Şimdi Ara

Warrior (2011) | Tom Hardy -Gavin O'Connor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
7.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Intruder

Orta bir filmdi.

7/10

+1 katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Şu filmin sonunu beğenmeyen bir ben varım galiba. Ben Tommy'nin kazanmasını beklerdim. Kesinlikle kazanması gereken oydu benim gözümde. Yine iyilerin kazandığı bir film olmuş. Bana göre gerçekleşmesi imkansız bir olay yapmışlar. Ama film ne olursa olsun güzeldi.

tommy kazanıp paranın yarısını ev alması için vermeliydi brandon a

Biraz önce izledim sonuna gelirken kuruyordum kafamda hep. Lan diyorum Koba ile Tommy dövüşmeli ilk yenilgisini Tommy'den almalı diye. Sonra finale çıktılar bekliyorum Tommy dövecek kazandığı paradan kardeşine verecek ev için gerisini o kıza verecek diye. Lan yok diğerinin kazanmasına ihtimal yok. Hayır birde adam tek kolla dövüştü 2 saat hakem kararı ile Tommy'nin yenilmesi lazımdı. Yok yok finaline uyuz oldum alternatif son istiyorum Tommy'nin kazandığı birşey. Lan gece gece triplere girdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Şu filmin sonunu beğenmeyen bir ben varım galiba. Ben Tommy'nin kazanmasını beklerdim. Kesinlikle kazanması gereken oydu benim gözümde. Yine iyilerin kazandığı bir film olmuş. Bana göre gerçekleşmesi imkansız bir olay yapmışlar. Ama film ne olursa olsun güzeldi.

tommy kazanıp paranın yarısını ev alması için vermeliydi brandon a

Biraz önce izledim sonuna gelirken kuruyordum kafamda hep. Lan diyorum Koba ile Tommy dövüşmeli ilk yenilgisini Tommy'den almalı diye. Sonra finale çıktılar bekliyorum Tommy dövecek kazandığı paradan kardeşine verecek ev için gerisini o kıza verecek diye. Lan yok diğerinin kazanmasına ihtimal yok. Hayır birde adam tek kolla dövüştü 2 saat hakem kararı ile Tommy'nin yenilmesi lazımdı. Yok yok finaline uyuz oldum alternatif son istiyorum Tommy'nin kazandığı birşey. Lan gece gece triplere girdim.

Biz arkadaşlarla izledik istediğin en son herkesin aklına geldi herkes öyle tahmin ediyordu.Yönetmen bu yüzden öyle yapmamış olabilir ilk akla gelen son çünkü.

• Film 10 numaraydı!

Sonuyla ilgili de;

Tommy'nin yerine abisinin Koba'yı yenmesi daha anlamlı. Hayatı boyunca dövüşçü babasının inanmadığı bir çocuk olmuş Brendan, onun bunu kazanmış olması filmin göndergelerini açıklıyor. Paranın da Tommy'le paylaşılıp paylaşılmadığı da belli değil, verilmediğini düşünüyor olmanız sizin çıkardığınız sonuç.

• Filmin sonunda gözümden yaş geldi Tom Hardy ringde ve omzu çıkmış ona destek olan kımse yok ne antroner ne su veren ne birşeyler söyleyen :( adam acıdan ağlıyor ama gururu ve kazanma hırsı üst düzeyde. helal olsun iyi filmdi.

• Süper filmdi gerçekten ama sonunu bir beğenmeyen ben değilmişim hani bir 15 dk ka da nasıl sıkı sıkıya olduklarını felan gösterip neler oldğunu anlatıp bitirebilirlerdi.

Filmin en iyi oyuncularu kesinlikle kardeşler ve babasıydı en azından biri oscar almalı.
  • Abartılacak bir film değil çok fazla klişe var.10\6
  • Bence abartılıcak bir film

Bazı noktaları kaçırmışsınız.

Filmde Brendan Eski dövüşçü , ve fizik hocası , dersdeyken farkındaysanız birşeyi uygulamalı olarak gösteriyordu kuvvet ile ilgiliydi üstünlüğü burdan da geliyor maç sırasında o rus dövüşçüyüde ev elden gidiyor diyerek gazı verdi Farkındaysanız kaçamak dövüştü yani birebir yumruk olsa normal boks gibi olsa kazanması imkansızdı ama bu dövüşte herşey var ve kazanma ihtimali olmlayanlara kazanma şansı verilmiş oldu kısacası bizimki dövüşmedi başka tarz dövüş kullanarak alt etti hepsini ve abisinin de kolu kırılması sonucu Brendan kazanmaya daha çok yakın oldu. Kimse demesin çok yapmacık bu diye seneryo ona göre yazılmış yani cevapsız abes birşey olmamış

işte bu yüzdendir ki Film on numara olmuş ama seneryo eksikliği ve ayrıntının azlığı dövüş sahnelerindeki kaçamak çekimler ve dövüş sahnelerini azlığı karakterlerin önceki hayatına fazla değinilmemesi on üzerinden 2 puanı kırdırdı bana her iki oyuncuda karakterlere çok güzel hayat vermiş durumda Bu film ödül aldı mı yada alıcak mı bir bilgi var mı bu konuda ?

