Şimdi Ara

*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.391
Cevap
35
Favori
121.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun

Taktınızmı oda termostatını kullanımı nasıl memnunmusunuz

Ben hala bir oda termostatı almadım

Acaba farklı bi marka termostat takarsam kombim garanti dışı kalırmı bilgisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam butun konuyu okudum ve insanlara cok yardımcı oluyorsun tebrik ederim dogrusu senden ricam bana bir tavsiyede bulun 90 m2 net izalasyon var kombimi degistirecegim ne almaliyim yoğuşmalı yogusmazsiz hangisi idealdir evde iki tane cocuk var biri 4 yasinda biri 1 Ferroli divacondence f24 yoğuşmalı cok uygun fiyati var veya wharmhaus kombilerden hangisini hermetik veya yoğuşmalı ve modeliyle beraber hangisini tavsiye edersin@disintegration

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusperato -- 4 Kasım 2017; 11:40:1 >
  • Maalesef taktıramadım öncelikli olarak arızalarla ilgileniyorlarmış, ne zaman gelecekleri belli değil müşteri hizmetlerine şikayet edeceğim. Almadan önce defalarca düşünürsün,bir sürü para verirsin küçücük şeye,birde taktıramazsın gel de sinirlenme.

• nusperato N kullanıcısına yanıt
    divacondens yarım yoğuşmalı kombi önermem kombi marka/model önerileri bu başlığın ilk sayfasına yazdım bakabilirsin

https://forum.donanimhaber.com/kombi-ve-tesisat-oneri-sayfasi-ana-konu--63447066
  • Sonunda warmhaus kablosuz oda termostatımı taktırdım programlamasını da çözdüm sayılır ancak parametre işini çözemedim.Bu arada yerli kombinin oda termostatının kullanım kılavuzu İngilizce. sitelerine kombilerinin ve termostadlarının Türkçe kullanım kılavuzlarını koymalılar.

• Güle güle kullanın

• Teşekkürler çok sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: meço dayı

Sonunda warmhaus kablosuz oda termostatımı taktırdım programlamasını da çözdüm sayılır ancak parametre işini çözemedim.Bu arada yerli kombinin oda termostatının kullanım kılavuzu İngilizce. sitelerine kombilerinin ve termostadlarının Türkçe kullanım kılavuzlarını koymalılar.

Ben de Warmhaus Enerwaplus kombi için KIT RFRC03 Kablosuz Uzaktan Kumanda almak istiyorum fakat satış yapan bir yer yok. Kombiyi aldığım bayiden mi talep etmem gerekiyor. Fakat onların da bu işi oldukça pahalıya yapacakları kesin. Ben kendim alıp takmak istiyordum ama bulamadım. Siz nasıl temin ettiniz? Bayiden mi?

• Evet kombiyi aldığım yerden satın almıştım. Yetkili servis ilgiliyse doğru düzgün iş yapıyorsa alın. Yoksa almayın. müşteri hizmetleri de yardımcı olabilir.

• meço dayı M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İlgiliydiler sağolsunlar. Usta zaten işin tam ehliydi. Biraz pahalıya gelecek ama olsun artık. Siz ne kadara takdırdınız? Ayrıca takma ücreti ne kadar aldılar?

• Ücret almadılar. İlk başta termostat çalıştı. Daha sonra eşleşme sorunu yaşadım. sözünde durursalar bugün yine gelecekler bu sefer ustası gelecek bakacak. termostatın kullanımı karmaşık değil kullanma kılavuzu Türkçe değil ama Ferroli romeo nun kullanma kılavuzu internette Türkçe var ona bakarak öğrenebilirsiniz.

• http://www.odatermostati.org/ferroli/romeo-rf-kullanma.pdf@hadessa

• Merhaba sıfır kombim 2 gün önce takıldı warmhause enerwa devreye girdiği zamanlarda patlama sesine benzer ses çıkarıyor canlarım çift cam kombi balkonda sesi içerden duyuyoruz normal midir

• merok M kullanıcısına yanıt
    normal değil bence servisi çağırın
  • Bende de enerwa var böyle bir ses olmuyor, hatta çok sessiz çalışıyor.

• Bursa'da Warmhaus fabrikasına 500 m uzakta oturuyorum .

Bugün olsa , bu markadan alırdım . İmmergas da iyi ama...

İşin enteresanı , İntherm termostat da bana bir kilometre uzakta .

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 19 Aralık 2017; 16:10:8 >
  • Koskoca Ankara'da Warmhaus EnerwaPlus modelini satan bir yer bulamadım. Yetkili satıcılarını aradım, stoklarımızda yok dediler, yönlendirdikleri satıcılarının bu modelden haberi yok. İstanbul'da bir yerde enerwa modelini bulabildim.

Warmhaus EnerwaPlus ile Enerwa arasında sadece ekran farkı mı var yoksa modülasyon oranları da farklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkamilk

Koskoca Ankara'da Warmhaus EnerwaPlus modelini satan bir yer bulamadım. Yetkili satıcılarını aradım, stoklarımızda yok dediler, yönlendirdikleri satıcılarının bu modelden haberi yok. İstanbul'da bir yerde enerwa modelini bulabildim.

Warmhaus EnerwaPlus ile Enerwa arasında sadece ekran farkı mı var yoksa modülasyon oranları da farklı mı?

iki model arasında sadece ekran farkı var,enerwaplus ta büyük ve gösterişli ekran, başka da fark yok aynı kombi
  • İstanbul servislerinden bana yakın 2 servisine telefon açtım 2 Side biz bıraktık dedi sonrasında gündeminden çıkardım

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.