Şimdi Ara

Warlocklara BUFF (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: serserie

quote:

Orjinalden alıntı: fakenick762

quote:

ben senin imzanla nickinemi laf atıyorm senin haddine olmayan yorumlar yapıyosun. Ayrıca ben warlockla ugrasıyorum sende sazan gibi atlıyorsun. Yaptığım hoşuna gitmiyorsa git rogue söyle rogue boyle diye konus baskasının nickine imzasına karısma. FAKE arkadas oldu mu?
    Ben başka forumda wllara laf atmıyorum ama bu forumun wllarında super inkar yeteneği var.
    Son olarak bende rog değil sadece magede var ayrıca. (Yeterince açık yazdım anladın umarım)
    Roguemla kestiğim en kolay sınıf warlock bundan emin olabilirsin son olarak.

Bu arkadaşın mantıkıyla gezen insanlarda pek çok mantık denirse tabi,"ben sana şöyle diyorsam sende bana aynısının karşılığını vereceksin" gibi birşey...Bu forumdaki warlocklar olarak iyi oynayan roguelere yenildiğimizden bahsediyoruz ama hiç nerf rogue diye topic açan warlock görmedim...

Ama warlocklarla ilgili her topice atlayan bir ton classtan arkadaşlar var ve garip bir şekilde rogueler dolu bunların arasında...Dediğim gibi artık bıktım bende değişik cevaplar veriyorum o arkadaşlara...Ki sen eğlence olsun diye saçmalayabiliyorsan böyle,öyle bir cevap almana bu kadar içerlemen pek mantıklı değil ama ...

Bana anlıyormusun felan gibi cümleler kuruyorsunda 3-5 tekrar etmeden kendin anlayamıyorsun...Bu arada benim de hunter ve priest'im var ve uzun süre rogue oynamışlığım var...Bitirdim demiştin ama daha aynı şeyleri yazıp duruyorsun...

Konuyu başka yöne çekmek için çok uğraşıyorsun ama özelden yazdım cevabını.
    İyi oyunlar

Ben de yazdım özelden cevabını,başka yöne çekmek?Konuya başka insanları sinir etmek adına yorum yapmak nasıl bir mantık...

Olay şu ki sen warlockları genel olarak sinir etmek adına birşey yazmışsın,bende bunu görüp bir warlock oyuncusu olarak senle ilgili birşey yazdım...Sen kalkmış rogueler için birşey yaz karşılıkında felan gibi saçmalıyorsun...Ama anlayamadığım sen kimsin?Rogueler seni vekil seçip,sonra böyle bir cevap yazsalar tamam deyip roguelerle alakalı bir cevap vereyim ama yazan sensin...

Sonrada sinir etmek için yazdım hıhıhı gibi başka aptalca başka bir mesajla çıkıyorsun,o değil hangi akılla mesajı yazıp sonra sorumlulukunu kabul etmiyorsun,rogue classı sorumlu olsun diyorsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben senin imzanla nickinemi laf atıyorm senin haddine olmayan yorumlar yapıyosun. Ayrıca ben warlockla ugrasıyorum sende sazan gibi atlıyorsun. Yaptığım hoşuna gitmiyorsa git rogue söyle rogue boyle diye konus baskasının nickine imzasına karısma. FAKE arkadas oldu mu?
    Ben başka forumda wllara laf atmıyorum ama bu forumun wllarında super inkar yeteneği var.
    Son olarak bende rog değil sadece magede var ayrıca. (Yeterince açık yazdım anladın umarım)
    Roguemla kestiğim en kolay sınıf warlock bundan emin olabilirsin son olarak.

Bu arkadaşın mantıkıyla gezen insanlarda pek çok mantık denirse tabi,"ben sana şöyle diyorsam sende bana aynısının karşılığını vereceksin" gibi birşey...Bu forumdaki warlocklar olarak iyi oynayan roguelere yenildiğimizden bahsediyoruz ama hiç nerf rogue diye topic açan warlock görmedim...

Ama warlocklarla ilgili her topice atlayan bir ton classtan arkadaşlar var ve garip bir şekilde rogueler dolu bunların arasında...Dediğim gibi artık bıktım bende değişik cevaplar veriyorum o arkadaşlara...Ki sen eğlence olsun diye saçmalayabiliyorsan böyle,öyle bir cevap almana bu kadar içerlemen pek mantıklı değil ama ...

Bana anlıyormusun felan gibi cümleler kuruyorsunda 3-5 tekrar etmeden kendin anlayamıyorsun...Bu arada benim de hunter ve priest'im var ve uzun süre rogue oynamışlığım var...Bitirdim demiştin ama daha aynı şeyleri yazıp duruyorsun...

Konuyu başka yöne çekmek için çok uğraşıyorsun ama özelden yazdım cevabını.
    İyi oyunlar

Ben de yazdım özelden cevabını,başka yöne çekmek?Konuya başka insanları sinir etmek adına yorum yapmak nasıl bir mantık...

