Şimdi Ara

Warrior (2011) | Tom Hardy -Gavin O'Connor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
7.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce bitti film... Hala etkisindeyim, uzun zamandır izlediğin en iyi dövüş filmlerinden biri... İfade edecek kelime bulamıyorum. Çok iyi bir filmdi.
    Tom Hardy ve Nick Nolte çok ama çok başarılıydılar!
  • ıyı fılmdı ızledım ızlemeyenlerede tavsıye etmeye devam edıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

2 aydır body yapıyorum bu filmi izledikten sonra vücudumun tom hardy gibi olması için uğraşıyorum...o nasıl bi sırttı arkadaş

herif harbiden batman de bane karakterine cuk diye oturu (:

film güzeldi hoşuma gitti..sonu tahmin edilebiliyordu ama olsun..

Tom handy warriorda çokda iyi vücüda sahip değil aslında, vücudu geliştirmek icin antremandan daha önemli olan şey beslenmedir ek olarak iyi dinlenmedir, beslenme kötüyse hergun body yap nafile, başarılar :)
  • Müzik girdikten sonra çılgın gibi ağladım. Eğer ağlamayan varsa ailenin durumunu Tommynin pes etmeyişini Brendanın artık daha fazla zorlamamaya çalışmasın göz önünde bulundurarak bir daha izlesinler. ANLATARAK OLMUYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Filmin sonunda gözümden yaş geldi Tom Hardy ringde ve omzu çıkmış ona destek olan kımse yok ne antroner ne su veren ne birşeyler söyleyen :( adam acıdan ağlıyor ama gururu ve kazanma hırsı üst düzeyde. helal olsun iyi filmdi.

saatlerdir neden ağladığımı anlatmaya çalışıyorum çok çok çok güzel anlatmışsın ayrıca
    kardeşlerin yaşadıkları ve Tommy'nin kişisel olarak yaşadıklarının da etkisi büyük

• Trapezlerine kurban reyiz.

Warrior (2011) | Tom Hardy -Gavin O'Connor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Filmin sonunda gözümden yaş geldi Tom Hardy ringde ve omzu çıkmış ona destek olan kımse yok ne antroner ne su veren ne birşeyler söyleyen :( adam acıdan ağlıyor ama gururu ve kazanma hırsı üst düzeyde. helal olsun iyi filmdi.

saatlerdir neden ağladığımı anlatmaya çalışıyorum çok çok çok güzel anlatmışsın ayrıca
    kardeşlerin yaşadıkları ve Tommy'nin kişisel olarak yaşadıklarının da etkisi büyük

Filmin sonunda;

Brendan'ın kardeşi Tommy'e yakalayıp pes etmesi için yalvarması, kolunun çıktığını
    anlatması, sonra her türlü şekilde onu vazgeçirmek için çalışıyor, ama Tommy, Brendan'ın dediği hiçbir şeyi
    önemsemiyor, çünkü o ana kadar Brendan, Tommy için sadece bir rakiptir. Fakat, artık en son olarak
    Brendan "I love you Tommy, I love you" diyor. İşte her şey burada çözülüyor çünkü, Tommy artık karşısındakini
    bir rakip olarak görmüyor ve abisi için pes ediyor...
    Zaten, filmin posterinde de "Family is worth for fighting for" yazıyor. Aile için mücadele her şeye bedeldir...

Bu filmin sonu, tüm senaryoyu toplayıp, özetlemektedir.

• Bu film bende fazla etki bırakamadı.Orta seviye bir filmdi ve yüksek imdb puanını hiç mi hiç haketmiyor bence.Abartı bir puan..Oyunculuklar güzel ama geri kalanlar çok iyi değil.

Bu türde beni etkilemeyi başaran iki film var: Cinderella Man (2005) ve The Champ (1979).

Ayrıca Christian Bale'nin oynadığı The Fighter (2010)'da çok sağlam filmdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 10 Ocak 2012; 1:22:10 >
  • İmdb puanı 8,3 yilin en iyi filmlerinden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Trapezlerine kurban reyiz.

Warrior (2011) | Tom Hardy -Gavin O'Connor

Tom Hardy baby face ama trapezlerden yavaşça hayvanlığı belli oluyor.
    Temmuz ayında da resmiyet kazanacak

• Filmin son anları iyice gözlerim doldu, ve tam bitiş anında 1 damla aktı.. Vay be dedim.. İstem dışı bi duygu yoğunluğu yaşadım.. Filmde iki kardeşin finalde karşılaşması, ikisinin de ayrı nedenlerden ötürü dövüşe katılması, geçmişleri filan yani senaryo da güzeldi.. 8/10'u hakediyor..

