Bildirim
Warrior için tavsiyeleriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ardream mi ? -
yok aslında ilk öleydi ama artık 80 e kascam yeterince np warquote:
Orijinalden alıntı: pwner
ardream mi ? -
SÖLİYİM +7 RAPTOR +7SHELL SET +1 LUPUS DUAL DİAMOND RİNG VE DUAL WE AZ DEDİMquote:
ardream mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _::MuSTy::_ -- 2 Aralık 2007; 15:10:04 > -
ardream için warrior olma para sıkıntın yoksa priest ol.sağlam uniqlerin fln olduktan sonra malice attığın adamı en fazla 2 vuruşta alırsın.quote:
ardream mi ? -
ama ardream için değil 80 e kascam direk sabah akşam zaten gold var bide %70 exp veren sc filan alırım 100 tane sabah akşam kasarım ama item istiyorum ama karar veremedimquote:
Orijinalden alıntı: ®ed
ardream için warrior olma para sıkıntın yoksa priest ol.sağlam uniqlerin fln olduktan sonra malice attığın adamı en fazla 2 vuruşta alırsın.
Alıntıları Göster -
para sıkıntın yoksa ve +60 yapcaksanquote:
Orijinalden alıntı: Blackvormes
ama ardream için değil 80 e kascam direk sabah akşam zaten gold var bide %70 exp veren sc filan alırım 100 tane sabah akşam kasarım ama item istiyorum ama karar veremedim
Alıntıları Göster
+7 shell set
+8 raptor +7 giga +7 +8 hb +7 avedon +7 lugıas +8 impact(+8 graham olabilir)
pk yapmıcaksan belt of str +1 +0 pk yapcaksan ıron belt
lupus +2 weya +1 wp
dr +1
we al
para sıkıntın yok diye bole yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinExist -- 2 Aralık 2007; 11:19:44 > -
öncelikle +70 şartquote:
Orijinalden alıntı: ®ed
ardream için warrior olma para sıkıntın yoksa priest ol.sağlam uniqlerin fln olduktan sonra malice attığın adamı en fazla 2 vuruşta alırsın.
Alıntıları Göster
+8 shell set.
+8 hell breaker okadar paran yoksa +8 iron impact.
iron belt paran yetmezse glass belt.
iron necklece okadar paran yoksa warrior pendant.
dual roc
dual we
kolay gelsin +70 yen sonra bi +8 gigantic axe mükemmel olur ama şu an o itemle ap içler acısı olur level kasamazsın
fazlasıyla iş yapabilecek bi warrior isteğini daha aşşağısı kurtarmaz haberin olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 2 Aralık 2007; 15:20:55 >
-
+7 Shell SeT durumun çok iyi diyosan +8 Shell SeT - +7 Awedon - Dual Warrior EarrinG - İron BelT - İron Neck.- Dual RoC - Fp DD 25 - DD40 shielD (manesde Rare DD ler wamrı bilmiyorum yok Sa dd25 helmet yerine +8 chitin DD 17 helmet alabilirsin)- Eksila olarak Kasmak için +8 - +7 raptor alabilirsin..quote:
Orijinalden alıntı: TwinExist
para sıkıntın yoksa ve +60 yapcaksan
+7 shell set
+8 raptor +7 giga +7 +8 hb +7 avedon +7 lugıas +8 impact(+8 graham olabilir)
pk yapmıcaksan belt of str +1 +0 pk yapcaksan ıron belt
lupus +2 weya +1 wp
dr +1
we al
para sıkıntın yok diye bole yazdım
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFe -- 2 Aralık 2007; 15:24:08 >
-
+8 chitin setquote:
öncelikle +70 şart
+8 shell set.
dual roc
dual we
kolay gelsin +70 yen sonra bi +8 gigantic axe mükemmel olur ama şu an o itemle ap içler acısı olur level kasamazsın
fazlasıyla iş yapabilecek bi warrior isteğini daha aşşağısı kurtarmaz haberin olsun
Alıntıları Göster
+8 raptor
dual favorin+1(fiyatı roc +0 kadar ancak statları daha iyi,örneğin Def :))
Wp +1 or İron Neck
İron belt,Glass belt,Skeleton Belt
Dual Opal earring
Bence bunlar yeterli.
-
tşk ederim 1 aya +70 olurum para yeterince war iron set +1 bile alabilirimde sanırım maneste yok shell +9 set düşünüyorum ama illegal olup olmadını bilmioyurmquote:
öncelikle +70 şart
+8 shell set.
dual roc
dual we
Alıntıları Göster
-
quote:
tşk ederim 1 aya +70 olurum para yeterince war iron set +1 bile alabilirimde sanırım maneste yok shell +9 set düşünüyorum ama illegal olup olmadını bilmioyurm
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: orhn
tşk ederim 1 aya +70 olurum para yeterince war iron set +1 bile alabilirimde sanırım maneste yok shell +9 set düşünüyorum ama illegal olup olmadını bilmioyurm
iron belt +0 ve iron belt +1 arasonda pek bi fark yok bence.
iron neclece da hp farkı için belki +lı tercih edilebilir.
ama roc ve we'leri +lı alabilirsen mütiş olur
+9 shell set zor bulunur parça parça toparlaması bile oldukça zordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 2 Aralık 2007; 18:12:39 >
-
+8 Gigaquote:
Orijinalden alıntı: pwnerquote:
iron belt +0 ve iron belt +1 arasonda pek bi fark yok bence.
iron neclece da hp farkı için belki +lı tercih edilebilir.
ama roc ve we'leri +lı alabilirsen mütiş olur
+9 shell set zor bulunur parça parça toparlaması bile oldukça zordur.