Olay şu ki sen warlockları genel olarak sinir etmek adına birşey yazmışsın,bende bunu görüp bir warlock oyuncusu olarak senle ilgili birşey yazdım...Sen kalkmış rogueler için birşey yaz karşılıkında felan gibi saçmalıyorsun...Ama anlayamadığım sen kimsin?Rogueler seni vekil seçip,sonra böyle bir cevap yazsalar tamam deyip roguelerle alakalı bir cevap vereyim ama yazan sensin...

Sonrada sinir etmek için yazdım hıhıhı gibi başka aptalca başka bir mesajla çıkıyorsun,o değil hangi akılla mesajı yazıp sonra sorumlulukunu kabul etmiyorsun,rogue classı sorumlu olsun diyorsun...

Ben warlockla ilgili 2 satır yazı yazıyorum sen atlıyorsun sonra şahsa hakaret ediyorsun. Eğer cevap vermek istiyorsan sende benim sınıfımla ilgili benzer bir şey yazabilirsin tabi bulamadğın için böyle bir şey hakaret yöntemine başvuruyorsun.(rogueu geçtim magele ilgili en azından)

Yıllardır var olan 3 tuş warlock resmi ile ilgili konu açıldı espri demediniz ona bile fitil oldunuz.
    Onceden var olan roguecraft ya da pom pyro mage gibi birşey.
    Olay büyürmü diyerek yazı yazdım yanılmadım cidden.

• Şahsa hakaret!?Warlock olarak rogue ile ilgili birşey bulamıyorum öylemi?...doğrudur,yazacağımı yazdım ben üst konu 2. paragrafta... aynı şeyleri tekrar etmekten sıkıldım...Daha da yazmıyorum

konu haddinden fazla uzadı zaten...Kolay gelsin...
  • yazma ztn
  • Rogue oynaması kolay warlock zor warrior easymode druid zaten imba.. diyen insanlar gördükçe aynı oyunu mu oynuyoruz yoksa çok mu şey kaçırıyorum diye düşünüyorum
    Warlocka karşı rogue un yapacağı şeyi 10 yaşındaki çocuğa söyle, shadowstep ve kick i ezberlet bitti gitti
    peki rogue vs warrior veya frost mage? hele 3v3 5v5 de? rogue halen oynaması kolay class öyle mi
    1 tane cooldownı ziyan et bakalım rogue un arenada ne geliyor başına
    neden insanlar oynadığı class hariç diger classlara "kolay" "yetenek gerektirmez" diyor anlayabilmiş değilim
  • Sorun açık "Bastırılmış egoist duygular" yüzüne çıkıyor bu tartışmalar. benim babam seninkini döver mantığıyla yazılan her yazı WoW gibi yaş ortalaması yüksek bir MMORPG un oyuncu kalitesini düşürüyor. yakında kınayt mantığıyla yazılan "warlock k.o.s.p var gelin" yazıları görürüz.

fake arkadaşım cidden sorunlusun burada herkesin okuduğu bir forumda açık açık "ikiniz" tartışıyorsunuz. Peki sebep ? Roguem Warlockunu döver ! Ha sebepmi bu şimdi ? Cidden küçücük çocuktan farkın yok... burası msn değil yada irc falan hiç değil biraz seviyeli olalım arkadaşlar. İmzasına bile laf atmışsın adamın. Sanane ki imzasından adamın ?

Ayrıca bu bir buff değildir bir düzeltmedir. Resi capped olan adama DM 100 150 arası tickliyordu. +100 mana drain eklemişilerse resi captaki adama gene 125-175 arası tickleyecek. +25 %50 mana warlocku sadece gıdıklar.

• buraya yazın pvp esnasında bir warlockun tuş kombinasyonlarını vede rogueyi sonuç çıkacaktır arkadaşlar..

warlockta corruption, curse of agony, unstable affliction,siphon life , fear, death coil,shadow bolt,drain life, saat geç hatırlayamadım rakibi yavaşlatma skilli, rakip casterse castini yavaşlatma,talent yatırılmışsa shadowburn(şahsen ben her zaman o talenti alırım.. bunları mecbur kullanıyorsun karşıdan başka warlock gelir petine banish atarsın gibi ayrıntılara girmeden ana skilleri(hatırladıklarımı yazdım) 12 hamle. rakip caster değil ve peti yoksa iniyor 10 tuşa.. aynı tuşlara 10 kere basmaktan bahsetmiyorum. ayrıca bir warlock makro ile pvp de yapamaz.

arenayı düşünüp konuşsam daha fazla yazabilirdim ama duel gibi düşündüm... yoksa birde drain mana(hatırlayan varsa konunun başlığı! ) olayına girdikmi 20tane tuş sayacam olmayacak:)

Birde rogueninkileri yazın arkadaşlar sonra tuş kombinasyonu sayısına bakarak karar verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 18 Şubat 2008; 5:27:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KraL71

