SLM Arkadaşlar. Bu skillerle ilgili biraz araştırma yaptım fakat istediğim bilgilere pek ulaşamadım sizce bu skillerin önem değeri nedir.Pain Quota - Physical Fence - Magical Fance partilerde bakıyorum yaratıklar vururken diğer adamdanda rakamlar çıkıyor hp si gidiyor anladığım kadarıyla ama çok önemlimi sizce.Birde ben bu çarı genelde PVP&THİEF&Hunter olarak düşündüğüm için orda işimi görürmü bilen arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Bu arada çar Warrior/CleriC 67 lvl şuanda inş 80 ve sonrada 90 bakalım neler olacak.
Hayatı paylaşmak için...
Hiç birini kendine basamazsın.Senin bir yararına olmaz.Party ile kasan biriyse seçkin bir char olursun ve partylere rahatlıla girersin.Sanede böyle bir getirisi var.
bu buffları bastıgın kısı aldıgı damage i partydeki diger kisilere dagılmasını saglar.bu buffları genelde ınt carlar ıster.pvpde hunterlıkda falan pek ısını goremz cunku kendıne basamıyorsun
yorumlar için tşk ama bendende Hp gidiyor arkadaşlar o defansı verdiğimkişidende gidiyor damageyi 2 yemi bölüyo nedir?
eğer damageyi 2 ye bölüyorsa THİEF&HUNTER larda neden işime yaramaz onu anlamadım.Yani adama 3 k vuran biri bu damage ile 1.5+1.5 şeklinde dağılıyorsa bence süper yorum pls.
Bi arkadaşına uygularsın.Mesela yaratıklar ona 3k wuruyorlarsa o 3Knın yarısı sana yarısı ona gider. Seninde canın azalmaya başlar. Sadece Warrior Skilleriyle charları neredeyse ölümsüz hale getirebilirsin...
Uygun yolu yordamı;
Karışdaki adama tıklarsın > Party Gönderirsin > Pain Quata/Phsical Fence/Magical Fence Skillerini ona basarsın / Saldırmadan önce Physical Screen ve Moral Screen skillerini basarsın ve adam neredeyse ölümsüz olur. Daha sonra sende kendine Vital İncrease skilini uygularsın. Canın neredeyse yarısı kadar artar. Wizardımız tam bir ölüm makinesine dönüşmüştür. Hem öldürür hemde ölmez.. Afiyet olsun
TheMusty Tşk ederim bu bilgi gayet açıklıyıcı oldu.O zaman bence maxlanmalı tam bir takım çalışması için mutlaka skilleri açmak gerektiğine inanıyorum en azından 1 lvl up yapıyım beğenirsem mutlaka MAX