Şimdi Ara

*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.391
Cevap
35
Favori
121.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İki markanın sevisi de var hocam artık birine karar vereceğim o zaman teşekkürler
  • hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim,

Bir önceki mesajımda

Warmhaus enerwaplus'mı
    Daikin tam yoğuşmalı premix kombi mi

demiştim siz de ikisi de iyi kombidir ve üst düzey bir kombidir demiştiniz, şimdi bir tanıdığım yeni çıkan vailant ecotec pure tam yoğuşmalı kombi taktırmış çok memnunmuş ve piyasadaki en son teknolojiyle üretilen kombi diye kakalamış satıcı, o kişi de inanmış ve öyle diyor, sizin verdiğiniz bilgilere göre de warmhaus ve daikinin yeni teknolojiyle üretildiğini söylüyorsunuz ve öneriyorsunuz,

hocam warmhaus enerwaplus ve daikin tam yoğuşmalı premix kombinin üstünde özellikleri olan kombiler hangileridir veya eşdeğerindeki diğer kombiler var mıdır önerirmisiniz
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    teknik özellik olarak daikin kombi ve warmhaus enerwaplus tan daha üstün kombi yok

Eyvallah hocam sağolasın
  • Merhaba arkadaşlar, warmhaus priwa 24 kombi satın aldım. Daha montajı yapılmadı. Kablolu modülasyon yapacak hangi oda termostatı dan almalıyım. Bulunduğum bölgede warmhaus bayi ve Servisi yok. Şimdiden teşekkürler. SAYGILAR.

• OctaviA_1907 kullanıcısına yanıt
    Warmhaus RC08 almanız lazım bu konunun ilk sayfasında resimler var kablolu ve modülasyonludur

• İlginize teşekkür ederim. Ferroli nin resimde göndermiş olduğum termostatı uyum sağlar mı alayım mı? SAYGILAR
    *WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OctaviA_1907 -- 15 Nisan 2018; 19:34:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OctaviA_1907

İlginize teşekkür ederim. Ferroli nin resimde göndermiş olduğum termostatı uyum sağlar mı alayım mı? SAYGILAR
    resimdeki modülasyonlu değil on/off

• Hocam ben daikin kombi almaya karar verdim ancak bir sorum daha olacak cevaplarsan sevinirim. Daikin Premix 24kW 'mı almalıyım yoksa 28 kW 'mı yani 24 Kw yeten yere 28 Kw'lık kombi alsam taksam faydam mı olur zararım mı olur, böyle yapmanın faydası ve zararları nelerdir

Aşağıdaki resmi de araştırma yaparken buldum

*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber tech -- 22 Nisan 2018; 21:36:16 >
    daikin in modülasyon aralığı geniş. 28kw ta alsan farketmez. 28in sıcak su gücü daha iyisir

Hocam peki doğalgaz tüketimi açısından bir zararı olur mu, 24 KW yeten yere 28 KW takmak zararı mı olur yararı mı
    olmaz cihaz geniş aralıkta modülasyon yapıyor

Eyvallah hocam teşekkürler verdiğin bilgiler için
    24kw olanı 3.1kw ve 24kw aralığında

28kw olanı 5.2kw ve 28kw aralığında çalışır

kayda değer fark yok evin net kullanım alanı 120 130m2 civarı ve daha büyük değilse 28kw şart değil

28kw ın avantajı musluk sıcak suyu daha iyi o kadar

• *WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları
  • Arkadaşlar Kocaeli de Warmhaus alıp kullananlar var mı?
    teknik servis açısından sıkıntı yaşarmıyız ki, hep kafamda deli sorular :)
    eca scot a mı karar kılsak
  • tengrigen T kullanıcısına yanıt
    her iki markanın sitesinde servislerin adresleri var bakabilirsiniz karşılaştırabilirsiniz

üstad yardım edebilirmisin fikirlerine ihtiyacım var.

evimin balkonlar hariç kullanım alanı 115 m2 ve 24 saat insan var evde, 7 adet petek var toplam boyu 7.4 mt. ve ayrıca bir adet havlupan var.
    bütün peteklerim demirdöküm ve peteklerde ECA termostatik vana var.
    Holümde Simens oda termastı var kablolu modeli (on off modelli) direk kombiye bağlı.
    evim 1.kat alt katım kapalı otopark ve güney cephedir, tüm gün güneş görüyor. yalıtımda çok iyi, yer kocaeli izmit.
    kombimi değiştirmeyi düşünüyorum, hermetik ferroli eski tip takılı. çok gürültülü çalışıyor ve aşırı fatura geliyor.

yoğuşmalı model almayı düşünüyorum sizce mantıklımı ?
    aklımda ki modeller;
    warmhaus priwa veya enerwa
    eca scot
    daikin kombi
    demirdöküm nitromix

sizce bunlardan hangisini alırdınız veya başka önerebileceğiniz marka model varmı ve neden ?
    yerli üretimleri seçmemdeki sebep(parça ucuzluğu ve servis yaygınlığı)

• tengrigen T kullanıcısına yanıt
    nitromix hariç hepsi olur aralarında en donanımsızı nitromix

priwa ve enerwa aynı kombi sadece pompaları farklı,enerwa da modülasyonlu,priwa da standart pompa var

daikin kombi ve warmhaus enerwa teknik özellik olarak birbirine en çok benzeyen kombidir sonra priwa sonra eca scot gelir

bir de izmitte bulunduğun bölgede warmhaus servisi var mı ona dikkat et

enerwa fiyat olarak daikine göre daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 15 Mayıs 2018; 22:0:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.