Şimdi Ara

warrior nerde kasar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • patosta 32 level human warriorum sizce nerde kasmalıyım tek başıma solo kestiğim bişi yok:D skeleton warrior ve ya zombi kesiyorum sizce nerde kasmalıyım?

• zaten solo hiç bir zman için seni kasmaz skeleton warriora gir iyi partiyse dağılmadan bayağı lvl alırsın sonra dkya girersin
  • Warrior'u tek başına zor kasarsın, biraz çevren varsa apos-deru partylerine gir orda kasılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magomez

Warrior'u tek başına zor kasarsın, biraz çevren varsa apos-deru partylerine gir orda kasılırsın

yuhh adam lvl 32 diyo bu apos diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mezanora

patosta 32 level human warriorum sizce nerde kasmalıyım tek başıma solo kestiğim bişi yok:D skeleton warrior ve ya zombi kesiyorum sizce nerde kasmalıyım?

az sonrada herhalde rogue nerde kasar die topic açıcaksın.arama yaptınmı ?
  • Warior her yerde kasar ben kastım ordan biliyom itemlerin sağlamsa sn de parti bulursun 50 lvl i tam olarak 3 yada 4 günde yaptım (gold pre vardı) + güzel itemlerim vardı örneğin lvl 50 ye kadar her yerde kastım neresi denk gelirse çünki exp geliyor 49 dan 50 ye zaten 7,5m exp gibi birşey istiyor fazlamı 50 den sonra 56 57 ye kadar deruda kastım sonra apos 59 a kadar sonrada harpy tanıdıklarla beraber

• 57 ye kadar nasıl deru da kastın kardeş vallahi ben 50 den sonra full aposda kastım sen boşuna pot harcamışın parmak yormuşun 57 ye kadar deruda kastığğın kadar aposd a kasssaydın 60 çoktan olurdun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quest yap bi süre 35 gibi ashe girersin 40 gibi dts ye +45 olunca deru ya girersin 55 tede apos a sonra dm
  • deru apos kadar gıcık lwl kasma mekanı yoq artık yüzlerini görmek istemiorum .....

DTS we ash war gerçekten onlarda dha ii lwl kasılıor üstelik re-spawn ları çok hızlı...

benm fikrim bu bırakın deru aposu sora midenz kalkar benm gibi ..

• boşa topic açmayı bırak
    ROGUE NERDE KASAR
    WARRİOR NERDE KASAR
    MAGE NERDE KASAR

Bİ PRİEST NERDE KASAR DİYE TOPİC AÇMADIN ONUDA YAKINDA AÇARSIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.