Warrior Cleric Char açacağım cuma günü sp kasmaya başlıyacağız. 1 den 110 Levele kadar Tahmini ne kadar sp lazım olur. Ama sadece lazım olan sp kasılırken gelen sp leri çıkartarak söylerseniz iyi olur.
Warrior Cleric yapılanmasında iki buildde de uplanacak skill olmayacak bu şekilde bilgi verirseniz iyi olur.
warior celrik tank olması için sadece gerekli sikiller 2,729,350 sp istior
Ben hesapladım 4.5 milyon çıktı.ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Konu ilgili yere taşınmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
Konu ilgili yere taşınmıştır.
ne kadar maaş alıyorsun bu konuları taşıyarak
Nese Arkadaşlar teşekkürler ortalama 3.5m sp yeterli olacak kasarken gelecek sp leride 120 için saklarım.
Bu arada greece de stats verilmemiş veya str verilmiş eu 3m+ sp li char alabilirim. pm atarak ulaşabilirsiniz
1.5 m kastım. 110 a ffyim. Düşün artık
woww xD bnde şimdi 2 şer m spli pluslarıda açtım dün sp ticketda var yeter diyorsun yani warior cleric e xD en çok korktuğum warior du sp yetmez diye
aynen her 2'side Max olması için 3.5 4 m gerekiyor en azından:S
hesapladım 5.430m sp gerekli ama uplanacak skiller olmadığı şekilde . Kasmaya başlıyalım tam hesaplarız artık
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
hesapladım 5.430m sp gerekli ama uplanacak skiller olmadığı şekilde . Kasmaya başlıyalım tam hesaplarız artık
5m mi
quote:
Orijinalden alıntı: isa6n
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall
1,5m le nası 110a ff sın sadece 2h mı max ?
1.5m ong farmında kastım . Dual axe stun + 1h kb olarak hesapladım. 2 h full max. Kasarken yaklaşık 1.2 m sp gelicek. Şu an char 88 lvl a yakın. Duruma göre 100+ da 1 h ı max lamayı düşünüyorum.
quote:
quote:
quote:
1.5m ong farmında kastım . Dual axe stun + 1h kb olarak hesapladım. 2 h full max. Kasarken yaklaşık 1.2 m sp gelicek. Şu an char 88 lvl a yakın. Duruma göre 100+ da 1 h ı max lamayı düşünüyorum.
KASARKEN 1,2 M SP NASIL GELCEK 110 KADAR 550 K GELİR GÖREV VE PRE PLUSLARI SAYMASAN.
quote:
Orijinalden alıntı: effsane_61
quote:
quote:
quote:
KASARKEN 1,2 M SP NASIL GELCEK 110 KADAR 550 K GELİR GÖREV VE PRE PLUSLARI SAYMASAN.
Kime karşı bağırıyorsunuz ?
Tamamiyle plus+ticket la kasıyorum. Ne demeye çalıştığını anlamadım?
ong da 1,8m farm yapılan Warrior clericim suan 102 FF ve 410 K spi mevcuttur Fakat Warrior kısmıs 1h 2hand axe olarak eksıksz Full farmdır. cleric ise str int hersey dahldr 102 ye kalan sp 410 k spdir. 110 Full farm olmak istiyorsan
Saana aşağıdakı konudakı char yeterlı olacaktır. :)
http://www.rev6.com/tools/skill/eu/ Buradan bakmanı öneririm.Nitekim en doğrusu bu diğer siteler mmosite de dahil olmak üzere yanlış hesaplıyorlar.Bizzat deneyip yanlış olduğunu gördüm.Hatta burada skilleri ve hangi lvllerde uplandığını up yaparken kaç k sp istediğini detaylı olarak üstüne gelip görebilirsin.