Şimdi Ara

Warlords Awakening Steam Erken Erişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun steamde erken erişimde çıkacakmış. Daha önce kapatılıp açılan bir oyunmu yoksa yeni bir oyun mu, oynamaya değer mi fikirlerinizi almak isterim. Fiyatı başlangıç paketi 12 dolar olacakmış tabi erken erişim paketi falanda satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski ELOA Online imiş oyun. Hiç oynamadım ancak yorumlar fena değil. Yine de yeni bir Bless vakası olabilir temkinli yaklaşmak lazım.
  • dogii kullanıcısına yanıt
    12 dolarmış 20 liradan çıkarsa belki denenebilir ama güncel kurla çıkarla oynanmaz. Eloa yı beleşe çıkmıştı diye hatırlıyorum.
  • Çerezlik kore mmorpg lerine benziyor. Çıkarsa denerim. Ama tutacağını sanmıyorum. Yani oynadım demek için oynayabilirim Oynamadığımız mmorpg kalmadı. Bless den çok ümitliydim. Bless bile patladıysa bu oyunun patlama olasılığı daha yüksek.
  • Biu oyun efsane değildi ki ve f2p bi oyundu. Paralı çıkarmışlar tutmayacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 liradan erken erişimde çıkmış 400 kişi online gözüküyor
  • O oyun aşırı eski bir oyun, sadece daha iyi bi firma ile steame çıkıyor. Çoğu insan bilmez bu oyunu cünkü ilk başta neredeyse oyunu bulmak ve indirmek imkansızdı o kadar karmaşık bişeydi sitesi falan. O 20TL ye değmeyen bi oyun, insanlar bide bless online ile falan karşılaştırmış. Yeni MMORPG duyan abanıyor, ortada özel birşey yok yani. Diablo tarzı hack and slash bi oyun daha çok mmorpg öğesi taşıyor. 1 hafta sonra sayı düşer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

20 liradan erken erişimde çıkmış 400 kişi online gözüküyor
    Oyunu denedim ve çok hoşuma gitti. Oyunu denemeden çerezlik mmorpg çöp vs dedim de, deneyince o kadar da kötü olmadığını farkettim. Eğer anlık online sayısı 2000 e ulaşırsa devam ederim. Diğer türlü oyunu beğensemde kapancak oyuna emek vermeyi düşünmüyorum.
  • Emek verilecek bir oyun değil keyfini alana kadar oyna sonra silersin. Eso gw2 bdo harici yalan. Paran varsa wow oynarsın ama vaktin yoksa değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.