• Klişe bir sonla bitmesine rağmen son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi.
    İki yerde duygulandım,birincisi Tommy'nin babasının içip gemiyle ilgili anılarının depreşmesi ve oğlunun kolunda hüngür hüngür ağlaması, diğeri ise omzu çıkan Tommy'nin ne büyük acılar çekip ağlamasına rağmen dövüşe devam etmek istemesi.
    Ayrıca son sahnede abisini affetmeseydi, ölüme meydan okuyup çekilmezdi.
    Tom Hardy'e helal olsun, bu filmle beraber favori 3'lüm arasına girdi

• Kesinlikle Tommy'nin kazanacağını düşünüyordum duygulandığım sahneler ise Tommy'nin kumarhane mekanında oyun oynarken jetonları babasına fırlattığı ve babasının üzgün bir şekilde çekip gittiği sahne.İkincisi ise kolu çıkık şekilde kimsesiz ağlarken ringde çok duygulandım.Tom Hardy'nin vücudu da sağlam trapezler falan iyi geliştirmiş kendini
  • Bence güzel filmdi puanını hakediyor. Bu arada Tommyle yarı finalde Koba rolünde dövüşen adam gerçektende 96 olimpiyatlarında altın madalya almıştı , Amerikan Güreşi izleyenler bilir adı Kurt Angle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

Bence güzel filmdi puanını hakediyor. Bu arada Tommyle yarı finalde Koba rolünde dövüşen adam gerçektende 96 olimpiyatlarında altın madalya almıştı , Amerikan Güreşi izleyenler bilir adı Kurt Angle.

Evet bende tanıdım Kurt Angle
  • Bence son derece sağlam bir filmdi.

Final sahnesi ise tam anlamıyla müthişti.Tommy'nin kazanmasını herkes bekliyordu ama yönetmen çoğu kişiyi şaşırtmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recharged -- 25 Ocak 2012; 17:52:13 >
  • Rocky den sonra beni en çok gaza getiren, Rocky den çok daha derin, kategorisinde kesinlikle ilk 10 da..
    İzleyin, izlettirin.

Final benim için sürpriz oldu fakat düşününce tam olması gerektiği gibiydi. Tommy kazansaydı muhtemelen parayı alıp gider ve abisini affetmezdi. Ayrıca abisi de aslında zor bir hayat geçirmiş, anlaşılan
    ailenin altın cocuğu Tommy mis. Kimse abiye bı şans vermemiş.

Filmde en çok Tommy nin babasını teselli ettigi anda duygularım. Beklediğimden çok öte bir filmdi. Türkiye'de sanırım vizyona girmedi. Büyük hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParacelciuS

Rocky den sonra beni en çok gaza getiren, Rocky den çok daha derin, kategorisinde kesinlikle ilk 10 da..
    İzleyin, izlettirin.

Final benim için sürpriz oldu fakat düşününce tam olması gerektiği gibiydi. Tommy kazansaydı muhtemelen parayı alıp gider ve abisini affetmezdi. Ayrıca abisi de aslında zor bir hayat geçirmiş, anlaşılan
    ailenin altın cocuğu Tommy mis. Kimse abiye bı şans vermemiş.

Filmde en çok Tommy nin babasını teselli ettigi anda duygularım. Beklediğimden çok öte bir filmdi. Türkiye'de sanırım vizyona girmedi. Büyük hata.

Yaz'ın hoşuma gitti Rocky tarzı filmlere her zaman saygı duymuşumdur ama Rocky gerek konusuyla kurgusuyla o türde kült bir yapımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 2 Şubat 2012; 13:40:22 >

• orta bir filmdi

6,5/10
  • Ben onu bunu bilmem arkadaş. Bu filmi bu gece yarısı 3:30'da başladım izlemeye saat 5:25 şimdi bitirdim. bir solukta hiç sıkılmadan biran bile olsun bu saatte bile filmden kopmadan izlediysem benim için çok iyi bir filmdir. Biraz arkadaşlar filmden zevk almasını bilmeliyiz. Kusur arayarak film izlemekte neymiş. Ben bu saatte bu heyecanla izlediysem bu filmi gerisi benim için faso fiso.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.