Şimdi Ara

Warrior Arms Leveling Rotasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wow kariyerimde ilk defa warrior oynuyorum çok da bir bilgim yok açıkçası. Genel olarak slam, mortal strike, rend, overpower, execute kullanıyorum ama bunun bir sırası var mı yani ben dk oynarken belli bir rotasyon vardı böylece hicbir skill cd ye düşmeden pve yapılabiliyordu, warrior da böyle bir rotasyon var mı? bir de slam i ben cok kullanıyorum 0.5 sn cast time olmasına rağmen ama genelde heroic strike öneriyorlar o da çok rage yiyor. Öneriniz nedir? Saygılarımla...

• rend kullan,sonra mortal strike.Bir de talentlarda taste for blood talentini al,overpower vurursun arada.Execute çok kullanmana gerek yok zaten 2 mortal strike a ölürler,hem çok rage yer hemde kullanmazsan öyle seri seri charge atıp hemen mortal strike koycak rage in olur.
  • slame birtürlü ısınamadım ben. charge,rend, talentlı overpower, mortal strike, rage fazlasında heroic strike ekleyerek, kalabalık da bladestorm falan öyle levelledim.
  • Ama slam gayet iyi yani rendle basla slam ile devam et, oldukca colossus ve mortal, overpower bir de..
  • evet kesinlikle iyi kullanılması da gerekiyor ama ne biliyim yakıştıramıyorum warriora nedense
  • Bence oyunun en iyi Levelling yapan sınıfı Victory Rush sayesinde. Elite Boss'lara da Pro.. gidersin valla canı inmiyor keretanın.
    Arm bence levelling değil , daha çok Dungeon veya PVP speci
  • Peki Fury rotasyonu nedir? Bir kaç kere arms girdim wotlk dungeonlarına kızdılar böyle talent mı olur vay efendim pvp talentı o fury ol oyle gel falan diye? Fury e geçtim şimdi vurcak skill yok berserker stance de vurmam gerekiyormuş ama ondada rend overpower charge falan yalan oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubis7

Peki Fury rotasyonu nedir? Bir kaç kere arms girdim wotlk dungeonlarına kızdılar böyle talent mı olur vay efendim pvp talentı o fury ol oyle gel falan diye? Fury e geçtim şimdi vurcak skill yok berserker stance de vurmam gerekiyormuş ama ondada rend overpower charge falan yalan oluyor

Fury'nin rage alma sorunu var çünkü moblar sana dungeon da fazla vurmadıkları için rage toplayamazsın. Arms da ise o kadar toplanır ki harcayacak skill bulamazsın.
    Fury'yi şimdilik Battle ile oyna çünkü 50 levelde açılan bir charge skiili daha var.
  • quote:

Peki Fury rotasyonu nedir? Bir kaç kere arms girdim wotlk dungeonlarına kızdılar böyle talent mı olur vay efendim pvp talentı o fury ol oyle gel falan diye? Fury e geçtim şimdi vurcak skill yok berserker stance de vurmam gerekiyormuş ama ondada rend overpower charge falan yalan oluyor

armsla pve yapılmaz diyen .ok yemiş.. şu an furyden daha güzel vuruyor.. yeterki rotasyonun düzgün olsun..

nelere basayım dersen kısaca özetleyeyim.. tank daldıktan sonra target seç chargela..
    sonra rend mortal strike vur.. bu arada overpower proclayacaktır.. onu vurup slam vurursun
    sonra doldukça mortal strike, procladıkca overpower, procladıkca colossus smash ve bir şey yoksa slam vurarak devam edersin.. rage full doluyorsa aralara heroic strike ekle..

çoklu moblarda da mutlaka bladestorm at..

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

armsla pve yapılmaz diyen .ok yemiş.. şu an furyden daha güzel vuruyor.. yeterki rotasyonun düzgün olsun..

nelere basayım dersen kısaca özetleyeyim.. tank daldıktan sonra target seç chargela..
    sonra rend mortal strike vur.. bu arada overpower proclayacaktır.. onu vurup slam vurursun
    sonra doldukça mortal strike, procladıkca overpower, procladıkca colossus smash ve bir şey yoksa slam vurarak devam edersin.. rage full doluyorsa aralara heroic strike ekle..

çoklu moblarda da mutlaka bladestorm at..

Su an 80 lvl oldum aynısını uyguluyorum çok işe yarıyor ama yine dk lar mage ler druidler falan dps de eziyor, bazen pişman oluyorum warrior kastığıma ama seviyorum da karakterimi sırf dps i kötü diye de bırakmak istemiyorum ya da lvlim low diye ben beceremiyorum. Şu an dungeon da 1.5k 2k arası gördüm ama fury de onu da yapamıyorum belirli bir rotasyonu yok mu bu fury nin sürekli stance mi değiştirmem gerekiyor anlamadım ki, okuyabileceğim bir yer var mı warrior la nasıl oynanır nasıl edilir falan diye

• Furyde stance değiştirme yok..Armsda stance değiştirme var.. onun içinde macrolar var "elitistjerks arms dps "stance dance" macro guide" die googladan aratırsan biri macroları yazmıştı seni rahatlatır..arms stance dance ile furyi ezio şu an.. Ki dpside öle kötü değildir warriorun oynayabilen kişi hepsi ile aynı dpsi yapar.. Sadece lvlin düşük 85 ol alış sende memnun kalırsın..
  • Ben zaten Arms'ı kötülemiyorum ama Fury'ye göre dayanıksız. 8 saniye parry atabiliyor canı azalınca. Tabi ki bir proc. değil ama arms ın hiç şansı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.