Şimdi Ara

warrior skillerimi vuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • butun karakterlerde tuşa basınca skill vurabılıyorum ama tek warriorda tuşa basınca ıslemıyor skıllın ustune basmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim.

• rage in dolumu deilmi baktınmı :s warrior skilleri rage ister... rage ise dusmana veya moba vurarak artar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 27 Haziran 2007; 13:36:46 >
  • :P bılıyorum rage 50 lerde felandı hem yaratıga yakındım hemde yuz yuze bakıyoduk harakette etmıyodum
    dedimki acaba bana komplomu kurdular warrior oynamayım dıye macrolarınmı sıldıler?
  • keybindings de sorun olabilir.ESC ye basıp açılan menuden Key bindings e gir ve oradan action barının keylerini düzelt.
  • Sen belkide Charge gibi dövüş esnasında kullanılamıyan bir yetenek kullanmaya çalışıyorsun.
  • yok heroic strike kullanıyorum
  • Bongos menu felan yükledinmi o sildikten sonra tuşla gidiyor da
  • quote:

Orjinalden alıntı: nox4949

keybindings de sorun olabilir.ESC ye basıp açılan menuden Key bindings e gir ve oradan action barının keylerini düzelt.

saol denıycem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

rage in dolumu deilmi baktınmı :s warrior skilleri rage ister... rage ise dusmana veya moba vurarak artar :)

rage karşı taraftan darbe aldıkç artan bir özellik değil midir? yada ben mi yanılıyorum?
  • diğer karakterlerin aksine warriorda skill basman yetmez önce mobu sağ tıklaman gerekir:)
  • Rage ki türlü dolar vurdukça yada darbe aldıkça. Bazı skiller var rage veren bloodrage gibi onlar hariç tabi. Vurdukça 50 geliyorsa darbe aldıkça 10 gelir. Önce elindeki itemle darba yapman lazım ondan sonra skillerini vurursun. Bide charge var kafadan charge la girmen her türlü senin karına rage gelir.
  • Heroic strike instant bi vuruş değil. Beklemen gerekir. Heroic strike bir sonraki swingi bekler. Yani warrior bi kılıç salladıgında heroic strike a basarsan diğer kılıç sallayışını bekler. Mortal Strike falan gibi istedigin zaman anında atamazsın. Belki bunla alakalıdır.
  • Ya arkadaşlar adam tuşlara bastığımda skillerim işlemiyor diyor. Belli ki key bindings ile alakalı bir durum var. Adama Warrioru öğretmeye kalkmışsınız hemen. Bir inceleyin dikkatli okuyun. Yardımseverliğiniz tartışılmaz elbet bu çok iyi, ama bazen kaş yapayım derken göz çıkartıyorsunuz.
  • Arkadaş sadece ozellikle heroic strike demiş ben o yuzden o noktaya deyindim. Başkaları orda rage falan demiş, insanlar nerden bilecekki belki arkadaş gerçekten rage in ne oldugnu bilmiyor ayıp birşey değil ve bahsetmemiş nerden anlayabilirlerki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.