Ben karar weremedim.... PvP de en iyi War hangisii seçim sizin
Warrior/Warlock
cleric olunca işe yararsn ;) Ama warlock/warrior olursa kendi lvl ini bırak en az 5 lvl yukseklerini bile yatırırsn
Warlock-Cleric Bi sleep atarsın sonra üstüne bi de Pure Offering koyarsın sana dayanabilecek adam mı var?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet-sro
Warlock-Cleric Bi sleep atarsın sonra üstüne bi de Pure Offering koyarsın sana dayanabilecek adam mı var?
quote:
Orijinalden alıntı: Doruq91
quote:
Karşındakinde holy varsa sleep tutmaz.Eskiden warrior/warlock manyağıydım sonra bi baktım buffersız 90+da pvpye çıkan yok şuanda clerice çeviriyorum imzamdaki charı
Pill bugu devam etmiyorsa warrior/warlock PVP'de warrior/cleric'ten daha iyidir.
Warrior/Cleric Pvp De Ve Pt de Çok Aranan Chardır.Hem Warrior Buffları Ve Bless Holly Gibi Bufflarla.Warrior Zaten Sağlam Bir Build Örneğin Bir Blade İle Pvp Yapıyorsan Elinde Çok Sağlam Bişi Varsa Sun Gibi Pvpye Başlarken Blessini Basarsın Bless Bitince İron Mana Skin Eğer Bu Bufflar Bitine Kadar Yatıramassan Alıcan Eline Clerici Healleyerek Dolaşırsın Sonra Gene Aynı Bless,Mana,İron Skin
ikiside güzel ama ben warior/cleric derim
quote:
Orijinalden alıntı: karazaferaskeri
quote:
Orijinalden alıntı: Doruq91
quote:
Karşındakinde holy varsa sleep tutmaz.Eskiden warrior/warlock manyağıydım sonra bi baktım buffersız 90+da pvpye çıkan yok şuanda clerice çeviriyorum imzamdaki charı
Holy spell sadece debuffları engeller...Sleep,panic vs. tutuyor diye biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme