İndirdim ben de dün akşam,bu akşamda izlicez bakalım nasipse.Epey sağlam filme benziyor.Tom Hard nin vucut ne olmuş oyle.
Film tavsiyesi isteyenlere bu yıl söyleyebileceğim 3-4 filmden birisi. Tom Hardy ve Joel Edgerton'un performansları da çok ayrı.
film gerçekten güzel bana göre eksik olan tek şey dövüş sahnelerinin azlığı.
Son zamanlarda izlediğim en iyi film.Puanım 10/9.Harika
dvdrip çıktı
Bluray çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
Bluray çıktı
Hemen izleyin arkadaşlar, ben şu an tekrar izlemeyi düşünüyorum. Bu yılın en iyi filmlerinden.
quote:
Orijinalden alıntı: Jokě
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
Bluray çıktı
Hemen izleyin arkadaşlar, ben şu an tekrar izlemeyi düşünüyorum. Bu yılın en iyi filmlerinden.
Haftasonu izleyecem kaçmaz.
Kesinlikle son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri sakın basit yok dövüş filmlerinden sanmayın yok işte raund sonun kadar dayak yiyecek son anda yenecek öyle bir film sanmayın genelde film izlerken hiç heyecanlanmam Warrior'ı izlerken stres ve heyecandan art arda sigara yakıp durdum.IMDb'de ki puanını sonuna kadar hak ediyor Joel Edgerton , Nick Nolte ve Tom Hardy de performansları ile göz dolduruyor.
Warrior 2011 720p BluRay DTS x264-HiDt
gelsin de izleyeyim
Pek beğenmedim ben dövüş olaylarından haz etmiyorum ondan dolayı sanırım.
2011 yilinda izledigim en iyi filmler listesine girdi.
Herkese tavsiye ediyorum.
ok 1 numarasınız
Akşam izlicem.
Nick Nolte!
O nasıl bir oyunculuktur arkadaş! Nasıl içten bakışlar öyle! Filmde adamı her gördüğümde duygulandım yemin ediyorum.
Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı'nı vermezlerse Allah cezalarını versin!
quote:
Orijinalden alıntı: BARTU
Nick Nolte!
O nasıl bir oyunculuktur arkadaş! Nasıl içten bakışlar öyle! Filmde adamı her gördüğümde duygulandım yemin ediyorum.
Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı'nı vermezlerse Allah cezalarını versin!
+1
Şu filmin sonunu beğenmeyen bir ben varım galiba. Ben Tommy'nin kazanmasını beklerdim. Kesinlikle kazanması gereken oydu benim gözümde. Yine iyilerin kazandığı bir film olmuş. Bana göre gerçekleşmesi imkansız bir olay yapmışlar. Ama film ne olursa olsun güzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: KanYeE
Şu filmin sonunu beğenmeyen bir ben varım galiba. Ben Tommy'nin kazanmasını beklerdim. Kesinlikle kazanması gereken oydu benim gözümde. Yine iyilerin kazandığı bir film olmuş. Bana göre gerçekleşmesi imkansız bir olay yapmışlar. Ama film ne olursa olsun güzeldi.
tommy kazanıp paranın yarısını ev alması için vermeliydi brandon a
quote:
Orijinalden alıntı: Dupp
quote:
Orijinalden alıntı: KanYeE
tommy kazanıp paranın yarısını ev alması için vermeliydi brandon a
Evet sonu ben de öyle bekliyordum.
oha ya ben bu filmden bu kadar iyi birşey beklemiyordum. gerçekten çok iyi olmuş. hele o
brandon vs koba da deli gibi stres yaptım lan. otururken şekilden şekile girdim