Şimdi Ara

Warrior Passive Skilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler teşekkürler en sonunda hangi charı açacağıma karar verdim (Fulle yakın warrior+cleric :D biraz tabir komik oldu ama :D)

Şimdi gözüme takılan bir şey var.
    Two-hand Arms: Fiziksel atağı pasif olarak arttırır.
    Dual Arms: yine Fiziksel atağı pasif olarak arttırır

Şimdi ben bu ikisini de açtığımda ikisi de etki edecek mi ?
    Not:2 pasif skill de silah gerektirmiyor

Bu skilleri bilen biri açıklayabilir mi?

• one handed arms da phy atack arttırıyor 3 oldu :) ama altındaki yazıları okursan silah eline aldıgın zaman etki ediyor ama bide şu varki bazı pasiveler var mesela dual arms da bazıları axe isterken accuracy olan atak arttıran sikil istemiyor ben 90 lvl 2h ff celirc gerekliler ff, ama axe ve 1 h yi acmadım sevmiyorum ve sp 100 levelde lazım olucak :)
  • Ama siteden baktığımda silah gerektirmez yazıyo asıl yazıyı da veriyim istersen

'Skill LV 1: Increase the damage done by two-hand sword. Physical Attack Power 4% Increase
    Weapon :Any weapon or empty hand.
    Req Skill : None'

'Skill LV 1: Increase the damage done by dual axes. Physical Attack Power 4% Increase
    Req Skill : None
    '
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacktr06

Ama siteden baktığımda silah gerektirmez yazıyo asıl yazıyı da veriyim istersen

'Skill LV 1: Increase the damage done by two-hand sword. Physical Attack Power 4% Increase
    Req Skill : None'

'Skill LV 1: Increase the damage done by dual axes. Physical Attack Power 4% Increase
    Req Skill : None
    '

Yahu nasıl gerektirmez diyor bak Increase the damage done by two handed sword. Yani two handed sword ile yapılan dmgleri belli bir yüzdeyle arttırır. Diğerindede aynı hikaye ama dual axe ile
  • Ben 'Weapon' tarafına bakmıştım neyse yine de teşekkurler peki dual axe yi stun için kulanacağm sadece dual axe pasif skillini açmam gerekir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacktr06

Ben 'Weapon' tarafına bakmıştım neyse yine de teşekkurler peki dual axe yi stun için kulanacağm sadece dual axe pasif skillini açmam gerekir mi?

o sadece stun vuran skill sürekli resist yiyor vede bir işe yaramıyor. sprint ondan daha iyi stun ediyor vede itiyor. dual axe den bleed vuran skilleri açabilirsin. bleed karşındakinin defansını düşürür.
  • wariror kasma pişman olacaksın
    amele chardır wariror heleki 100 lv geliyor çinlilerin gücü artıyor wariror hiç tavsiye etmiyorum
    2 wariror kastık sonra beğenmedik sattık
    http://forum.donanimhaber.com/m_27981460/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_28231384/tm.htm

eğer ki serverda takım arkadaşların warsa 8 li party wariror kas derim
    ama tek başına solo takılacaksan hiç tavsiye etmiyorum
    sroda tüm charları kastım harbi kasması en zor char, heleki cleric yan build istiyorsun çok sp gider ongyi sağlam yapmak zorundasın ve sonunda kastığına değmedini göreceksin
    Benim görüşüm ; blade veya bow kasmanı tavsiye ederim.

Gelelim konunun cevabına elinde hangi silah var onun pasifleri etkili oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 9 Mart 2009; 1:59:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede warrior kasma...
    Chine int 4ever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTSuYa -- 9 Mart 2009; 17:36:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

wariror kasma pişman olacaksın
    amele chardır wariror heleki 100 lv geliyor çinlilerin gücü artıyor wariror hiç tavsiye etmiyorum
    2 wariror kastık sonra beğenmedik sattık
    http://forum.donanimhaber.com/m_27981460/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_28231384/tm.htm

eğer ki serverda takım arkadaşların warsa 8 li party wariror kas derim
    ama tek başına solo takılacaksan hiç tavsiye etmiyorum
    sroda tüm charları kastım harbi kasması en zor char, heleki cleric yan build istiyorsun çok sp gider ongyi sağlam yapmak zorundasın ve sonunda kastığına değmedini göreceksin
    Benim görüşüm ; blade veya bow kasmanı tavsiye ederim.

Gelelim konunun cevabına elinde hangi silah var onun pasifleri etkili oluyor.

+1
    Pvp'side Pvm'side Çok Sıkıcıdır.

• :) warıorun yanına dogru skılı acarsan vede oynamayı bılırsen sorun olmaz warıor zaten tank neden clerıc acıorsunuz :)
    warlock olabılır rogue olabılır yan skıll ama clerıc sacma :) zaten tanksın
  • 45 sn tanksın silah değiştirisen defans buffların silinir
    Wariror tek başına tank değildir.
    Oyunda 2 char tanktır
    Blade_Cold bide Wariror_Cleric
  • Clerıc cok rahat ptlerde bulunur zaten bence saçma zaten kendine bastıkların cok aşırı değil clerıc daha çok sana basıldığında faydalı ama bir warlock her yerde bulamassın onun için warıor warlock daha iyi.Bence hiç bıkmadan kullana bileceğin bir char.warıor zaten tanktır clerıck alırsan mükemmel bişey oluyorsun zaten sana lazım olan attack özellikle 1h +clerıc açılması çok saçma zaten tanksın defansın süper daha defansa gerek yok bence senini atağına yüklenmen lazım tabi clerıc açarsın defansı artırırsın ama bu sefer öldürmen aşırı zorlaşır.Bi nevi yatıramıyonda yatmıyonda car çinde değil yatmıcan pot basıcan onun için çabuk öldürmeye gitmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 10 Mart 2009; 16:15:28 >
  • 2-Handed passiveleri, elinde 2-Handed Sword varken, 1-Handed passiveleri, elinde 1-Handed Sword varken ve Dual Axe skilleri de elinde Dual Axe varken devreye girer.

"Weapon: Any weapon or empty hand."

Bu yazının anlamı skilli basmak için elinizde hangi silahın olması gerektiğidir. Skill passive olduğu ve basılamadığı için silaha da gerek olmuyor haliyle.

Oyundan bakmanız en akıllıcasıdır.

Used Weapon demek buffı basmak için hangi silahı kullanmanız gerektiğidir.

Required Weapon ise buffın aktif kalması için elinizde hangi silahın bulunması gerektiğidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.