cdsi vardır.(başlarken peti keserseniz petten poison almayıp rahat rahat dispellersiniz)
    Warlock channelling şekli emer emmeye başladıktan sonra losada kaçsanız devam eder. Dispellebilir fakat üstünüzde birsürü dot olduğundan dispell etmeye çalışmak zaman kaybıdır sadece.

hepsinin avantajı dezavantajı var.

Mustafa sizde en azından arena setle 110 rage ile başlayıp olan şeyi harcıyonuz :P
    Ya biz rage toplayana kadar canımızın yarısı gidiyo özelliklerin yarısına need more rage diyo :)

Allah tan drain rage drain enerji rageburn felan yok :d

Dediklerin doğru, ama senn partnerinin priestın mana burn yapması için, dpsi ccde tuttuğunu hesaba katmalıyız, ben o değerlendirmemi, yanında cc classla arena yapan warlock priest ve hunter üzerinden yaptım, ama hunterın ki cooldownlıydı, onuda ben hesaba katmadım, orda bi yanlışım var.

• quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

He mortal strikeler 300 vurunca 250 heal bile çok size :D

300 mü ? O.o Ne o elinde dagger mı var senin ?
  • He sağlam gladiatorlü tierli druid gelince 800-900 vuran mortal 300-400 vuruyo :D (critsizi)
    Zaten siz imp leader of packle kapatıyonuz o dmgyi :D

1700 ap sezon sezon2 sword/deep thunder var bu arada :) (Battle shoutsuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 16 Şubat 2008; 14:29:55 >
  • Paladin'e buff isteriz!!!
  • Paladin'e mana burn'e kar$ı kullanabileceği bir skill verilmesi lazım.Sırf bu yüzden sıfırdan blood-elf pala kastırtcaklar adama...Priest'lerden kö$e buçak kaçmaktan sıkıldım artık.Zaten priest'ler pala gördümü her$eyi bırakıp mana burn moduna geçiyor...Bunuda a$ıp adam dokunursa keseceği adamı bırakıp mana burn moduna geçiyor...Pala'ya kar$ı mana burn çekmek çok zevkli olsa gerek...Daha ne kadar priest gördük mü tabanları yağlayacaz...
  • 2sn silence prieste koymaz emiceği manayı yine emer :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Bu kararı eleştirenleri, Viper sting ve Mana burn ile kıyaslama yapmasına davet ediyorum.

bırakında bazı şeyleri sizden daha iyi yapan classlar olsun .. herşeyin en iyisini istiyor şu ara warlocklar . isterseniz drain life'ınızda chain lightning gibi düşmanlar arasında seksin ? hatta size 2 hand sword vs versinler melee dmg de vurun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Bu kararı eleştirenleri, Viper sting ve Mana burn ile kıyaslama yapmasına davet ediyorum.

bırakında bazı şeyleri sizden daha iyi yapan classlar olsun .. herşeyin en iyisini istiyor şu ara warlocklar . isterseniz drain life'ınızda chain lightning gibi düşmanlar arasında seksin ? hatta size 2 hand sword vs versinler melee dmg de vurun ?

zaten normalde warlockların melee damage vurması lazım

warlock demek buyu gucu en seviyede olmayan fakat az da olsa melee damage yapabilendir

çoğu fantastik kitapda warlocklar bir mage gibi en üst seviye büyü yapamaz ama bir mage gibide 0 melee damage ile kalmaz

• Paladine ne versinler?Adamların manaları bitmiyor zaten,tek yedikleri de priest mana burnü...Diğerlerini anında dispelliyolar,100 kere dispelliyor yine bitmiyor mananız...Holy paladine başka türlü bir buff isteseniz amenna diyecem de bu istek gayet mantıksız oldu...

Warlock draini ise;druid tek tickte bear forma geçiyor,priestte dispelliyor,paladinde...Bırakın da kek gibi ortada durunca mananızı bitirebilen bir class olsun...
  • yavaş yavaş tartışmalar patlak vericek... hissediyorum

EDIT: NERF LOCKS!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 16 Şubat 2008; 15:13:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fakenick762

Paladine ne versinler?Adamların manaları bitmiyor zaten,tek yedikleri de priest mana burnü...Diğerlerini anında dispelliyolar,100 kere dispelliyor yine bitmiyor mananız...Holy paladine başka türlü bir buff isteseniz amenna diyecem de bu istek gayet mantıksız oldu...

Warlock draini ise;druid tek tickte bear forma geçiyor,priestte dispelliyor,paladinde...Bırakın da kek gibi ortada durunca mananızı bitirebilen bir class olsun...

Druid tamamda paladin priest dispellemek için biraz uğraşması lazım.
    Corruption,Siphon Life,Shadow Embrace,Drain Mana üstündeyken her dispell atışında global cdye giriyor. Ve onların arasından draine dispellemek zor olsa gerek..
    Ha birde dispellin mana costu yüksek tabi dispellemeye uğraşmak yerine başka yöntemler bulmak gerekir. %14 base mana az buz değil. Full manası olan priestten 300~ mana kadar götürür.
    Burda iş priestin takım arkadaşına kalıyor artık kimle arena yapıyorsa takım arkadaşı birşekilde interrupt etmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 16 Şubat 2008; 15:30:32 >

• Öyle bir yazmışsınki arkadaşım sanki diğerlerini dispellemesi kötü birşeymiş gibi...

