Ben +8lugias ve +8 hanguk ile +7 nebiros ve +8 hanguk kombinasyonları arasında kaldım?
+9 toto +8 hanguk olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Erén
+9 toto +8 hanguk olabilir.
Teşekkür ederim ama okadar yazdım yukarıya farklı silah seçimlerini onlardan herhangi birini kastettim ben.
lugias haguk guzel ama sadece 2 attack farkindan oturu extra guc ve antidefden olma bence. Murky ve Hanguk +8 combo yapabiliyorsan cok iyi bir ikili. Baal ve Wirinom lari aklindan cikar cunku ayda 1 kere bonus verecek diye harcadigim GB lere degmez. Eger alternatif istemiyorsanda Lugias Hanguk la devam et.
+7 wirinom gibi geldi ama +8 murky olabilir str bonustan dolayı
Lugias - Hanguk iyidir
lugias + hanguk akar
illaki sadece ordakilermi olacak
eğer olmayacaksa
toto9 hanguk 8 veya murky 8 hanguk 8
ama toto bence on plana gelsin
bu arada ordaki seçeneklerden 8 lugias 8 hanguk
Lugias + Hanguk da 8 Avedonda gidebilir
Sağolun arkadaşlar yardımlarınız için kafamda bişeyler oluştu, tşk ederim
usra nebiros+7 - deep scar +8 hanguk +8 - graham +8 toto +8 - hanguk +8
aynı damegeleri vereni yan yana kullan damegen artar
quote:
Orijinalden alıntı: Lockerz Davetiyesi
Lugias - Hanguk iyidir
Katılıyorum
+8 murky ve +8 hanguk süper bir ikili
Ben murky8 hanguk8 kullanıyorum gerek atak gerek antidef gerek serilik açısından süper bi ikili sanada öneririm.
Murky-Hanguk
lugi + hanguk iş yapar diğerlerini bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TheDarkElf
Ben murky8 hanguk8 kullanıyorum gerek atak gerek antidef gerek serilik açısından süper bi ikili sanada öneririm.
Ya bende öle düşünüyorum da biraz araştırdım lugi 8 murky 8 den iyi diyorlar 2lemde kaldım cok.
Atak olarak 8 murky , 8 lugiasdan daha fazla çünkü str bonusu var. Fakat lugiasda da health bonus var hangisini istersen sen seç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme