Şimdi Ara

Warrior-Rogue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu 2 class arasında kaldım bunlardan birini kasmayı düşünüyorum ama PVP yi cok seviyorum PVE de yapmak istiyorum Ve Yeni patch lerde nasıl olur bunların buff ları falan yani hangisi daha iyidir PVP olarak biliyorum Rogue diyeceginizi .. ama 85 de PVP si nasıl olur Wariror Nasıl olur. Sizce Hangisini Kasmalıyım....

Şimdiden teşekkürler

• pvp diyosan rog derim pve ise warior ol pve de warior la hem tank hem guzel dps yaparsın
  • Ya PVP ve PVE istiyorum ama Fazlalık PVP de tabikide ama 85 de işte PVP si kimin düşer kimin yükselir onun derdindeyim
  • onu bizde bilmiyoruz 85 de billizin ne yapacagı belli olmaz ama genel de warior lar nerf yiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: BliZZaRd_

Ya PVP ve PVE istiyorum ama Fazlalık PVP de tabikide ama 85 de işte PVP si kimin düşer kimin yükselir onun derdindeyim

85 e daha 6-7 ay var 2sindende 80 yaparsın ozamana kdr :D
  • 2 tane 80 yap.şimdilik rogue ile oyna.ek paket gelincede duruma göre bakarsın.zaten yeni ek paketle herkes cıbıldak varsayılıyor.şu itemi kasmışın bu itemi kasmışın fark etmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warriora Dex
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni paketi bekleme olayını geç çok var daha dostum.. PvP'de Warrior da Rogue da çok rahat kendine yer bulur sen hangisinden zevk alırsan onu oyna.. PvE kısmında sıkıntılar başlar.. DPS Warrior olursan zor yer bulursun guildlerde ama yine de PUG raidlere girersin fakat tank olursan sorun falan kalmaz.. Rogue Hunter Paladin tarzı classlardan o kadar çok var ki PvE de belki de en son aranacak classlardır; çünkü yerlerini doldurmak çok kolay.. Biri guild için hunter rogue falan arasa belki 20-30 tane kişi başvuru yapar bu yüzden de PvE için --eğer Rogue'u sçersen tabi-- ciddi bir item seviyesi yakalaman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: doom87

onu bizde bilmiyoruz 85 de billizin ne yapacagı belli olmaz ama genel de warior lar nerf yiyo

warriorlar 5 senedir nerf yiyiyor, nerfleye nerfeye bitiremediler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Yeni paketi bekleme olayını geç çok var daha dostum.. PvP'de Warrior da Rogue da çok rahat kendine yer bulur sen hangisinden zevk alırsan onu oyna.. PvE kısmında sıkıntılar başlar.. DPS Warrior olursan zor yer bulursun guildlerde ama yine de PUG raidlere girersin fakat tank olursan sorun falan kalmaz.. Rogue Hunter Paladin tarzı classlardan o kadar çok var ki PvE de belki de en son aranacak classlardır; çünkü yerlerini doldurmak çok kolay.. Biri guild için hunter rogue falan arasa belki 20-30 tane kişi başvuru yapar bu yüzden de PvE için --eğer Rogue'u sçersen tabi-- ciddi bir item seviyesi yakalaman lazım

Eyvallah Kardeşim Saol o zaman sanırım Ben Rogue Kasıcam .

• bende oyuna yeni başladım oyuna ilk rogue karakter açtım pvp gelince harika oluyor o critler falan
    süper bişi undead görünmez rogueleri görme falan harika bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BliZZaRd_

Ya PVP ve PVE istiyorum ama Fazlalık PVP de tabikide ama 85 de işte PVP si kimin düşer kimin yükselir onun derdindeyim

O kadar düşündüm, yardımcı olmak istedim ama soru çok mantıksız. Falcı olmak lazım sanırım :S
  • Rogue kasmazı zor bir class tır doası gereği yanlızdır. Ancak yaparım diyorsan...
  • Warrior raidde yer bulamaz diyen arkadaş hiç wow oynamamış galiba .Oynamasını bilen fury warrior u dps meterde geçecek class olsa olsa hunter olur onunda gearinin imba olması lazım.Oynamasını bilen arms warrior pvpde arenada 2k+ lara çıkar adam akıllı bir healerle fakat bakarsanız eu armoryde üst sıralarda pek rogue yok.Warrior'u oynaman için bütün melee dps yapan classları oynamanı en son warrior oynamanı tavsiye ederim.Warriorda çünkü pvpde hepsine ihtiyacın olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Yeni paketi bekleme olayını geç çok var daha dostum.. PvP'de Warrior da Rogue da çok rahat kendine yer bulur sen hangisinden zevk alırsan onu oyna.. PvE kısmında sıkıntılar başlar.. DPS Warrior olursan zor yer bulursun guildlerde ama yine de PUG raidlere girersin fakat tank olursan sorun falan kalmaz.. Rogue Hunter Paladin tarzı classlardan o kadar çok var ki PvE de belki de en son aranacak classlardır; çünkü yerlerini doldurmak çok kolay.. Biri guild için hunter rogue falan arasa belki 20-30 tane kişi başvuru yapar bu yüzden de PvE için --eğer Rogue'u sçersen tabi-- ciddi bir item seviyesi yakalaman lazım

Adam biliyor bu işi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.