Şimdi Ara

Warrior için tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: orhn

5 milyar kadar sanırm belki daha fazladır çükü 1-2 item daha alıcam

ha şunu baştan söyle

+9 shell set
    +9 raptor ve +8 giga
    +2 veya +3 dual roc dual we
    iron set

budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • alıcaım 1-2 itemin arasında aslında cs istiodum +7 yada +8 ama dol buldum onu alcam iron set yaptım dd zaten wardı zaten parayı dert etmiorum çükü knighttan aldıım parayı knigta veriorum 78 lwl rogueumu itemleriyle satıp yaptım para ayrıca birazda ticaret böle oldu neyse çok deli bir charım oldu sanırım warrior combo az çok biliorum ama rogue kadar diil arkamda sağlam priest war benim çocukluk arkım oda lwl 61 birlikte kasyırouz
  • quote:

teşekür ederim herkeze raptor +9 bulamadım ama +8 avedon buldum bide yanına hb +8 2sinide yarın alıcam +9 shel set satan birinide buldum ondan alıcam yarın bu arada 60 oldum ve master açtım iron set +1 bulamadım +0 aldım , dual roc +2 yada +1 ,+2 opal earring yada +3 dual, bide +3 belt of str buldum ve aldım yarına bu itemler gelicek biraz fazla para baydım ama olsun oyunun zewwki böyle çıkıyor herkeze teşekür ederim yılbaşına kadar ss koyucam ama önce bi 70 olmam lazım ayrıca exp sc da bide walkry aldım def ve hp bide exp için olanını aldım hedefim 80:D

Hiç ölmeden oyunun zevkini nasıl alıcaksın bilmiyorum

• quote:

alıcaım 1-2 itemin arasında aslında cs istiodum +7 yada +8 ama dol buldum onu alcam iron set yaptım dd zaten wardı zaten parayı dert etmiorum çükü knighttan aldıım parayı knigta veriorum 78 lwl rogueumu itemleriyle satıp yaptım para ayrıca birazda ticaret böle oldu neyse çok deli bir charım oldu sanırım warrior combo az çok biliorum ama rogue kadar diil arkamda sağlam priest war benim çocukluk arkım oda lwl 61 birlikte kasyırouz

dol la ne işin var ds al +7'si bile +8 doldan daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

teşekür ederim herkeze raptor +9 bulamadım ama +8 avedon buldum bide yanına hb +8 2sinide yarın alıcam +9 shel set satan birinide buldum ondan alıcam yarın bu arada 60 oldum ve master açtım iron set +1 bulamadım +0 aldım , dual roc +2 yada +1 ,+2 opal earring yada +3 dual, bide +3 belt of str buldum ve aldım yarına bu itemler gelicek biraz fazla para baydım ama olsun oyunun zewwki böyle çıkıyor herkeze teşekür ederim yılbaşına kadar ss koyucam ama önce bi 70 olmam lazım ayrıca exp sc da bide walkry aldım def ve hp bide exp için olanını aldım hedefim 80:D

benimde bi ampul charım oldu:D

• bdk bdk sen o ıtemlere 5 mılyarmı werdın server ????
    5 mılyar werıosan harbıden helal olsun yanı cok buyuk bı mewla
    k.bakmada aklı basında hıc bı ınsan bı oyuna okdr para wermes ben en fazla hayatımda 3 kere pre almasımdır hemen hemen her serverda 59 characterım war cypherda yenıden basladım we hala pre almadım sadece gb alıcam en fazla 300 200 ytl harcarım ınanamıorum sana 5 mılyar he
    yazık ya sanırım sen parayı cobuk kazanan bırısın 5 mılyar senın ıcın hıc bısı dııl nese Allah akıl fıkır wersın ya yazıosun bıze yada parayı pecete olarak kullanıosun harbıden Allah akılfıkır wersın ben sok oldum..
  • be
    quote:

Orjinalden alıntı: CanoZzz

bdk bdk sen o ıtemlere 5 mılyarmı werdın server ????
    k.bakmada aklı basında hıc bı ınsan bı oyuna okdr para wermes ben en fazla hayatımda 3 kere pre almasımdır hemen hemen her serverda 59 characterım war cypherda yenıden basladım we hala pre almadım sadece gb alıcam en fazla 300 200 ytl harcarım ınanamıorum sana 5 mılyar he
    yazık ya sanırım sen parayı cobuk kazanan bırısın 5 mılyar senın ıcın hıc bısı dııl nese Allah akıl fıkır wersın ya yazıosun bıze yada parayı pecete olarak kullanıosun harbıden Allah akılfıkır wersın ben sok oldum..

