Şimdi Ara

Warrior ardream en iyi silahı buldum ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lugias +7 - giantic axe +7

Attackları :111-79
    Elemantalleri :70 Flame - 100 ligthing
    toplam hp bonus :11 Healt bonus - HP Bonus 140
    Toplam Dex Bonus :33 Dex
    Mp Bonus :140
    Resistances :Fla-Glac-Light : 15

Yorumları aliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho_1 -- 10 Nisan 2009; 23:48:10 >

• Comboda o tür spear türü silahlarla iyi yapılır çok iyi seçim bence warrior kasarsam artk yeni favorim
  • Serilik bakımından acaip güsel ardreamde denemıstım .. Ama dmq olarak bıraz daha etkı gerekıyor..

Ayrıca Toplam dex Bonusu :22 den fazla oluyor sadece luqi 22 werıyor bıde +7 giga nın wermesı gereklı

hatırladıgım kadarıyla...
  • Atack çok ama çok düşük oluyor
  • toplam dex 33 olcak :) ayrica 1h giga atak cok düsük olur :( bende ilk lugias7 1h giga8 düsündüm de atak 79 gibi birsey giganin :D onun yerine graham8 aldim memnun kalmazsam giga denicm
  • Ardreamde görüp görebileceğin en iyi warrior itemi reb+4 raptordur.( Aşırıya kaçmadım )
  • O itemlerle adam kesemezsin Vs'De

Fakat +2-+3 Dual Rof-Fr Olursa Başka tabii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7 lugias ve 7 hanguk nsl peki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho_1

7 lugias ve 7 hanguk nsl peki ?

haunguk yerine graham8 daha ii olur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeLanKoLia*

Ardreamde görüp görebileceğin en iyi warrior itemi reb+4 raptordur.( Aşırıya kaçmadım )

Arkadaşında Dediği Gibi +4 Rebith Raptorla +8 Chitin Set Giyebilirsin Hemde Mükemmel Atack Olur.Serilik Konusunda Lugias Ve Giga Çok Güzel Fakat +7 Giga 1H'i Bırak +8 Bile Olsa Bi İşe Yaramıyor Ne Yazıkki.

İllaki Tek El Silahlar Kullanmak İstiyorum Diyorsan Bana Göre +8 Tota, +8 İmpact
  • quote:

Orjinalden alıntı: artirist

quote:

Ardreamde görüp görebileceğin en iyi warrior itemi reb+4 raptordur.( Aşırıya kaçmadım )

Arkadaşında Dediği Gibi +4 Rebith Raptorla +8 Chitin Set Giyebilirsin Hemde Mükemmel Atack Olur.Serilik Konusunda Lugias Ve Giga Çok Güzel Fakat +7 Giga 1H'i Bırak +8 Bile Olsa Bi İşe Yaramıyor Ne Yazıkki.

İllaki Tek El Silahlar Kullanmak İstiyorum Diyorsan Bana Göre +8 Tota, +8 İmpact

reb raptor4 ve chitin set8 giyemezsin

• quote:

Orjinalden alıntı: JusT18

quote:

Orjinalden alıntı: artirist

quote:

reb raptor4 ve chitin set8 giyemezsin

Giyersin 224 str istiyo +5 reb olursa giyemezsin

• @JusT18

öyle bi giyerki şaşar kalırsın
  • bilmiyodum saolsun
  • ONLARLA ADAM DEİL MOBLARI ZOR KESERSİN ...

ÇİFT EL TAKIL DAHA İYİ..Bİ RAPTOR Bİ HB GİBİ
  • Bu silahlar ne be warrior adreamda Çift El silahlar akar
    Avedon Raptor Hb adream için en iyi silahlardır.Adreamda önemli olan warriorun apsidir.O silahlarla hayatta vuramazsın.
  • warriorda dex ne işe yarıyor? bende yeni warrior kasmaya başladımda merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: inek möö

warriorda dex ne işe yarıyor? bende yeni warrior kasmaya başladımda merak ettim

Dex seri vurmanı sağlar
  • dex olunca daha seri vuruyor
  • ronaldinho Attack Olsunda Warriorda Serilik Hiç Ama Hiç Önemli Değil Umarım Yapılan Yorumları Dinlersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __By_CiN_oO__ -- 11 Nisan 2009; 12:30:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.