Şimdi Ara

*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.391
Cevap
35
Favori
121.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bende enarwa 24 alarak aranıza katıldım. benim merak ettiğim şu: bu kombinin yoğuşma yapabilmesi için petek ve su derecesi ne olmalıdır. bir de saçma olucak belki kusura bakmayın ama bir kaç petekte termostatik vana var bu vanaların bazılarını 1 e getirirsem yoğuşmaya bir dezavantajı olur mu yoksa yoğuşma tamamen kombiyle mi alakalı?
  • Evet kombim ilk takıldığında gelen yetkili servis evin büyüklüğünü sorup yanında getirdiği ayarların olduğu kağıttan bakarak 15 dk uğraşıp birşeyler girdi kaydetti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben de bu hafta kombiyi sizin tavsiyeleriniz ile aldım. Henüz kullanmadım. Nasipse yarın taşınıp haftaya ilk deneyimlerimi yaşarım. Termostat henüz almadım. Ama netatmo ayarında öğrenebilen ama modülasyonlu bir termostat düşünüyorum.

Bu arada telefon uygulaması da hoş düşünülmüş. Bu kombilere telefonla kontrol gelmesi gibi bir şey mümkün mü? Son olarak termostat işine hiç girmeden bu yıl dış kışı dış cephe sensörü ile atlatabilir miyim?

• palimpa kullanıcısına yanıt
    dış hava sensörü taktırırsanız kazan sıcaklığı dış havaya göre çalışacak ama kombiyi susturmak için oda termostatı ve/veya peteklere termostatik vanalar lazım

dış hava sensörü kullanıyorum ama yazdıklarımdan birini veya ikisini yapmanız lazım

• Teşekkürler peki bunlar için tavsiye istesem. Bir de warmhaus yeni bir marka olduğu İçin uyum sorunu olacak gibi görünüyor termostat konusunda. Termostatik vana olayını da biraz araştırmam gerekecek sanırım. Pek bir şey bilmiyorum

• palimpa kullanıcısına yanıt
    her marka oda termostatı olur ama konunun ilk sayfasında kendi oda term yazıyor onları araştırmanızı öneririm başka marka isterseniz siemens,honeywell in modelleri var ama servisinize sorun bazıları sorun çıkartıyor.aynı şekilde dış hava sensörü.heryerde bulunmaz ben eca dış hava sensörünü eca servisinden sipariş ettirerek taktırdım kendi kombime

• merhaba arkadaşlar bende Enarva 24/31 kW modelini almak istiyorum fakat fiyatı nedir şu aralar bilmiyorum sizce ne kadar vermeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkabak

merhaba arkadaşlar bende Enarva 24/31 kW modelini almak istiyorum fakat fiyatı nedir şu aralar bilmiyorum sizce ne kadar vermeliyim ?

montaj hariç 2100-2300 arası bulursunuz fiyat olarak, priwa modeli internette 1990 liraya bulunuyor mesela

• Merhabalar

Yeni alacağım 125m2 dışı yalıtımlı 1 cephesi bitişik nizam 1.kat arada kalan alttan ısıtmalı evim için kombi bakıyorum. Enerwaplus 24 35 modeli uygun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hedayse

Merhabalar

Yeni alacağım 125m2 dışı yalıtımlı 1 cephesi bitişik nizam 1.kat arada kalan alttan ısıtmalı evim için kombi bakıyorum. Enerwaplus 24 35 modeli uygun olur mu?

enerwaPlus 24/31 uygundur

• Enarwa Plus 24/31 kW modeli için fiyat aldım. Sıfır bina için petekler hariç 4600 tl fiyat aldım normal mi?
  • emres55 kullanıcısına yanıt
    sadece kombi ve montaj ise aşırı pahalı priwaplus modeli internette 2000lira. ki aynı kombidir.tek fark enerwaplus ın pompası modülasyonludur.priwaplus ın ise klasik pompa.başka da fark yok

kombi montajı 200 300,proje 300 civarı tutar

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

sadece kombi ve montaj ise aşırı pahalı priwaplus modeli internette 2000lira. ki aynı kombidir.tek fark enerwaplus ın pompası modülasyonludur.priwaplus ın ise klasik pompa.başka da fark yok

kombi montajı 200 300,proje 300 civarı tutar

Hocam Enerwa Plus benim istediğim kombi. İnternette 2600-2700 tl civarı fiyatları. Bina sıfır ve merkezi sistemden kombiye dönüş yapacak ana girişten kombiye kadar tesisat döşenecek. 6 katta oturuyorum. Daire başı düşen ücret ile birlikte 4600 son fiyat. Yine de çok mu sizce?

• emres55 kullanıcısına yanıt
    kombi gerçekten teknik özellikleri çok iyi, ama 4600 tl nin içinde yapılacak işler neler madde madde yazarsanız daha sağlıklı değerlendirme yapılır
  • Arkadaşlar 2650 enerwaplus 200tl kollektör ve bağlantı masrafları için ücret ödedim her odaya danfoss living eco dijital termostatik vana aldım 20 gündür kullanıyorum 50m3 gaz yakmışım 0 ev olduğu için çok yakması normaldir diye düşünüyorum odalar 22 derece kullandığım zamanlarda ayarladım zamanla oturacaktır sıcaklık ayarları bakalım

• sherefff kullanıcısına yanıt
    bina yeniyse zamanla ısıtma rejimi rayına oturur.güzel cihaz güle güle kullanın

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Sağolasın senin tavsiyenle aldık👍

• 3 yıldır ECA Confeo Premix kombi kullanıyoruz ve çok memnunuz, bu kombiyi babama vereceğim ve evimde kombi değişikliği olmuş olacak bu sebeple araştırmalarım sonucunda iki kombi arasında kaldım ancak yine de işin ustaları onlardan daha üstün özellikli şu kombiler var derse onlara da bakarım.

Düşündüğüm kombiler şunlar;

Warmhaus enerwaplus'mı
    Daikin tam yoğuşmalı premix kombi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber tech -- 4 Nisan 2018; 21:51:49 >
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    iki kombide teknik özellikleri en üst düzey kombiler.geniş modülasyon aralığı,yüksek şofben gücü,sessiz çalışma,mod oda term ve dış hava sensörü desteği özelliği,scot güvenli yanma tekn,yeni nesil pompa,

bence her iki markanın servisini bölgenizde araştırın

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.