2 channelda 600 mana kaybetceğine 2 kere dispell atsın hem üstündeki dotlardan kurtulur,damage azalır daha az heal atıp yırtar.Shadow embrace diye bir dot yok bir de,corruption curse of agony ve siphon lifeı dispellersen otomatik gider o,ayrı bir dispelle ihtiyacı yoktur,ne zaman gördün adamın üstünde hiçbir dot olmayıp shadow embrace olduğunu?

O dotları atmak için warlocktan giden manayı hesapla,dahası tek tickle biten mana drainlere giden manayı hesapla...Life tap'le bunlar warlockun healerına giriyor direk...Arada 1-2 mana burn yese biter işi...Dahası priest dediğin kaçıyor sürekli warlocktan yakalayıp dot atayım mana drain yapayım öyle kolay olmuyor partneri de var interruptlayan...Ayrıca priestin mana sıkıntısı olur dispellerken doğrudur da paladin de öyle bir durum yok pek,adamlar ne atsan dispelliyor yinede oom olmuyor kolay kolay...

• quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Paladin'e buff isteriz!!!

Yürü be Heall Bozzo.
  • Bir dispelldir gidiyor, Drain mana yapan afflic lock yokmu ki adama UA atıp dispell ederken tırsmasını sağlamasın
  • Klasik warlock : Tek tuşla karşıdaki adamı öldüren büyü versinler. Aoe olanından isteriz derler. Her daim isteme modundadırlar yani.

YALAN MI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tanty

Bir dispelldir gidiyor, Drain mana yapan afflic lock yokmu ki adama UA atıp dispell ederken tırsmasını sağlamasın

Affliction lock mana çekecek kadar uzun yaşayamıyor maalesef...

quote:

Orjinalden alıntı: serserie

Klasik warlock : Tek tuşla karşıdaki adamı öldüren büyü versinler. Aoe olanından isteriz derler. Her daim isteme modundadırlar yani.

YALAN MI?

Daha geçen warlocklarla bir sorunum yok,rahatım diyen arkadaş değilmi bu...Bilmesek roguenun çok zor oynanan bir class olduğuna inanıcaz ama...

Bir de imzana bittim,nickin o kadar yaratıcı ki nasıl çalarlar hayret birşey...

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tanty

Bir dispelldir gidiyor, Drain mana yapan afflic lock yokmu ki adama UA atıp dispell ederken tırsmasını sağlamasın

Affliction lock mana çekecek kadar uzun yaşayamıyor maalesef...

quote:

Klasik warlock : Tek tuşla karşıdaki adamı öldüren büyü versinler. Aoe olanından isteriz derler. Her daim isteme modundadırlar yani.

YALAN MI?

Daha geçen warlocklarla bir sorunum yok,rahatım diyen arkadaş değilmi bu...Bilmesek roguenun çok zor oynanan bir class olduğuna inanıcaz ama...

Bir de imzana bittim,nickin o kadar yaratıcı ki nasıl çalarlar hayret birşey...

Adınız çıkmış 9a inmez 8e sizi sinir etmekten zevk alıyorum var mı itirazın? HEM SANANE LAN BENİM NİCKİMDEN

stealth dediklerim senin alıntın içinde geçerli benim wllarla sorunum yok ama bu forumda bi kaç wl var ne dendi anlamadan savunma moduna geçiyolar sırf o yüzden yem atıyorum böyle onlarda atlıyolar zaten.

Akşam akşam güldürdün beni. Bu ve yukarda yazdıkların beni sinirlendirmedi... Bu arada bi ara gel de kapıma ben de sana ufaktan yem atayım evde kalmış birkaç kemik parçası var...

• quote:

lafı nerenden anlıyosun sen? adama bak ya .......... ben senin imzanı begenmiyorum laf atmıyorum benim imzamdan sanane rahatsız oluyosan şikayet et imza kurallara aykırı diye ki değil o zaman sorun yok. Yeterince açık anlayabiliyosun umarım

Bu soruyu kendine sorman lazım senin...ana konu değildi öyle bir dikkatimi çekti değindim...Haksız da değilim,çevrene sorabilirsin inanmıyorsan...

Bizi kızdırmak için birşeyler yaptığını iddia ediyorsun kendin kızıyorsun...Söyleyecek birşey yok...Serserie diye nicki olup çalındığından şikayet edecek bir adamla tartışacak fazla birşey de yok...
  • quote:

quote:

lafı nerenden anlıyosun sen? adama bak ya .......... ben senin imzanı begenmiyorum laf atmıyorum benim imzamdan sanane rahatsız oluyosan şikayet et imza kurallara aykırı diye ki değil o zaman sorun yok. Yeterince açık anlayabiliyosun umarım

Bu soruyu kendine sorman lazım senin...ana konu değildi öyle bir dikkatimi çekti değindim...Haksız da değilim,çevrene sorabilirsin inanmıyorsan...

Bizi kızdırmak için birşeyler yaptığını iddia ediyorsun kendin kızıyorsun...Söyleyecek birşey yok...Serserie diye nicki olup çalındığından şikayet edecek bir adamla tartışacak fazla birşey de yok...

armoryi açmayı biliyorsan anlardın ne demek istediğimi imzamda ...konu fazla uzadı derdin varsa özelden beklerim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.