Şimdi Ara

WARRIOR LAR İÇİN YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WARRIOR UM SŞZCE YAN SKİLLERİMİ HANGİ SKİLL E VERMELİYİM? BAZILARI STR BUYUSUNU ACIP FULL DEFENCE YE VER DİO NASIL YAPMAK LAZIM?

• levelın kac ona gore yardım etcem
  • ne lwl ı ya yan buyuyu neye verecez diorum ne alaka lwl?
  • cewap yokmu yaw
  • ana sikil atack yan skili defans wer 15 str yi priestlerde basar 63 te provoke açılır cz de belki harpy e girersin
  • yaw kardesim ark sana sormus lwl kaç ona gore hemen terslemissin
    ilk lwli sole ona gore yardımcı olak mesela ben 61 lwl warrior var 5 str vermek yerine resist actim czde daha cok işime yaradıgı için genelde dusuk lwllarda atack kalanı defenca verilir..
  • bence lwl 57 yada 59 a kadr fense ağırlıklı verip proveke büyüsüü açmak provekeyle birçok partye crimmosn ları magelerle kesen partyilere felan girebilrism böylelikle da ah çabuk kasablrisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: d4ng3r

bence lwl 57 yada 59 a kadr fense ağırlıklı verip proveke büyüsüü açmak provekeyle birçok partye crimmosn ları magelerle kesen partyilere felan girebilrism böylelikle da ah çabuk kasablrisin

ko zamanında olsaydi dedigin dogru ama artik provoke işe yaramıyor...
  • attack + defans vericeksin posionu unut sana veirler partide yada cz de tek takılırsam diyosan kasamaasın derim ...

defansa 40 a kadar veirceksin gerisi full attack olucak bu 70 lvl e kadar böylerdir ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.