Şimdi Ara

*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.391
Cevap
35
Favori
121.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kombi için kombi dolabı öneriniz varmı internetten yerel dükkanlar çok kazık oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sitesinde yazan numaradan aradım samsun bayisi yetkili satıcıları arayın ama bafra ilçe satıcısına gittim 2900 dedi bana merkez satıcı 2270 fiyat verdi özel mesaj atamıyormuşum numaram onaylı değilmiş

• Warmhaus ta en ucuz fiyatlar nette priwa modeli 1900 civarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enerwa 24 modelini Katre ısıdan 2140 liraya 9 taksit aldım. Taktık çalıştırdık iyi görünüyor sorusu olan olursa cevaplarım.
  • gurtek61 G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kombinin sıcak kullanım suyu veriminden memnun musunuz ? Mesela suyu 37 dereceye ayarladınız kombiden, çeşmeyi biraz kısık açtınız bu durumda sıcak su ayarladığınız derecede mi geliyor yoksa 37-38-39-.....50 diye yükselmeye devam mı ediyor ? Özellikle önemsediğim şey bu çünkü bazı kombilerde suyun debisi düşük gelince kombi suyu ayarlanan derecenin üstüne çıkarıyor, bazılarında da suyun debisi düşük gelince belli bir dereceye kadar (50 derece gibi) suyun ısınmasına izin veriyor su 50dereceye gelince alev sönüyor ayarlanan dereceye kadar düşünce tekrar yanıyor. Ben bu ikisinin de yaşanmasını istemiyorum o yüzden modülasyonu 1:10 olan kombilere yöneldim. Bu kombiden de beklediğim suyu kısık açtığımızda dahi ayarlanan derecenin üstüne mümkün olduğunca çıkmaması ya da 37dereceye ayarladıysam maksimum 40 dereceye çıkması. Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• gurtek61 G kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata montaj dahil mi yada montajı onlar yapınca ayrıca para alıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

Warmhaus ta en ucuz fiyatlar nette priwa modeli 1900 civarı

Disintegration hocam İzmir'de bugün 2350₺ ham fiyatla Enerwaplas modelinde firmayla anlaştık. 1 hafta sonra montaj olacak.

Evim merkeziden bireysele döneceği için petek metrajlarını sizin de tavsiyenizle büyütüp metal bağlantıyla anlaşma yaptım. Termostatik vana ve kablosuz oda termostatı da olacak.

Size sorum radyatör arkalarına izopan takayım mı takmayayım mı ne dersiniz? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzun68 -- 8 Eylül 2017; 12:11:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun68 U kullanıcısına yanıt
    izopan faydalıdır öneririm
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Sayin disintegration enerwaplus 24 için bircok firma ile gorustum 2 firmanin ciddi ve seffaf bir politikasi var. 2300 lira bandinda fiyatlar aldim. Alttan isitma merkezi kaloriferden bireysele yeni gecis yaptik.alttan isitma mobil borular oksijen bariyerli degil enerwaplus tavsiye edermisiniz.özellikle bu markayi secmemdeki sebep aklimdaki birkac modelin 3 4 aylik surecte aşırı pahalanmasi ve warmhaus kombilerin kalitenin yanisira servis parca ve iscilik fiyatlarinin yari yariya ucuz olmasi da cabasi. Sizin fikirleriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    bulunduğunuz bölgede warmhaus servisi varsa bu servis iyi hizmet veriyorsa servis evinize çok uzak değilse öneririm
    Hocam Warmhaus servisi evime çok yakin ayrica kombi ve beklentilerim ile ilgili oldukca samimi ve net cevaplar verdiler,piyasanin az cok içinde oldugum için kendisiyle tanişmişligim vardi..tek sorun bayisi yoktu onu da iletisime gecerek cozduk..her markanin tepe modeli gibi bu kombi de kendi sinifinda cok iyi..fiyat politikasi iyi,garanti sonrasi parçasi uygun servis isciligi ucuz diyerek artik kesin karari verdim.fiyati 2200 den 3000 liraya firlayan kombicikler sayesinde warmhaus ile tanistim..insallah dogru karar vermisimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    enerwaplus modelindeki özellikler şu anda güncel kombi piyasasında hiçbir kombide yok,alabileceğiniz en dolu özellikte cihaz bölgenizde servisi varsa bence doğru tercih,cihaz çok iyi
    Merhaba . Aile olarak warmhaus enerwa plus erp almaya karar verdik. Şunu merak ediyoruz. 32/40 kw olanı alıp 2 daire ortak kullanacağız kardeşimle. oturduğumuz ev 2 katlı ve kendimize ait. kombiyi alt kata koyarsak, üst kattaki en uç petekler ile kombi arasında yaklaşık 23 metre uzaklık olacak. dönüşüde hesaplarsak 46 metre olur. bu kadar mesafe olunca sirkülasyonda sorun çıkarmı. yani suyun pompalanması dolaşması üst kat için sorun teşkil edermi. şimdiden teşekkür ederim cvb nıza
    Merhaba . Aile olarak warmhaus enerwa plus erp almaya karar verdik. Şunu merak ediyoruz. 32/40 kw olanı alıp 2 daire ortak kullanacağız kardeşimle. oturduğumuz ev 2 katlı ve kendimize ait. kombiyi alt kata koyarsak, üst kattaki en uç petekler ile kombi arasında yaklaşık 23 metre uzaklık olacak. dönüşüde hesaplarsak 46 metre olur. bu kadar mesafe olunca sirkülasyonda sorun çıkarmı. yani suyun pompalanması dolaşması üst kat için sorun teşkil edermi. şimdiden teşekkür ederim cvb nıza

