Şimdi Ara

Warrior (2011) | Tom Hardy -Gavin O'Connor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
7.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: designr

oha ya ben bu filmden bu kadar iyi birşey beklemiyordum. gerçekten çok iyi olmuş. hele o
    brandon vs koba da deli gibi stres yaptım lan. otururken şekilden şekile girdim

neyin stresi bu kardeş.. brandon'ın finale çıkacağı belliydi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: designr

oha ya ben bu filmden bu kadar iyi birşey beklemiyordum. gerçekten çok iyi olmuş. hele o
    brandon vs koba da deli gibi stres yaptım lan. otururken şekilden şekile girdim

neyin stresi bu kardeş.. brandon'ın finale çıkacağı belliydi zaten

abi ne bileyim nasıl birşey olacak diye ne yapıpta çevirecek diye, zaten bir tek orda öyle hissettim.

• Dövüş olaylarını hiç sevmesem de bu filmde ve de önceden fighter da yerimde duramadan izledim.Heyecan isteyenler mutlaka izlemeli.Ve de sonunu tahmin etmenin zor olmaması tek kötü yanı olmuş warrior ın.
  • son zamanlardaki ender filmlerden biri diyebilirim ben sevdim

filmin sonlarında Babaları niye gitti niye geri geldi ona anlam veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

son zamanlardaki ender filmlerden biri diyebilirim ben sevdim

iki kardeşin dövüşünü görmeye gönlü el vermedi babanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

son zamanlardaki ender filmlerden biri diyebilirim ben sevdim

iki kardeşin dövüşünü görmeye gönlü el vermedi babanın

ben annelerinin mezarına gidip af diler diye düşünmüstüm

• Film çok iyi gerçekten,hele o sonlardaki heyecan..çok zevk aldım filmden. 9/10 Puanım.
  • film dehşetmiş ya bu film galiba vizyona girmedi Türkiye de ya da ben hatırlamıyorum ama girmediyse büyük kayıp. sonları çok heyecanlıydı finale kim çıkacak olayı ter su içinde bıraktı valla. . sonu farklı olabilirmiydi diye geçirmedim değil aklımdan ama yine de kötü sayılmazdı bittiği şekliyle de. . bu senenin iyi filmlerindenmiş gerçekten de dövüş sahneleri de çok başarılıydı bence. .
  • Harika bir film. Tom Hardy den müthiş bir oyunculuk. The Dark Knight Rises da ki performansını bekliyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARTU

Nick Nolte!

O nasıl bir oyunculuktur arkadaş! Nasıl içten bakışlar öyle! Filmde adamı her gördüğümde duygulandım yemin ediyorum.

Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı'nı vermezlerse Allah cezalarını versin!

Nick Nolte da nasıl bir ses varmış bende yeni fark ettim , tam oyunlar da mafia babalarına eklenecek ses den

Mafia 3 için dublaj yaptırsalar yeridir yani
  • Cok guzel fimldi. 7,5/10
  • Bir tek sonunu beğendim filmin. Onun dışında baştan sona kadar sade bir şekilde ilerledi film.
  • izlemediysen okuma

abi filmi 720p izledim az önce. Film çok güzel ama genel olarak pek birşey göremiyoruz. Geçmişle alakalı çok ayrıntı yok. Ufak ufak bilgilendirmeler geliyor. Mesela bizim "iyi adam"'ın geçmişi hakkında ne kadar dövüşmüş ne zaman dövüşmüş falan bir şey yakalayamadım. Sparta'ya (turnuvanın adı) 2 ay kala çalışmaya başlıyor ve aldığı verim mükemmel neredeyse salonun en iyi adamını geçiyor biraz saçma geldi o bakımdan . Ayrıntılara takıldım biraz ama taktım mı takıyorum işte ne yapayım . Filmin sonu çok duyguluydu. Ağlamaklı oldum desem yeridir
    okuyacağını biliyordum .

Bu filme puanım 9/10 pampa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 17 Aralık 2011; 0:53:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

izlemediysen okuma

abi filmi 720p izledim az önce. Film çok güzel ama genel olarak pek birşey göremiyoruz. Geçmişle alakalı çok ayrıntı yok. Ufak ufak bilgilendirmeler geliyor. Mesela bizim "iyi adam"'ın geçmişi hakkında ne kadar dövüşmüş ne zaman dövüşmüş falan bir şey yakalayamadım. Sparta'ya (turnuvanın adı) 2 ay kala çalışmaya başlıyor ve aldığı verim mükemmel neredeyse salonun en iyi adamını geçiyor biraz saçma geldi o bakımdan . Ayrıntılara takıldım biraz ama taktım mı takıyorum işte ne yapayım . Filmin sonu çok duyguluydu. Ağlamaklı oldum desem yeridir
    okuyacağını biliyordum .

O "iyi adam" UFC geçmişinden bahsediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 17 Aralık 2011; 2:17:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

izlemediysen okuma

okuyacağını biliyordum .

Abi borcu var adamin , ev elden gidicek falan, seninde ev elden gitsin bak 2 ayda neler yapiyorsun.

• film güzel ama IMDB de fena şişirilmiş

7/10 en fazla alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

film güzel ama IMDB de fena şişirilmiş

7/10 en fazla alır

+1 bencede 6.5 dan 7 alır maksimum. Imdb puanına aldanmayın...
  • Ne denirse densin film imdb puanını hakediyor bence.Film duyguyu yaşatıyor size resmen,oyunculuklar 10 numara

• tommy maçı alıp paranın yarısını abisine yarısınıda o kadına yollasa eyvallah

e öyle olmayınca kocası ölen kadının sonu açıkta kaldı

daha iyi olabilirdi final

8 vermiştim ama düşünüyorumda 7/7.5 falan daha uygun gibi
  • Orta bir filmdi.

7/10
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.