Alıntıları Göster
+8 Shell Set, Ardream isen +8-9 chitin set.
İN
İB
Dual PE +1
Dual Rof +1
Sanırım biraz fazla abarttım ama rahat pk istiyorsan en azından bu itemler olmalı
-
shell set +8quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
+8 Giga
İN
İB
Dual PE +1
Dual Rof +1
Sanırım biraz fazla abarttım ama rahat pk istiyorsan en azından bu itemler olmalı
Alıntıları Göster
avedon rebirth +2,+3
chitin +8 dd kafalik
dual roc +0/+1 /// rof
iron set
dual pe +0/+1
walkry set
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rantr -- 2 Aralık 2007; 18:24:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
+8 Giga
İN
İB
Dual PE +1
Dual Rof +1
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: el_morad
+8 Giga
İN
İB
Dual PE +1
Dual Rof +1
rof +1 mi O_o +0 neyine yetmiyo
-
+8 avedon or +9 raptor , +9 shel set dizmek istiormuşsun biraz zahmetli olabilir :] Takılara gelince dual +1 , 2 , +3 opal erning dual , dual +1 , +2 roc dual , iron neck +0 , +1 ve iron belt . Exp kasarkende kullanman için belt of str +1 , +2 , +3quote:
Orijinalden alıntı: Mavroquote:
Orjinalden alıntı: el_morad
+8 Giga
İN
İB
Dual PE +1
Dual Rof +1
rof +1 mi O_o +0 neyine yetmiyo
Alıntıları Göster
-
teşekür ederim herkeze raptor +9 bulamadım ama +8 avedon buldum bide yanına hb +8 2sinide yarın alıcam +9 shel set satan birinide buldum ondan alıcam yarın bu arada 60 oldum ve master açtım iron set +1 bulamadım +0 aldım , dual roc +2 yada +1 ,+2 opal earring yada +3 dual, bide +3 belt of str buldum ve aldım yarına bu itemler gelicek biraz fazla para baydım ama olsun oyunun zewwki böyle çıkıyor herkeze teşekür ederim yılbaşına kadar ss koyucam ama önce bi 70 olmam lazım ayrıca exp sc da bide walkry aldım def ve hp bide exp için olanını aldım hedefim 80:Dquote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.
+8 avedon or +9 raptor , +9 shel set dizmek istiormuşsun biraz zahmetli olabilir :] Takılara gelince dual +1 , 2 , +3 opal erning dual , dual +1 , +2 roc dual , iron neck +0 , +1 ve iron belt . Exp kasarkende kullanman için belt of str +1 , +2 , +3
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackvormes -- 2 Aralık 2007; 19:29:49 >
-
quote:
teşekür ederim herkeze raptor +9 bulamadım ama +8 avedon buldum bide yanına hb +8 2sinide yarın alıcam +9 shel set satan birinide buldum ondan alıcam yarın bu arada 60 oldum ve master açtım iron set +1 bulamadım +0 aldım , dual roc +2 yada +1 ,+2 opal earring yada +3 dual, bide +3 belt of str buldum ve aldım yarına bu itemler gelicek biraz fazla para baydım ama olsun oyunun zewwki böyle çıkıyor herkeze teşekür ederim yılbaşına kadar ss koyucam ama önce bi 70 olmam lazım ayrıca exp sc da bide walkry aldım def ve hp bide exp için olanını aldım hedefim 80:D
Alıntıları Gösterquote:
teşekür ederim herkeze raptor +9 bulamadım ama +8 avedon buldum bide yanına hb +8 2sinide yarın alıcam +9 shel set satan birinide buldum ondan alıcam yarın bu arada 60 oldum ve master açtım iron set +1 bulamadım +0 aldım , dual roc +2 yada +1 ,+2 opal earring yada +3 dual, bide +3 belt of str buldum ve aldım yarına bu itemler gelicek biraz fazla para baydım ama olsun oyunun zewwki böyle çıkıyor herkeze teşekür ederim yılbaşına kadar ss koyucam ama önce bi 70 olmam lazım ayrıca exp sc da bide walkry aldım def ve hp bide exp için olanını aldım hedefim 80:D
toplamda ne kadar vericeksin bu itemlere (merak işte)
-
5 milyar kadar sanırm belki daha fazladır çükü 1-2 item daha alıcamquote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.quote:
toplamda ne kadar vericeksin bu itemlere (merak işte)
Alıntıları Göster
-
+8 shell setquote:
Alıntıları Göster
+8 toto +8 ımpac ////+8 raptor fln bırak combo yapmayı bılmıosan +8 toto we ımpac combo kdr serı we hemen hemen raptor kdr saglam damage
dd25 sart!!!!
+7 dol almaya calıs muhakkak
takılar
ıron setını yap yapamıosan w.p+2/+1///belt of sr +1/+2{{ama mutlaka ıron set yapamıosan bunlar +1 olsun}}
dual roc weya dual diamond ring
dual platinum earring yada dual warrior earring//opal earringde olablr
ztn böle bi warrior 80 olsun bıde saglam priesti warsa ağlatır
HEEE bide 70 lvl de görew kalkanını sec tabiki temennimz +7 ama en azından +4 +5
SAYGILAR...
Benzer içerikler
- 5k ne demek
- int priest stat
- karakter isimleri
- doğum tarihi bulma programı
- knight online skill sıfırlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X