Şimdi Ara

*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.391
Cevap
35
Favori
121.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstad bilgiler için teşekkürler
    Kocaeli de warmhausunda daikininde yedek servisi var. Ama tabiki daikininde daha yaygın ve güçlü servis.
    Fiyat olarak evet Daikin pahalı ama ucuza alabilecek secenegim var Sakarya fabrikasından tanıdık sayesinde tedarik edebilirim.

Ama yorumlara baktığımda Daikin hakkında olumsuz yorumlar var gibi, fiyat düşünmeden warmhaus enerwa mi ? Yoksa Daikin kombi mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tengrigen T kullanıcısına yanıt
    yorumlara bu kadar takılma madem fiyat önemli değils enin için 6yıl garanti devam ediyorsa tabii ki daikin
    Hocam ayıptır sorması ne kadar uyguna almayı planlıyorsunuz :) :)

• Daha sormadım fiyatı Ramazan'dan sonra yaptıracağım nasipse ;)

Yani üstadın da dediği gibi fiyatlar çok uçuk üstüne bide kur artışı şuan güncel fiyat 4-4200 civarlarında görüyorum hep ama ne kadar uygun alırsınız bilmiyorum. 6 yıl garanti olayı ve servisle ilgili geri dönüşle ilgili yazılanlar beni cezbetmişti fakat aldığım fiyatlar uçuk geldi bana biraz o yüzden 3100e warmhaus enerwaplus 24 kw için anlaştım ve haftaya nasipse bende yaptıracam bu işleri .Ama fiyat konusunda cidden makul seviyelere indirebilirsen kesinlikle düşün daikın derim ne kadar aynı özellikler desekte japon malı diyince insanı cezbediyor kalitesi.

• Turk_cocugu31 T kullanıcısına yanıt
    zaten bu iki model arasında gidip geliyorum, ya enerwaplus, yada daikin
    fiyat konusunda aralarında farklar var doğrudur, ama eminim daikin kombiyi enerwa plus fiyatında alabileceğim,
    daha önce klimada baya indirimli almıştım inşallah kombidede indirimli alabilirim.

eğer alamazsam zaten kesinlikle enerwaplus düşünüyorum.
    kocaeli satış ve teknik desteği var, sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba.Bende warmhaus enerwa plus modelini almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar memnun mu veya memnun kalmadığınız bir özelliği var mı ?
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Hocam bende evi Kocaeli değirmendere deyim, kombi ahtiyacım var warmhouse alayım dedim yorumlarınız üzerine, nereden hangi modeli almalıyım, maks 3500, ev 200 m2 ama 160 m2 odaları, yardımcı olursan çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk_cocugu31

Yani üstadın da dediği gibi fiyatlar çok uçuk üstüne bide kur artışı şuan güncel fiyat 4-4200 civarlarında görüyorum hep ama ne kadar uygun alırsınız bilmiyorum. 6 yıl garanti olayı ve servisle ilgili geri dönüşle ilgili yazılanlar beni cezbetmişti fakat aldığım fiyatlar uçuk geldi bana biraz o yüzden 3100e warmhaus enerwaplus 24 kw için anlaştım ve haftaya nasipse bende yaptıracam bu işleri .Ama fiyat konusunda cidden makul seviyelere indirebilirsen kesinlikle düşün daikın derim ne kadar aynı özellikler desekte japon malı diyince insanı cezbediyor kalitesi.
    Hocam bende evi Kocaeli değirmendere deyim, kombi ahtiyacım var warmhouse alayım dedim yorumlarınız üzerine, nereden hangi modeli almalıyım, maks 3500, ev 200 m2 ama 160 m2 odaları, yardımcı olursan çok sevinirim

, memnun musunuz

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Hocam enerwa nereden alacağız kocaelinde

• quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

kombi satıcısı değilim,değirmendere gölcük bölgesinde warmhaus servisi var mı bence önce bunu araştır.servisin eve yakın olması avantaj

ev net 160m2 ise yani balkonlar..vs hariç 24kw kapasite yerine 28kw kapasite alman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

kombi satıcısı değilim,değirmendere gölcük bölgesinde warmhaus servisi var mı bence önce bunu araştır.servisin eve yakın olması avantaj

ev net 160m2 ise yani balkonlar..vs hariç 24kw kapasite yerine 28kw kapasite alman lazım

Alıntıları Göster
    Hocam fiyat aldım enerwa 2650 ve gb062 2. Nesil 3320, nasıl hangisini tercih edeyim

• ercinoyman kullanıcısına yanıt
    bölgende hangisinin servisi evine yakınsa onu tercih et

HOCAM KOCAELİDE KENDİ SERVİSİ VAR VE KAPTANLAR ENERJİ ANA SATIŞ BAYİSİ ORADAN FİYAT ALABİLİRSİNİZ.

