|
Bildirim
Iyi oldu be basit beş para etmez Adana dizilerinden kurtulacağız inşallah
|
Umarım ilk olarak uygulamayı toparlarlar.
Bir de umarım Hepsiburada kampanyası bitmez. Yıllık Hepsiburada aldım Blutv için. |
Tüh bedavaya kullanıyorduk hb premium ile. bay bay mı diyeceğiz.
|
HBO Max Türkiye'nin pazara girişinin gecikme nedeninin BluTV satışı olduğunu söylemiştim daha önceleri. Malum satış gerçekleştiğine göre şimdi BluTV'nin adını HBO Max Türkiye olarak değiştirerek Türkiye pazarında daha popüler olabilirler. |
Görüntü kalitesi artsa 4k hdr gelse bari.
|
Dediğin gibi 4k olmalı artık içerikler. Hadi 4k gelmiyorsa bile 1080p içerikleri ya yüksek bitrate ya da düzgün encode ederek yayınlasınlar. 2023 yılında kendi orijinal içerikleri çamur kalitesinde. TV yayınları 2.5 kat daha yüksek bitrate seviyesine sahip.
|
Bedavaydı ama bana hitap eden tek bir içerik yoktu. Şimdi içerik kalitesi iyiye gidebilir ama bu sefer bedava işi yatacak gibi
|
Aynen yav bedava kullanıyorduk ayda 20 TL idi chernobyl ve doğu izledim içinde. Yazık oldu türk firmalar bir bir satılıyor.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
HBO Max Türkiye'nin pazara girişinin gecikme nedeninin BluTV satışı olduğunu söylemiştim daha önceleri. Malum satış gerçekleştiğine göre şimdi BluTV'nin adını HBO Max Türkiye olarak değiştirerek Türkiye pazarında daha popüler olabilirler. |
|
Aydın Doğan'ın torununa aferin. |
|
|
Şahsen bu haberin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Warner Bros. HBO içerikleri ülkemizde Blutv haricinde TOD (Bein-Digiturk), Amazon Prime'da hatta TV Plus'da bile var. Böyle bir satın alma kararı bir gecede verilmemiştir dolayısıyla böyle satın alma niyetleri olan şirketin gidip kendi içeriklerini başka şirketlere dağıtması çok saçma şimdi kendisi Blutv'yi MAX'e çevirse abone toplayamaz çünkü içerikleri her yerde. |