Bildirim
warrior chıtın shell
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sfsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarakikirikaka -- 1 Aralık 2011; 23:26:08 > -
shell giymek için master olmak lasım master için de 60 olmak lasım 60 için de lwl kasmak lasım :D ama 60 olunca master için de item lasım :D :D :D :d -
evet master olman lazım shell için -
yandık desene -
Buyrun Resmi Bizzat Sammadan Çıktı -
Önce emeklicen sonra yürücen -
Bu arada araya sıkıştırıyım Dün cyperda canım sıkıldı upgrade yapam dedim shell basdım +5 de patladı... Sonra wariror fp +7 vardı patlatmak için basdım +8 oldu Mirage dagger vardı shauladan düşdü onuda basarken patladı.. Bu fp +8 kaç para yapar -
+7 fpler 10-15 ediyo ama sen +8i 50 den aşşa satma bence ben alırım onuda sölim -
onun üstünde ki yazan defansive warrioar o master olacan anlamına gelio hp 50 lvl 100 de olsa giyemessin arkadasım -
ya iide master olunca defasive ve atack warior mu seçiozda böle defansive warior yazıo ? bende hiç görmedim defans dan başka shell. nası oluyo yaa ? -
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_325
Bu arada araya sıkıştırıyım Dün cyperda canım sıkıldı upgrade yapam dedim shell basdım +5 de patladı... Sonra wariror fp +7 vardı patlatmak için basdım +8 oldu Mirage dagger vardı shauladan düşdü onuda basarken patladı.. Bu fp +8 kaç para yapar
beramusda 100-200m satılıyor +8 fpler -
quote:
Orjinalden alıntı: Moruq_
Buyrun Resmi Bizzat Sammadan Çıktı
moruq hanı hıc ınt e vermemısdın bak prıest fp gıyıosun -
Warrior Shelleri Giyebilmek İçin Gerekenler ;
1) Levelin 60 olamali
2) Master acik olmali ( Lupus - Lobo - Lycaon Pendant - 10 Opal - 10 Sapphire - 10 Crystal => Master icin gerekli itemler )
3) HP 'ye 94 vermelisin. ( Full Shell Giyebilmek İçin )
4) Defansif veya Atack olman farketmez. ( Master olmadan Defansive Warrior yazar ) -
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
quote:
Orjinalden alıntı: Moruq_
Buyrun Resmi Bizzat Sammadan Çıktı
moruq hanı hıc ınt e vermemısdın bak prıest fp gıyıosun
Kim dedi ben int 180 dedim str 115 dedim şuan 118 str
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X