Şimdi Ara

warrior chıtın shell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet gördüğüm bütün chıtın shelller defansive warrior,atakırsak ne yapacaz anlamadım.Ayrıca bende 94 hp var shell +6 giyemiyom(86 hp istiyo) Lvl den kaynaklanıyo olabilirmi.

• sfsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarakikirikaka -- 1 Aralık 2011; 23:26:08 >
  • shell giymek için master olmak lasım master için de 60 olmak lasım 60 için de lwl kasmak lasım :D ama 60 olunca master için de item lasım :D :D :D :d
  • evet master olman lazım shell için
  • yandık desene
  • Buyrun Resmi Bizzat Sammadan Çıktı
  • Önce emeklicen sonra yürücen
  • Bu arada araya sıkıştırıyım Dün cyperda canım sıkıldı upgrade yapam dedim shell basdım +5 de patladı... Sonra wariror fp +7 vardı patlatmak için basdım +8 oldu Mirage dagger vardı shauladan düşdü onuda basarken patladı.. Bu fp +8 kaç para yapar
  • +7 fpler 10-15 ediyo ama sen +8i 50 den aşşa satma bence ben alırım onuda sölim
  • onun üstünde ki yazan defansive warrioar o master olacan anlamına gelio hp 50 lvl 100 de olsa giyemessin arkadasım
  • ya iide master olunca defasive ve atack warior mu seçiozda böle defansive warior yazıo ? bende hiç görmedim defans dan başka shell. nası oluyo yaa ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk_325

Bu arada araya sıkıştırıyım Dün cyperda canım sıkıldı upgrade yapam dedim shell basdım +5 de patladı... Sonra wariror fp +7 vardı patlatmak için basdım +8 oldu Mirage dagger vardı shauladan düşdü onuda basarken patladı.. Bu fp +8 kaç para yapar

beramusda 100-200m satılıyor +8 fpler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Moruq_

Buyrun Resmi Bizzat Sammadan Çıktı

moruq hanı hıc ınt e vermemısdın bak prıest fp gıyıosun
  • Warrior Shelleri Giyebilmek İçin Gerekenler ;

1) Levelin 60 olamali

2) Master acik olmali ( Lupus - Lobo - Lycaon Pendant - 10 Opal - 10 Sapphire - 10 Crystal => Master icin gerekli itemler )

3) HP 'ye 94 vermelisin. ( Full Shell Giyebilmek İçin )

4) Defansif veya Atack olman farketmez. ( Master olmadan Defansive Warrior yazar )
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

quote:

Orjinalden alıntı: Moruq_

Buyrun Resmi Bizzat Sammadan Çıktı

moruq hanı hıc ınt e vermemısdın bak prıest fp gıyıosun

Kim dedi ben int 180 dedim str 115 dedim şuan 118 str
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.