bu topici onceden actım bir kas kişi bilgi verdi fakat olmuyor bi arkdas r+skill +r+skill bole devam et dedi denedim olmuyor bi yardım edin pls
bi arkadaş bana skill+r 0.5sn sonra bidaha biraz işe yarıyo gibi pm ne bakarsan sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Turk_Magician
bi arkadaş bana skill+r 0.5sn sonra bidaha biraz işe yarıyo gibi pm ne bakarsan sevinirim
s+r+skill
quote:
Orijinalden alıntı: jermenia
s+r+skill
Alıntıları Göster
r ye basılı tut ve hoddwink e seri seri bas vaya r+sworddancing+rr+sworddancing+rr+......
ya s ye w ye r ye basmayı bırak bütün harflere bastım ilk vurusta oluyor cift damage gosteriyor sonra mavi ve sarı yazılar cıkıyor yanş tam olarak olmuyor bide r+skill+s yapıyorum ilki oluyor sonra yine mavi sarı yazılar yani tam anlamıyla bilen biri anlatsın lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: SonOfPatriot
r ye basılı tut ve hoddwink e seri seri bas vaya r+sworddancing+rr+sworddancing+rr+......
Alıntıları Göster
skill + r + s + w en iyisi bu.
quote:
Orijinalden alıntı: _SmyrnA_
Alıntıları Göster
skill+r+s+w yapacağıma hep skill basarım bundan iyi valla zaman ve can kaybı olur
quote:
Orijinalden alıntı: .:darkdevil:.
skill+r+s+w yapacağıma hep skill basarım bundan iyi valla zaman ve can kaybı olur
Alıntıları Göster
ben sana en iyi comboyu söyledim yaparsın veya yapmazsın o senin bileceğin iş daha iyisini bilen varsa o söylesin senin dediğini ezikler yapıyor.
kardes kusura bakma seni kırmak istemedim sonucta ben 50 lvl bi warriorum siz bende daha iyi bilirsiniz
quote:
kardes kusura bakma seni kırmak istemedim sonucta ben 50 lvl bi warriorum siz bende daha iyi bilirsiniz
´bak şimdi ilk once r ya bascan sonra sword dancging falan ( carving vurursan daha seri olur we % 200 damage werirsin )r damagesini vurduktan sonra skıle bascan sonra s ye basıp geri cekilcen
bu haraketleri tekrarlıyrak yapabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
´bak şimdi ilk once r ya bascan sonra sword dancging falan ( carving vurursan daha seri olur we % 200 damage werirsin )r damagesini vurduktan sonra skıle bascan sonra s ye basıp geri cekilcen
bu haraketleri tekrarlıyrak yapabilirsin
Alıntıları Göster
sana en basit combo, (gerçi combo olarak adlandırlabilir mi bilemiyorm)
sabit durarman lazım, (hareketlide de işe yarayabilir belki ama denemedim hiç)
yaratığı seç, r ye bas, ondan sonra sadece skill vur. info kısmında göreceksin ki (ben cravingle kullanıyorm) 800-900 vuruşların arasında 200-300lük vuruşlar olur. (arasında dediğimde ya skillden önce ya hemen snra, ve 2 si genelde arka arkaya olur. başka bişey yapman gerekmiyor,
r - skill - skill -skill.....
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
sana en basit combo, (gerçi combo olarak adlandırlabilir mi bilemiyorm)
sabit durarman lazım, (hareketlide de işe yarayabilir belki ama denemedim hiç)
yaratığı seç, r ye bas, ondan sonra sadece skill vur. info kısmında göreceksin ki (ben cravingle kullanıyorm) 800-900 vuruşların arasında 200-300lük vuruşlar olur. (arasında dediğimde ya skillden önce ya hemen snra, ve 2 si genelde arka arkaya olur. başka bişey yapman gerekmiyor,
r - skill - skill -skill.....
Alıntıları Göster
ASASSS OLSAN ANLADİKTA WİROOR KOMBOSUNU ARENAYA GİTT KENDİN DENE BAK DAHA FARDALİ OLUR
quote:
Orijinalden alıntı: _SmyrnA_
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _SmyrnA_
bir warri olarak en begendigimde bu benim... karisik gibi duruyo ama öyle degil dene pisman olmazsin
quote:
Orijinalden alıntı: seser60
quote:
bir warri olarak en begendigimde bu benim... karisik gibi duruyo ama öyle degil dene pisman olmazsin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: seser60
quote:
ben ne diyom ya warriorun comboya ihtiyacimi var kardesssss ama ben comboyu cani fazla olan trolllerde kullaniyom. savasta dalacan can komayacan!!!
quote:
Orijinalden alıntı: jermenia
s+r+skill
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: jermenia
s+r+skill
+1
quote:
Orijinalden alıntı: MesthLeS
quote:
Orjinalden alıntı: jermenia
s+r+skill
+1
Alıntıları Göster
r+skill çok az bekleme +s+r+skill+çok az bekle bu beklemeyi deneye deneye kavrayacaksın koşarken w'ya bastır hedefe koş durmadan r+skill yap skille mause ile bas pot basacaksan arada beklerken basacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: Vicious Bee
r+skill çok az bekleme +s+r+skill+çok az bekle bu beklemeyi deneye deneye kavrayacaksın koşarken w'ya bastır hedefe koş durmadan r+skill yap skille mause ile bas pot basacaksan arada beklerken basacaksın
Alıntıları Göster
saolunda coğunu denedim neyse biraz pratik yapayım
quote:
saolunda coğunu denedim neyse biraz pratik yapayım