Şimdi Ara

Warrior r+skill Macro yazabilen baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
38.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben mausuma r combo ve skill macrosu yazdım ama bi türlü tam denk getiremiyorum seri seri vurmasını isdiyorum bi r combo uyusmuyor bi skill ms sini tuturamıyorum

yazabilecek varsa yarıdm etsin pvp icin

• Yapay Zekanın Yanıtı

Warrior R+Skill Macro Rehberi

Knight Online'da warrior karakteri için en seri makroyu oluşturmak, oyun deneyimini önemli ölçüde geliştirebilir. Bu rehber, warrior R+Skill macrosunu oluşturmanıza, ayarlamanıza ve kullanmanıza yardımcı olacaktır.

G300S Warrior Macro Ayarı

• Logitech G300S oyun faresi, warrior macrosu oluşturmak için idealdir.
    • Logitech Gaming Software'i indirin ve yükleyin.
    • "Makrolar" sekmesine gidin ve yeni bir makro oluşturun.

Warrior R Skill Macro Oluşturma

• "Kaydet" düğmesine basın ve ardından "R" tuşuna ve istediğiniz beceriye basın (ör. "Saldırı").
    • Makronun adını "Warrior R+Saldırı" olarak kaydedin.

Knight Online Chaos Macro

• Kaos modunda, R+Skill macrosu düşmanları hızla hedef almanıza ve onlara saldırmanıza olanak tanır.
    • Birden fazla düşman hedeflemek için "Arama" tuşuna basmayı macronuza ekleyebilirsiniz.

Önemli İpuçları

• Macrosunuzu oyunun kurallarına uygun şekilde kullanın.
    • Macrosunuzu sık sık güncelleyin ve iyileştirin.
    • Makronuzun zamanlamasını ve diğer ayarlarını oyun stilinize göre özelleştirin.

Sonuç

Warrior R+Skill macrosunu kullanarak Knight Online'da savaş becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Yukarıdaki adımları izleyerek, en seri warrior macrosunu oluşturabilir ve oyun deneyiminizi yükseltebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sitesi varsa ver bi indirip inceleyim. deniyim.
  • abi öyle degil bu macro nasıl diyim tus atamaları mausun programı x7 oscar edition mesela
  • aralardaki süreleri değiştire değiştire dene ama warrior makro yazmak ugrastırıyor biraz çok seri olunca skill failed veriyor diğer türlü yavas kombo yapıyor biraz denemk lazım en kolayı minor kombo yazmak x7 ile
  • gercekden bugün bu saate kadar denedim ama tuturamadım bi yardım etsen :D cok makbul gecicek cok seri olunca skill failed oluyor onun tam bi oranını tuturabilsem süper olcakda ollmuyor
  • Warriorda bile makro , ne günlere kaldık ...
  • rahat ettiriyor pk larda felan coderim ginede su isi cözemedim hacı :D ne günlere kaldık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi ms saniye hepsini denedim tam tuturamıyorum skill failed yiyor
  • yazabilecek varsa upluad edip link atsn
  • git pvp serverda 1 saat vs at ögrenirsin warioru
  • hocam warriorda elinle kombo yapsan x7 den daha seri olur
  • aga anlatamıyorum ben pk lar icin diyorum ++ bitane yaptım ve arenada terör esdiriyorum ama cz gidince skill failed veriyor bunun tam bi oranı olması gerke

not : kardesim ben warrioru zaten biliyorum ben tüm classları gayet iyi oynuroum ++ kardesim lüzumsuz cevaplar atmayın yok warrioru arenada 1 saat ws at ögrenirsin yok zaten ben maradondaydım ondan ögrenemedim yarabim ya adamı güldürmeyin lütfen ++ ben hakiki macro diyorum bilgisayar yazılımdaki macroyu demiyorum gercek macro diyorum mesela size örnek en kolay örnek

x7 Oscar edition mesela bu bakarsanız anlarsanız
  • Adam üşenmemiş koymuş beyler deneyin güzelse bizde yaparız belki.Warrioru bilmemde asasta fena minör kombo oluyor.
  • Hocam merhabalar. Gönderdiğiniz makrolardan wairor 80 skili olanı denedim. Fakat bazen mala bağlayıp skilleri vurmayabiliyor. Bu durumu nasıl aşabiliriz ?
  • adam 2 tuşa basmaya üşeniyor laaaaannn zamanında 50 olmak için 7/24 deru dönerdik bi süre sonra eline kramp girerdi 5 dk mola isterdin adam pk atmak için macro arıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joévin

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam mesajı editledim. Öncelikle merhabalar.

Mala bağlıyordan kastım şudur hocam. Verdiğiniz macroyu pvp serverlerde ve 83 macrosunu fareme yükleyerek kullanıyorum. Macroyu aktif hale getirdiğimde gayet güzel bir şekilde skili pat pat vurmaya başlıyor. Ama bir zaman sonra ( bu 3 saniyede olabiliyor 30 saniye de olabiliyor) skill vurmamaya başlıyor ve sadece "r" vurmaya başlıyor. Hani skili cooldowunundan daha hızlı vurmaya çalışırsınız ama skill işlemez. Aynı şekilde bu şekilde sıkıntı oluyor bende.

Sabit bir zaman sonra yapsa diyeceğim ki kodların milisaniyelerinde ufak bir rötüş daha yapmak gerekiyor. Ama işte dediğim gibi belli olmuyor sektireceği.
    Bilgisayarımda fps düştüğünden mi acaba dedim kendi kendime. Ama bilgisayarımda genellikle 40 fps üstü oynuyorum.

Şimdilik aklıma başka bir neden gelmedi. Acaba sizin fikriniz nedir bu konuda. Şimdiden teşekkür ederim cevabınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VgrooveR -- 18 Ağustos 2014; 23:33:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 tuşa basacan zor olcak ama dene alisirsin zamanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GAiN

3 tuşa basacan zor olcak ama dene alisirsin zamanla

Boş yapmayı ne kadar cok sevıyorsunuz brader :)

boş adam macro yazar koçum. pk yapacaksan hissedeceksin yaşayacaksın macroyla pk mı olur ah zamane çocukları
  • quote:

quote:

quote:

3 tuşa basacan zor olcak ama dene alisirsin zamanla

Boş yapmayı ne kadar cok sevıyorsunuz brader :)

boş adam macro yazar koçum. pk yapacaksan hissedeceksin yaşayacaksın macroyla pk mı olur ah zamane çocukları

İyi kardeşim herkes kendine bazıları 10 tl lik mouse ile oynadıkları icin ön yargılı davranıp noob noob der bazıları ise yazar macrosunu sadece mouse kulanarak pk atar :) diger eliylede cayını yudumlar sen ilaha aynı tuslara yüzlerce defa basmak istiyorsan o senin sorunun :) anlatabildimmi

• Hocam mesajımı editledim yukarıda bakabilirseniz sevinirim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.