BEN BABAMIN EVİNE PRİWA VE ODA TERMOSTATINI TAKTIRDIM VE ÇOK MEMNUNUM
  • hsndmr2841 kullanıcısına yanıt
    Ne fiyata takdirdiniz ben hala takdirmadin kombi beklemedeyim

BEN KIŞIN TAKTIRMIŞTIM O ZAMAN FİYATI 2300 TL İDİ
  • hsndmr2841 kullanıcısına yanıt
    Bu sene kışın mı hocam yani 2018 Ocak gibi falan mı, eğer öyleyse 2000 TL zamlanmış
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    hocam sadece kombinin fiyatı o priwa 24 olan ve şubatta aldım
  • Lutfen bana fikir verip yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1) WARMHAUS EnerwaPlus - ErP 24/31 karar verdim gibi ama kombinin ve şirketin yeni olması, servisi beni telaşlandiriyor. Bu kombinin kablosuz, mod.lu, programli OT si var mi? Yaptığım araştırmalar Ferroli Romeo ya ve Warmhaus RFRC03 gibi OTlere götürdü ama bunlar internette araştırdım yok yok yok. Ankara Çankaya servisi aradım, o da bir haber. gerçi başka OT'leri var mo o da meçhul. Bunun yerine Buderus gb062 mi, Daikin mi, Vailant mi Viessman mi? Bir de Vailant in kendi markası dışında bir ot
    yi kullanamazsin dedi bir usta, doğru mu?

2) trv kullanilmasi öneriliyor. Ama evin tesisatini yapan Ahmet Usta trv yi önermedi "abi en iyilerden eca vanalari var. Onlar da 1, 2 yıl sonra bozuluyor ve millet normal vanaya dönüyor" dedi (gerci sizler danfoss falan onermissiniz, şu da var o ustanın çok bilgili olduğunu da düşünmüyorum çünkü oda termostatı neye göre çalışıyor dediğimde radyatör ısısına göre dedi). Ev bütün gün güneş goren dogu ve güneye bakan bir ev dubleks 120 m2 2 banyolu (so=> banyo için sıcak su kapasitesi önemli bize 12 lt/dak. yeter). 5 kisi yaşayacak kışın ust katta yaşayanlar sabah 8 de gidip akşam 5-6 gibi eve dönecek. Alt katta sadece evde anneanne kalacak. Dolayısıyla gündüzleri alt katı isitip (20 C gibi) , üst katı mumkun oldugunca soğuk tutim diyorum (17-18 C) saat akşam 5 gibi de ust kati isitmaya basliim.

Gecex yatarken de odalari 18, 19 a indirim vb.

Sistemi bu sekilde mi calistirayim? En iyi verimliligi böyle mi elde v ederim? Mod lu mu mod süz mu ot kullanayim. Ama programlı olsun istiyorum (yukarida anlattigim donguler için)

3) şimdilik trv ler için acele etmeyeyim. Evde bir yasayayim , sıcaklık lar ne oluyor bir bakayım vb. Ot kullanayim belki yetecek. Ondan sonra mi trv gerekip gerekmedigine bakayim.

• Bu grup temmuz 2018 den beri ölü gözüküyor. Yok mu hic yeni bu kombiden almayı dusunup te burayi bulan, eski yazanlardan girip okuyan yeni gelismeleri haberleri soylemek isteyen.

İlginç.

Pekala kendim yazıp kendim okuyor olacagim ama olsun bakalim.

Daha önce bilgilerini verdigim ev icin eca termostat ik vana almaya karar verdim. Alt kat odadaki 2 petek e 2 adet, salondaki 2 petege 2 adet ve mutfak ta olacak kombinin hemen ustundeki odadaki petege olmak üzere toplam 5 adet.

Kombiler icin başka kafam karisik. Fiyati cok dusunmeyin.

Daikin warmhaus buderus ve viessman arasindayim. Ev Ankara Maltepe de.

Buderus un servisi evimin dibinde

Warmhaus 5,6 km uzakta

Daikin de yaklasik oyle

Wiessman in servisi Ankara da az o da 6, 7 km uzakta

Buderus 650 liraya garantiyi 4 yıl daha uzatabiliyor. Yani Toplam garantisi 7 yil oluyor (4 yil bakim da dahil)

Daikin zaten 6 sene veriyir.

Warmhaus un ek garantisini ogrenim bakim.

Wiessman en son secenek gibi.

2 banyo oldugundan sıcak su onemli

Warmhaus la ilgili yeni bir bilgi öğrendim.

Kullanıcı olarak sıcak su comfort modunu ayarlayamiyormusuz. Bunu servis ayarlayabiliyormus, yani ya comfort ta yada eco modunda ayarlayıp birakiyormus (aydinlikevler deki servis görevlisi söyledi). Bu özelliği hiç hoşuma gitmedi.

Daikin in internet sitesine kombilerin kyllanim kilavuzu mobtaj kilavuzu vb hic bi halt koymamış lar. Açtım daikin in müşteri hizmetlerine söyledim bunu. Efendim kombinin yanında geliyormuş. Banane yaw internet ten soft hakkını goreneyecek miyim? Buderus un her turlu dokumanina İnternet üzerinden ulasabiliyorsun. Arti bir de OT leri zayıf gibi daikinin mod lu prog lu wireless hangi ot yi takicaz daikine fiyati kac lira

Yine bilindik oturmus markaya gidiyir insan yani buderus a.

Bir teknik aketin satışı pazarlaması parça bulunurlugu bilindikligi verdiği hizmetin kalitesi (internetine bile koydugu dokumankari) vb ne kadar önemliymis di mi?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.