ben o 5milyarı yapmak için sadece pre parası harcadım bu güne kadar:D babamdan filan hiçbir zaman yardım almadım

• ustelık 1992 dogumlusun 15 yasındasın 16 yasındasın 5 mılyarı nerden buldun :S:S:S:S
    genclık nereye gıdıo ya
  • quote:

bdk bdk sen o ıtemlere 5 mılyarmı werdın server ????

ayakkabı köslesi değil zevk meselesi dostum

• walla ne bılım ben okdr zaman 5 mılyar bırıktırsem hepsını
    birsuru sorunu olan bi oyuna yatrmasdım sanırım gercekten zewk meselesı nebılım 5 mılyarın war kendıne bısıler al yenıbı telefon bı saat ayakkabı vs vs...
  • quote:

ustelık 1992 dogumlusun 15 yasındasın 16 yasındasın 5 mılyarı nerden buldun :S:S:S:S
    genclık nereye gıdıo ya

ben 0ytl den 5000 ytl yaptım yani 78 e kastım ticaret filan yaptım yazın sadece cash ve pre parası harcadım bugüne kadar bunlar yaz tatilinde oldu sora sattım biraz daha ticaret yaptım ve yaklaşık 5000 ytl oldu şimdi 80 e kascam biraz daha ticaret yapcam sora bi bakmışsın 10000ytl geççek eline bu kadar basit yaşla alakası yok ticaret yapmaı biliosan yaparsın
  • pekı o 10000 ytl yıde oyuna yatırıcakmsn harbı uzulurum o paraya
  • quote:

walla ne bılım ben okdr zaman 5 mılyar bırıktırsem hepsını
    birsuru sorunu olan bi oyuna yatrmasdım sanırım gercekten zewk meselesı nebılım 5 mılyarın war kendıne bısıler al yenıbı telefon bı saat ayakkabı vs vs...

ya onları ben nie alyımki annem babam alıo onları ben kendi zewkime bakcam hem 5milyar çok bi para dil bence
  • Dostum Kısaca Soyleyim ...

Lugias +8
    Graham / Impact +8
    +8 Shell Set
    +1 We +1 Pe
    +1 Dual Roc
    +0 Iron Set
    Amulet Of Str +2 ve Belt Of Str +2 (exp)
    Dread Shield +8 de super olur

5bin ytl yi az geçer ama Dread Shieldi Boşver Dol +8 Al 5bin ytl gibi olur gibime geliyor
    Inan Super Char Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyresian -- 2 Aralık 2007; 19:58:31 >
  • quote:

pekı o 10000 ytl yıde oyuna yatırıcakmsn harbı uzulurum o paraya

yok o kadar da değil 80 oluurm biraz isim yaparım seneye yaz tatili boyunca oynarım sora satarım ve knightı bırakrım gdebilcei max değere satcam knighttta orda biter sonuçta 0ytlden 10000 yapmış olucam
  • quote:

Bu char hangi serverda.
    Bu arada 80 e kasıp 10milyara satacam demişsn 80 e ne kadar sürede kasıyon ?
    Ayrıca exp sc ler 60 a kadar değilmi :S

• yaz tatiline kadar kasarım heralde gün 5-6 saat oynarak:D
  • quote:

yaz tatiline kadar kasarım heralde gün 5-6 saat oynarak:D

ya k.bakma inanmamak deil de bi ss koyarmısın en sevmedigim laflardan biridir birini yalancı cıkarmaya calısmak ama birinin dur demesi gerekyir yoksa cocukcagız 15 yasında kafayı bozacak
  • quote:

yaz tatiline kadar kasarım heralde gün 5-6 saat oynarak:D

sen bu sene sınıfta kalırsın söylemedi deme..
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

ne alaka ?
    ezik olup sürekli yatmak dahamı zevkli..hem cz de bu charıda yatırırlar..ama her önüne gelen dalamaz bu chara

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.