Şimdi Ara

Warrior Clerik-Warriior Warlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben karar weremedim.... PvP de en iyi War hangisii seçim sizin

• Warrior/Warlock
  • cleric olunca işe yararsn ;) Ama warlock/warrior olursa kendi lvl ini bırak en az 5 lvl yukseklerini bile yatırırsn
  • Warlock-Cleric Bi sleep atarsın sonra üstüne bi de Pure Offering koyarsın sana dayanabilecek adam mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-sro

Warlock-Cleric Bi sleep atarsın sonra üstüne bi de Pure Offering koyarsın sana dayanabilecek adam mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doruq91

quote:

Warlock-Cleric Bi sleep atarsın sonra üstüne bi de Pure Offering koyarsın sana dayanabilecek adam mı var?

Karşındakinde holy varsa sleep tutmaz.Eskiden warrior/warlock manyağıydım sonra bi baktım buffersız 90+da pvpye çıkan yok şuanda clerice çeviriyorum imzamdaki charı
  • Warrior/walock un geleceği çok kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pill bugu devam etmiyorsa warrior/warlock PVP'de warrior/cleric'ten daha iyidir.
  • Warrior/Cleric Pvp De Ve Pt de Çok Aranan Chardır.Hem Warrior Buffları Ve Bless Holly Gibi Bufflarla.Warrior Zaten Sağlam Bir Build Örneğin Bir Blade İle Pvp Yapıyorsan Elinde Çok Sağlam Bişi Varsa Sun Gibi Pvpye Başlarken Blessini Basarsın Bless Bitince İron Mana Skin Eğer Bu Bufflar Bitine Kadar Yatıramassan Alıcan Eline Clerici Healleyerek Dolaşırsın Sonra Gene Aynı Bless,Mana,İron Skin
  • ikiside güzel ama ben warior/cleric derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karazaferaskeri

quote:

Orijinalden alıntı: Doruq91

quote:

Karşındakinde holy varsa sleep tutmaz.Eskiden warrior/warlock manyağıydım sonra bi baktım buffersız 90+da pvpye çıkan yok şuanda clerice çeviriyorum imzamdaki charı

Holy spell sadece debuffları engeller...Sleep,panic vs. tutuyor diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.