ayrıca evlerimiz 90 metre kare . toplam 180 metre kare. toplam petek her iki evin 16 metre dir.
  • elvancicek E kullanıcısına yanıt
    merhaba
    tesisat borularının kalın çap borular olması gerekir.incecik 20mm pprc borularla tesisat yapıldıysa sirkülasyon zorlaşır
    ayrıca iki katlı evde en uzaktaki peteklerin iyi ısınması için,alt kattaki peteklerin hepsine kaliteli termostatik vanalar taktırmanız gerekir.termostatik vanalar alt kattaki petekleri kısınca,kapalı devre tesisat suyu üst kattaki peteklere kanalize olacak ve daha iyi sirküle olacak
    alt kattaki bütün peteklere termostatik vanalar şart,termostatik vanada danfoss ras-c (yatay köşe) uk tip öneririm
    termostatik vanaları petekleri kısacak şekilde ayarlarsanız sorun çıkacağını sanmıyorum
    ilave olarak üst katta en uzak zor ısınabileceğini düşündüğünüz petekler hariç,kalan peteklere de termostatik vanalar taktırılabilir.
    cvb için çok teşekkür ederim. tesiat borularının ana dağıtımı 32 inch yapıldı. Bu yeterlimidir ?

modülasyonlu kablosuz termostat kullanmamız durumunda da termostatik vana gereklimidir ?

teknik olarak herşey tamam olursa bu kombi WARMHAUS ENERWAplus-ErP 32/40 kw 2 daireye hem ısıtma hemde kullanım suyunda yeterli gelirmi?

son olarak ta alt kattaki dairedeki tesisat boruları normal pprc , üst kattaki ise alüminyum folyolu pprc boru. alt kat tesisatının normal boru olması nedeni ile her yıl petek temizliği yaptırmamız daha iyi olurmu

başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin
    tesisat 32mm pprc ile yapıldıysa çok iyi
    modülasyonlu kablosuz oda termostatı kullansanız bile alt kattaki bütün peteklere termostatik vanalar şart kesinlikle ama kesinlikle taktırın ve termostatik vanaları petekleri kısacak şekilde ayarlayın.yanlış anlamayın bazı arkadaşlar termostatik vana taktırıp ayarını 5numarada (28c civarı) bırakıyor o zaman termostatik vana görevini yapmaz çünkü ev o dereceye asla ulaşmaz.sizin evde alt kattaki bütün peteklere üst katta ise en uzaktaki birkaç petek hariç kalan peteklere termostatik vanalar şart,en uzaktaki petekler kombinin devir daim etmesi için açık kalmalı kombi sirkülasyon yapacak hem de o petekler daha iyi ısınacak
    alt kattaki normal pprc olması dolayısıyla her yıl temizlik yaptırmanıza gerek yok. 3-4 yılda bir yaptırırsanız yeterlidir,o da peteklerin bir kısmı ısınmamaya başlarda bunu yaptırın.
    rica ederim başımı ağrıtmadınız
    180m2 ve 16metre petek için enerwaplus 32/40 yeterlidir ama tekrar yazıyorum termostatik vanalar kullanırsanız
    warmhaus almadan önce bölgenizde servisini araştırın servis var mı evinize yakın mı bunlara dikkat edin
    sizin eve 32-40kW kapasitede premix yoğ kombi gerekli zaten
    alternatif olarak 35kW eca confeo premix,40kW airfel difigel premix,33kW baymak duo tec
    enerwaplus'ın sıcak su gücü 40kW aynı anda 3 muslukta sıcak su gücünüz olur yeterki şebeke suyunun debisi yeterli olsun
    kombinin altına plastik kombi bağlantı seti değil metal/pirinç tam geçişli vana ve filtreler taktırın
    kombinin bacası yukarı doğru çok hafif %4-5 eğimli olsun.bu ayrıntılara dikkat edin

gerçekten çok teşekkür ederim. Her dediğinizi aynen eksiksiz olarak yapıcam. kombinin servisi bize çok yakın. izmir balçova servisi.
    warmhous almakta kararlıyım. çok teşekkür edrim size ve foruma. okadar faydalı ki .
    bişey değil izmirdeyseniz danfoss termostatik vanalar,metal tam geçişli vana ve filtreler gıda çarşısında satılıyor doğalgazcılar bulamıyoruz diye bahane üretmesinler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.