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Hacı bende açıyorum warlock artık bu nedir ya Hiç stres falan yok pvp yaparken artık adamlarda...Gözler yarı kapalı,dot,deatcoil-fear,send pet shadowbolt,sonra bekle istersen dans et.Artık DHye takılan arkadaşlar hem mesaj atıp,hem adam kesebilirler sanırım.Bu nedir ya iyiki bir fearı nerflediler şimdi blizz dokuz dağdan buff getirir warlock için.Getirsin bakalım,faydalanmayanda ne olsun ama bu sefer

uheuhe uzun zamandır takılmıyodum foruma bir bakayım dedim..zihniyet hala aynı ya :/

"deatcoil" de iyiymiş..

bide yaşın kaç mrk ettim

Bana baksana sen.Senin milletin harf hatalarını aramaktan başka bir işin gücün yok mu?Bana yaşımı soran adam önce uslubunu bilecek, terbiyesini takınacak.Yazdığın yazılardan,yaptığın yorumlardan ve Türkçeyi kullanışından kendi seviyeni belli ediyorsun zaten.Bir yerde yarana tuz bastık herhalde benimle uğraşıyorsun,ama fazla uğraşma benimle sonunda sen zararlı çıkarsın.Gerçi senin gibi kendini bilmez veletler ile uğraşıcak vaktim yok.Şu an işe gidiyorum bir foruma bakayım dedim,kendine çeki düzen ver elalemle uğraşmayı bırak,yada biraz büyü ondan sonra forumlarda sosyal ortama girip insanlarla muhabbet et.Tabii bu dediklerimi anlayabildiysen.Konuyu daha fazla uzatıp,saptırırsan forum adminine şikayet edileceksin ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 18 Şubat 2008; 6:40:55 >

• quote:

quote:

Hacı bende açıyorum warlock artık bu nedir ya Hiç stres falan yok pvp yaparken artık adamlarda...Gözler yarı kapalı,dot,deatcoil-fear,send pet shadowbolt,sonra bekle istersen dans et.Artık DHye takılan arkadaşlar hem mesaj atıp,hem adam kesebilirler sanırım.Bu nedir ya iyiki bir fearı nerflediler şimdi blizz dokuz dağdan buff getirir warlock için.Getirsin bakalım,faydalanmayanda ne olsun ama bu sefer

uheuhe uzun zamandır takılmıyodum foruma bir bakayım dedim..zihniyet hala aynı ya :/

"deatcoil" de iyiymiş..

bide yaşın kaç mrk ettim

"mrk" ettin?

yaşın kaç?

• quote:

Orjinalden alıntı: HighDarTheMan

quote:

quote:

"deatcoil" de iyiymiş..

bide yaşın kaç mrk ettim

"mrk" ettin?

yaşın kaç?

süper tespit "Deatcoil" i yanlış bulan adam "mrk" yanlış bulmuyor. Çelişkiye bak !

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkstrom

Sorun açık "Bastırılmış egoist duygular" yüzüne çıkıyor bu tartışmalar. benim babam seninkini döver mantığıyla yazılan her yazı WoW gibi yaş ortalaması yüksek bir MMORPG un oyuncu kalitesini düşürüyor. yakında kınayt mantığıyla yazılan "warlock k.o.s.p var gelin" yazıları görürüz.

fake arkadaşım cidden sorunlusun burada herkesin okuduğu bir forumda açık açık "ikiniz" tartışıyorsunuz. Peki sebep ? Roguem Warlockunu döver ! Ha sebepmi bu şimdi ? Cidden küçücük çocuktan farkın yok... burası msn değil yada irc falan hiç değil biraz seviyeli olalım arkadaşlar. İmzasına bile laf atmışsın adamın. Sanane ki imzasından adamın ?

Ayrıca bu bir buff değildir bir düzeltmedir. Resi capped olan adama DM 100 150 arası tickliyordu. +100 mana drain eklemişilerse resi captaki adama gene 125-175 arası tickleyecek. +25 %50 mana warlocku sadece gıdıklar.

Sorunlu olan sensin,tartışmanın sebebini anlamadan yazmışsın birşeyler...Cevap verdiğim soruları ne diye tekrar tekrar sorarsınız acaba...Ya okumuyorsunuz veya bir kıtlık var kesin...

• anlamıorum tartışma havasına girildimi herkes imla hocası kesilio herkes türkçe kitaplarındaki gibi yazmaya başlıo bende özellkle dikat ediom acaba virgül , nokta büyük harf gibi hatalar varmı die konuu ççoooooookkk sapmış

bu düzenleme (buff) oldukca locklar için az ama iş görür hiç yoktan iyidir ama dahasınıda beklioruz
  • çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz soray dsfuhasdqwe....tartışmayın ufaklarla

ingilizcen kıtsa yazmayacaksın arkadaşım detkoyil de yazarım deatgoğil de yazarım demiş aişds onu yazarsan sana baya sağlam güler insanlar > OwneD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannevond -- 18 Şubat 2008; 22:37:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.