selam :) farm yapıyorum arkadaşlar ve düşündüğüm build başlıktanda anlaşılacağı gibi warri/rog.daha önce warrior kastım ama rogue 'e elimi bile sürmedim hangi skill ne işe yarar bilmiyorum kullanmadığım için.bu buildde hangi skiller acılmalıdır? ve pvp taktikleri falan . söyleşi yapalım üstadlarla .
Şuanda kadar qördüqüm En iyi Warior-Rogue Kullanan PLayer. BeLki Yardımcı oLur.
onun 3 videosunuda izledim.büyüledi beni dedim heralde program falan oynuyo charı
Valla söylediğim gibi, elin hızlı olmalı ve vigor delisi olucaksın bunu unutma pvplerde pey para harcayacaksın, kasmada rogue pvpde warrior ve rogue
botla kasamassın elle kasamassın anca taxi ile onuda belirtiyim
saçma bir uygulama, oyunu hep 1vs1 cape olarak mı düşünüyorsun. cleric eu lar için vazgeçilmezidir. o charı defalarca değiştirmek için düşünüceksin, kasması çok zor olucak. warrior rogue pvpde iyi olabilir ama warrior cleric veya rogue cleric adam gibi oynarsa alamazsın onları. vs lerinde yenilen taraf olucaksın eğer karşındakinin yan skilleri cleric ise. tutsaydı seni keserdim demek zorunda kalıcaksın. videolarda adam başarılı olduğu yeri gösteriyor bide yenildiği yerleri göstersin. grup içinde veya 1 kişiden fazla dalınca sana eksikliği hissediceksin. ben sölüyorum sakın warrior rogue açma.
CatalysT dog1c4n 50 k vurmustu daggerla :D ben bısey solemıyom ama zaten eurolar pt ıle kastıgı ıcın %98 serverın clerıclı ptlerde clerc var bardta zorluk cekmezsın sana basarılar dılerım kımseyı kafana takma ısteıdıgnı yap bende Rogue Warlock yapıyom 960 k sp oldu 1.5m lazım basarılar sana ıyı geceler