Şimdi Ara

Warrior için tavsiyeleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ®ed

quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

Orjinalden alıntı: orhn

teşekür ederim herkeze raptor +9 bulamadım ama +8 avedon buldum bide yanına hb +8 2sinide yarın alıcam +9 shel set satan birinide buldum ondan alıcam yarın bu arada 60 oldum ve master açtım iron set +1 bulamadım +0 aldım , dual roc +2 yada +1 ,+2 opal earring yada +3 dual, bide +3 belt of str buldum ve aldım yarına bu itemler gelicek biraz fazla para baydım ama olsun oyunun zewwki böyle çıkıyor herkeze teşekür ederim yılbaşına kadar ss koyucam ama önce bi 70 olmam lazım ayrıca exp sc da bide walkry aldım def ve hp bide exp için olanını aldım hedefim 80:D

Hiç ölmeden oyunun zevkini nasıl alıcaksın bilmiyorum

ne alaka ?
    ezik olup sürekli yatmak dahamı zevkli..hem cz de bu charıda yatırırlar..ama her önüne gelen dalamaz bu chara

"Ne alaka ?"
    Misalen ha CS'de ölümsüzlük yazmışsın ha 220W'luk Charın olmuş.
    Ben burada eziq ol herkese yat demedim.VS'de karşıdakinin masterı yanıyor senin hp hala full düşünsene.Bu insana zevk vermez.Arada bir çekişme olmalı ki zevk olsun ama 5000 YTL harcanarak yapılabilecek bir charda bu rekabeti nadir kişilerde yakalarsın anlatmak istediğim şey bu.

• +7 raptor +7 shell set (veya chitin) takı olarak lupus tak diğerlerinide +9 +10 str yap gitsin
  • bence bırak oyunu evcilik oyna milleti kandırıyosun yok şunu yok bunu alıcam diye sazanlarda lugias 8 al raptor +9 al yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.