Şimdi Ara

Warrior (2011) | Tom Hardy -Gavin O'Connor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
7.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse filmin dram yönünü dikkate almamış. Filmde ben cok fena oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi önerir misiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

Filmi önerir misiniz arkadaşlar?

Kesinlikle izle.

• Off filmi yeni izledim çok iyiydi ama sonu tam tersi olmalıydı
  • Filmin sonunda duygulanmayan insanım demesin arkadaş. Süper film arkadaşlar ölmeden mutlaka izleyin hatta hemen izleyin.
  • Çok süper bir film, mutlaka izlenmesi gerekenler listesinde.
    10/10.
  • Filmi 1 hafta önce izledim diğer konuda biraz abartı yazdım spoiler'de açıkçası abartılmaması gereken bir film 7.8 puan verebilirim bu filme açıkçası bu tarz film yapacaksan adam akıllı bir senaryon olmalı madem Rocky gibi insanların üzerinde etki bırakmak istiyorsun düzgün bir iş çıkarmasılın demi sayfada ki arkadaşlar Rocky'e benzettiği için izleyeyim dedim hüsrana uğradım diyebilirim ama sıkmadan izletti buda önemli ama açıkçası filme drama katan Babası olmuş oyunculuk performansıda yeterli ne çok düşük ne çok yüksek etkilenecek sahne son 20 dk falandır o kısmıyla izletti kendini ama ilk başlarda heyecanla başlamanızda önemli ben beğendim.İzlenebilir bir film ayrıca Hardy'nin vücudu iyimiş trapezleri falan.

2011 yılında Oscar'ın bolca ödül dağıttığı filmlerin yerine izlenecek en doğru filmlerin başında geliyor.

• Akşam izleyeceğim.
  • Film güzeldi , size güvenerek iyi bir şey yaptığımın farkına vardım.

Tom Hardy'nin de boyu 178cm'miş. Adam filmde çok rahat 186 cm falan gösteriyordu , iyi oynamışlar.

Filmin sonu da olmadı , erken kesildi. Daha sonraki yaşamlarını da gösterse fena olmazdı asıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Film güzeldi , size güvenerek iyi bir şey yaptığımın farkına vardım.

Tom Hardy'nin de boyu 178cm'miş. Adam filmde çok rahat 186 cm falan gösteriyordu , iyi oynamışlar.

Filmin sonu da olmadı , erken kesildi. Daha sonraki yaşamlarını da gösterse fena olmazdı asıl.

Hollywood'daki en ünlü kişilerin boyları 1.78 - 1.83 arasındadır. İstediğiniz kadar araştırma yapın %90'ı bu kategoridedir. Yani 1,86'lık çok adam yok zaten filmlerde.

bu boy aralığına örnekler:
    Christian Bale
    Leonardo DiCaprio
    Tom Hardy
    Brad Pitt
    Edward Norton
    Johnny Depp

Daha araştırabilirsiniz.

• Tom Hardy cok gelistirdi kendini. Warrior da ve bane olarak muhtesem performanslar sergiledi :)

Daniel Craig den sonra en ciddi bond adayim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Tom Hardy cok gelistirdi kendini. Warrior da ve bane olarak muhtesem performanslar sergiledi :)

Daniel Craig den sonra en ciddi bond adayim :)

Batman'in düşmanı olan karakter rolü şuan olabilecek en iyi rollerden birisidir her oyuncu için.

Örneğin Batman'in resmini görmezsiniz ama düşmanının resmini görürsünüz avatarlarda imzalarda.

Yani demek istediğim acaba daha hangi rolü oynayabilir ki Bane'in üstüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 6 Ekim 2012; 23:28:04 >

• Dovusle alakali filmlere karsi onyargiliydim. Bu film bilgisayarimda rahat 1-2 ay durmustur. Izleyecek film kalmamisti bi izleyim dedim. Izledikten sonra neden daha once izlemedim diye kafami duvarlara vurdum

• Heath Ledger maksimum performans sergilemisti joker ile. Hardy de oldukca etkileyiciydi ledger kadar olmasada cunku ledger in rolu cok daha yasayan ve canlandirmasi zordu. Haricinde 2 side cok basariliydi.

Hardy genis kalibina ragmen normal hali oldukca sempatik bir adam. Kesinlikle bond olmali :)

• quote:

Heath Ledger maksimum performans sergilemisti joker ile. Hardy de oldukca etkileyiciydi ledger kadar olmasada cunku ledger in rolu cok daha yasayan ve canlandirmasi zordu. Haricinde 2 side cok basariliydi.

Hardy genis kalibina ragmen normal hali oldukca sempatik bir adam. Kesinlikle bond olmali :)

Bane'deki kalıbı neydi öyle ya, 178 boy var adamda, 90 kilo imiş Bane rolünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

quote:

Heath Ledger maksimum performans sergilemisti joker ile. Hardy de oldukca etkileyiciydi ledger kadar olmasada cunku ledger in rolu cok daha yasayan ve canlandirmasi zordu. Haricinde 2 side cok basariliydi.

hafif bulk.. boksör vücudu :) bende çok beğendim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

quote:

hafif bulk.. boksör vücudu :) bende çok beğendim..

Mike Tyson da 180 boyunda 98 kiloydu. Neredeyse onun kadar olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Tommynin omuzu çıktığı halde dövüşmeye devam ettiği sahnede gözüm hafif yaşardı normalde hiçbir filmde ağlamadım bunda da ağlamadım bakalım daha ne kadar devam edecek.

Ben orada salya sümük ağlamıştım

Bu arada 10/10'luk bir filmdir.Kesinlikle izlenmesi gereken bir filmdir.Ayrıca sonu kötü diyenler var.Asıl sonu güzeldi

• Az önce bitti.Sonlara doğru çalan müzik harikaydı.Film çok daha süperdi ama.10/10

http://www.youtube.com/watch?v=EqkxRe6DVvg

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.