• Filmin sonunu bende ilk başlarda beğenmedim ama sonradan düşündüğümde böyle bitirmeleri daha hoş olmuş brendan tommyi taşıyarak götürüyor falan etkileyici olmuş yani . Uzun zamandır böyle güzel filmde izlememiştim açıkcası film bittiğinde uzun süre yastık yumrukladım fena gaza geldim .Filmin ortalarında herkes gibi bende sonunda tommy kazanıcak parayı abisine vericek sandım ama yönetmen herkesin beklediği sonu yapmamış , yinede o yenilmeyen adam kobe miydi neydi onla tommy maç yapıp kazansa daha hoş olurdu düşüncesindeyim .Benim puanım 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 31 Aralık 2011; 11:20:41 >

• 2011ın en iyi filmlerinden biri hatta belkide en iyisi kendi dalında hele o son neydi öyle ya ağlamamak için zor durdum ve sonunda ağladım

burdaki film kültürü 0 olan insanların laflarına aldırmayın alın izleyin böyle güzel film bulmak zor bu yılda
  • quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Abartılacak bir film değil çok fazla klişe var.10\6

• Filmi çok beğendim sonunda ağladım açıkcası.. Uzun uzun spoiler şeklinde açıklama yapardım ama herkesin izlediği beğendiği filmlere sırf biraz popüler olmuş diye uzak duran insanları anlamıyorum doğrudur bazıları beğenmemiştir yani yukarıda biride demiş dövüşten haz almıyorum diye doğrudur ama bazılarındaki bu sözler adamı öldürür kimse sen bu filmi beğenmedin diye sana tapacak değil

• Tommynin omuzu çıktığı halde dövüşmeye devam ettiği sahnede gözüm hafif yaşardı normalde hiçbir filmde ağlamadım bunda da ağlamadım bakalım daha ne kadar devam edecek.
  • öncelik bu filmi beğenmeyen bir daha dövüş filmi izlemesin bir zahmet. Film mükemmel gerçekten. Ip man 1'den aldığım tadı aldım. Hatta dram yönünden ondan bir basamak daha iyi. Son 3 yıldır ilk defa bir film'de gözlerim bu kadar doldu. Tommy'nin babasını oynayan paddy conlon fringe'deki walter'a bayağı benzettim şapkalı halini. O da etkiyi arttırdı tabi. Puanım 8.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 3 Ocak 2012; 4:23:33 >
  • Sonunda gözlerim doldu, son zamanlarda izlediğim en iyi film diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

öncelik bu filmi beğenmeyen bir daha dövüş filmi izlemesin bir zahmet. Film mükemmel gerçekten. Ip man 1'den aldığım tadı aldım. Hatta dram yönünden ondan bir basamak daha iyi. Son 3 yıldır ilk defa bir film'de gözlerim bu kadar doldu. Tommy'nin babasını oynayan paddy conlon fringe'deki walter'a bayağı benzettim şapkalı halini. O da etkiyi arttırdı tabi. Puanım 8.5/10

izlediğim en kaliteli dövüş filmleri,
    Undisputed II (uri boyka)
    ip man
    ve bu film
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

öncelik bu filmi beğenmeyen bir daha dövüş filmi izlemesin bir zahmet. Film mükemmel gerçekten. Ip man 1'den aldığım tadı aldım. Hatta dram yönünden ondan bir basamak daha iyi. Son 3 yıldır ilk defa bir film'de gözlerim bu kadar doldu. Tommy'nin babasını oynayan paddy conlon fringe'deki walter'a bayağı benzettim şapkalı halini. O da etkiyi arttırdı tabi. Puanım 8.5/10

ip man
    ve bu film

O 3 film benımde en sevdıgım dovus fılmlerı , undisputed serisi çok iyiydi , sanırım bu tarz fılmlere meraklısın var mı bır 4 uncu fılmın onerebılcegın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

ip man
    ve bu film

O 3 film benımde en sevdıgım dovus fılmlerı , undisputed serisi çok iyiydi , sanırım bu tarz fılmlere meraklısın var mı bır 4 uncu fılmın onerebılcegın ?

Klasik gençlik/dövüş filmi gibi ama ben baya sevmiştim.
    Never back down.

• @Duke Labeouf , onu yazmayı unutmuşum bende çok severım o filmi , ryan terör mccarty
  • 2 aydır body yapıyorum bu filmi izledikten sonra vücudumun tom hardy gibi olması için uğraşıyorum...o nasıl bi sırttı arkadaş

herif harbiden batman de bane karakterine cuk diye oturu (:

film güzeldi hoşuma gitti..sonu tahmin edilebiliyordu ama olsun..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.