Şimdi Ara

Warrior'dan bufflu Hp'sine 2 yiyen mage :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warrior'dan Bufflu Hp'sine 2 yiyen mage

Bu da Buff'lu hp sine 2 yiyeceğini anlayınca town atan mage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 14 Ekim 2012; 11:00:51 >

• Yeter Efe Yeter Takmısın +2 +3 Takıları Show Yapıyorsun Bizdede Olsun Bizde Yaparız Adama Bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMyBro

Yeter Efe Yeter Takmısın +2 +3 Takıları Show Yapıyorsun Bizdede Olsun Bizde Yaparız Adama Bak

+2 yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: MissMyBro

Yeter Efe Yeter Takmısın +2 +3 Takıları Show Yapıyorsun Bizdede Olsun Bizde Yaparız Adama Bak

+2 yok ki

• Benim merak ettigim berserkerde atack artirici skiller wolf var iken aktif oluyormu ? Ve oyunu 4 senedir oynamiyorum bu wariorda dex ne ise yariyor hadi str basiyorsun atak artiyor peki dex ? Ayrica full berserker yerine berserker+defans kombinesi yapabilirmiydin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Benim merak ettigim berserkerde atack artirici skiller wolf var iken aktif oluyormu ? Ve oyunu 4 senedir oynamiyorum bu wariorda dex ne ise yariyor hadi str basiyorsun atak artiyor peki dex ? Ayrica full berserker yerine berserker+defans kombinesi yapabilirmiydin ?

Wolf ile berserker skilleri basılıyor.Bunun yanında red pot , lion sc falanda basabiliyorsun.

Berserker + defans kombinesi demişsin fakat benim takılarım zaten full +3 ve defans ağırlıklı.

dual +3 platinium earing

+3 iron neck

+3 string of skulls

dual +3 ring of courage

Dolayısıyla anti def im,hp ve def iyi olduğundan berserker bassam bile char super parasite ve torment yemedikçe kolay kolay yatmıyor.
  • Yalniz def de %20 atak kirma vardi bildigim kadari ile ? Buda buyuk bir avantaj saglardi eger stat puanin yetseydi.diger bir husus heal skili ise yariyormu ? Manadan cana vermek ayrica bir kapisma esnasinda hangi skilleri vuruyorsun ve hangi skilleri aktif ediyorsun.ayrica dex veren skilin yararini cevaplarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 14 Ekim 2012; 11:45:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Yalniz def de %20 atak kirma vardi bildigim kadari ile ? Buda buyuk bir avantaj saglardi eger stat puanin yetseydi.diger bir husus heal skili ise yariyormu ? Manadan cana vermek ayrica bir kapisma esnasinda hangi skilleri vuruyorsun ve hangi skilleri aktif ediyorsun.ayrica dex veren skilin yararini cevaplarsan sevinirim

Kapışırken önce Battle Cry ile Cry Echo skilini aktif ediyorum.

Berserker ve Hp booster basıyorum.

Berserker def azaltıp atak arttırıyor.Hp bosster belli oranda hp dolduruyor sürekli.
  • efe beni tanıdın mı ?

yaz günü beraber kasmıştık.

dün bi girem dedim.asas'ın şifresini hatırladım ama bi türlü warrior'un id pass hatırlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

efe beni tanıdın mı ?

dün bi girem dedim.asas'ın şifresini hatırladım ama bi türlü warrior'un id pass hatırlayamıyorum

Hatırladım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

efe beni tanıdın mı ?

Hatırladım

bende sifreyi hatırladım.

oyun değişmiş yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

quote:

benzer warriora olympiada 2-3 atar la asaslar :D

la efe sizin serverda daşşaklı başka char yok herhalde tek sen varsın

Berserker basıp defansımı düşürmezsem 2-3 atması çok zor.

bug çalışıyor mu hala conf atınca kapanmıyor mu o berserker.

moruk bir ara gelem akaraya görem şu charını yav pm atsam gelirmisin arena

Confusion atılınca skill kapanıyor ama cooldown olmadığı için skillde beklemeden tekrar atabiliyorum cure gelince.

Pm atabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

benzer warriora olympiada 2-3 atar la asaslar :D

la efe sizin serverda daşşaklı başka char yok herhalde tek sen varsın

Berserker basıp defansımı düşürmezsem 2-3 atması çok zor.

bug çalışıyor mu hala conf atınca kapanmıyor mu o berserker.

moruk bir ara gelem akaraya görem şu charını yav pm atsam gelirmisin arena

Confusion atılınca skill kapanıyor ama cooldown olmadığı için skillde beklemeden tekrar atabiliyorum cure gelince.

Pm atabilirsin.

skill efekti güzel ya buz mavisi

• +10 ıtemlerın olmadıgı zamanda nadır oldugu zamanda dıyeyım oyunda arkadasım vardı aresde bıle nadır olan ıtemler vardı herıfte

+3 dual rof
    +3 neck
    +3 sos
    +3 pe dual
    +10raptor
    +9 shell set

bu adam czde cogu mageye tek atıor + gozumun onunda +9 chıtın setlı +9 ds lı prıeste tek attı azım acık kala kaldım oyle oda sasırdı ventteydık goren oldumu lan dıe bagırıodu bıtek ben gormustum ahah ne gulmustuk guzel gunlerdı be
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

+10 ıtemlerın olmadıgı zamanda nadır oldugu zamanda dıyeyım oyunda arkadasım vardı aresde bıle nadır olan ıtemler vardı herıfte

+3 dual rof
    +3 neck
    +3 sos
    +3 pe dual
    +10raptor
    +9 shell set

bu adam czde cogu mageye tek atıor + gozumun onunda +9 chıtın setlı +9 ds lı prıeste tek attı azım acık kala kaldım oyle oda sasırdı ventteydık goren oldumu lan dıe bagırıodu bıtek ben gormustum ahah ne gulmustuk guzel gunlerdı be

Dayı hadi mageye tamamda biraz fazla kaçırmışsın içtiğini hadi karşıdakinde item olmasa yine tamam 9 dsli 9 chıtın setlı adama tek atıyor o.O ve bunu atan adam warrior asasda değil double kill
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

+10 ıtemlerın olmadıgı zamanda nadır oldugu zamanda dıyeyım oyunda arkadasım vardı aresde bıle nadır olan ıtemler vardı herıfte

+3 dual rof
    +3 neck
    +3 sos
    +3 pe dual
    +10raptor
    +9 shell set

Dayı hadi mageye tamamda biraz fazla kaçırmışsın içtiğini hadi karşıdakinde item olmasa yine tamam 9 dsli 9 chıtın setlı adama tek atıyor o.O ve bunu atan adam warrior asasda değil double kill

Bencede zor biraz

• quote:

quote:

+3 dual rof
    +3 neck
    +3 sos
    +3 pe dual
    +10raptor
    +9 shell set

Krdeşim yalan soylesem elıme ne gececekkı alla alla

• quote:

quote:

quote:

+3 dual rof
    +3 neck
    +3 sos
    +3 pe dual
    +10raptor
    +9 shell set

Krdeşim yalan soylesem elıme ne gececekkı alla alla

Ne bilelim dostum 2007 den beri bu forumdayım hep okuyucuyumdur o yüzden benı tanıyan pek olmaz ama burda ziyasınımı gördük, 3 yıl önce 2010 da ben 12 yıldır bu oyunu oynuyorum dıyenmı gördük bırakta birazda garipseyelim

• tournament ve parazite yemişse olabilir.

• eeee ne var bunda yani ?? ImShadowTiger ' da seni 2-3 skile alıyo ? + full hp kesiyo.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.