patosta 32 level human warriorum sizce nerde kasmalıyım tek başıma solo kestiğim bişi yok:D skeleton warrior ve ya zombi kesiyorum sizce nerde kasmalıyım?
zaten solo hiç bir zman için seni kasmaz skeleton warriora gir iyi partiyse dağılmadan bayağı lvl alırsın sonra dkya girersin
Warrior'u tek başına zor kasarsın, biraz çevren varsa apos-deru partylerine gir orda kasılırsın
quote:
Orjinalden alıntı: Magomez
Warrior'u tek başına zor kasarsın, biraz çevren varsa apos-deru partylerine gir orda kasılırsın
yuhh adam lvl 32 diyo bu apos diyo
quote:
Orjinalden alıntı: mezanora
patosta 32 level human warriorum sizce nerde kasmalıyım tek başıma solo kestiğim bişi yok:D skeleton warrior ve ya zombi kesiyorum sizce nerde kasmalıyım?
az sonrada herhalde rogue nerde kasar die topic açıcaksın.arama yaptınmı ?
Warior her yerde kasar ben kastım ordan biliyom itemlerin sağlamsa sn de parti bulursun 50 lvl i tam olarak 3 yada 4 günde yaptım (gold pre vardı) + güzel itemlerim vardı örneğin lvl 50 ye kadar her yerde kastım neresi denk gelirse çünki exp geliyor 49 dan 50 ye zaten 7,5m exp gibi birşey istiyor fazlamı 50 den sonra 56 57 ye kadar deruda kastım sonra apos 59 a kadar sonrada harpy tanıdıklarla beraber
57 ye kadar nasıl deru da kastın kardeş vallahi ben 50 den sonra full aposda kastım sen boşuna pot harcamışın parmak yormuşun 57 ye kadar deruda kastığğın kadar aposd a kasssaydın 60 çoktan olurdun