arkadaşlar şuanda xıgenonda warrior itemlerimi satıp asasin yapmayı düşünüyom tabi ikiside ardream için assasinin daha zevkli ve boss ları kesmekte avantajlı oldunu düşünüyorum şuanda warriorumdaki itemleri satıp asasin mi açıyım sizce böyle kalsınmı itemleri sayıyım bi fikrinizi alıyım;r+1 raptor,r+1chitin set,r+1chitin dd,r+1toto spear,r+1graham,r+1mirage sword,kalkan dd32kalkan var,takılar str12,lupus pendant+0 bankada 46m para bunları satıp asasinmi açıyım yoksa böylece devammmı ediim veya silahları değiştiriyimmi? asasin açarsam nasıl bişiy yapabilirim bunların tamamını satıp bi ilgilenirmisiniz? TEŞEKKÜRLER
walla dostum ben sana önerı wermeyım ama kendı dusuncelerımı yazım ben ilk defa andream warrıor oynuyom gercekten cok zevklı Knight tarıhınde en cok zevk aldıgım Heal prıest kdar zevk aldım ve hala warıor oynuyorum bırakmayı da dusunmuyorum
warrıor ardreamde cok ıtemın warsa zevk verır bu ıtemlerle cok zevk alıcana sanmıyorum asas gecceksen en kotu 8md dual al paran warsa dual8 shard... ve 7 cihitn kesınlıqle alma en az8 chitin set !!
quote:
Orjinalden alıntı: Xnhobia
warrıor ardreamde cok ıtemın warsa zevk verır bu ıtemlerle cok zevk alıcana sanmıyorum asas gecceksen en kotu 8md dual al paran warsa dual8 shard... ve 7 cihitn kesınlıqle alma en az8 chitin set !!
şuanda oyunu bi süre oynamıyom ve 1-2hafta içinde başlıcam piyasayı pek takip edemedim bu elimdeki itemleri satıpta asasin açabilirim ancak ve açarsam en iyi olabilicek itemler neler olur bunu mreak ediyorum
For Ever Asasian
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme