Şimdi Ara

Warrior ve Rogue, ikisi bi arada nasıl bilinir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SllcKYlldrM

quote:

İzle belki biraz yardımı olur

http://www.youtube.com/watch?v=BHC4sUW8Ij4&feature=fvsr

PVP Bence warior Rouqe charı pvpde yabana atmadan önce seyredin

PVP'de o buildi herkez aynı şekilde kullanabilir mi sence ?? Bence kullanamaz....

• @DeathWall
    Benim konuşmaları mı dikkat ettiysen ben pwp için değil zevk eğlence için açılır dedim.Kullanışlılık açısından dedim.Pwp yapmak istesem Warrıor /Cleric açardım ve zaten açtım 100 Lw kastım sattım :) Yazdıklarımı okumamış olduğunu zannediyorum . . . İyi Forumlar .

Dipnot:Bu arada velet falan demişsin.Yaşım 18.18 Yaşında biri nasıl velet oluyor.Hele Hava Harp Okulu'nda okuyorsa.Merak ettim.Özelden açıklarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortaLDamage

quote:

quote:

İzle belki biraz yardımı olur

http://www.youtube.com/watch?v=BHC4sUW8Ij4&feature=fvsr

PVP Bence warior Rouqe charı pvpde yabana atmadan önce seyredin

PVP'de o buildi herkez aynı şekilde kullanabilir mi sence ?? Bence kullanamaz....

Kullanamazsa kullanabileceği char ile oynasın ayrıca kullanıp kullanamadığını görmeden belirleyemeyiz belkide kulanır ne dersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SllcKYlldrM -- 13 Ağustos 2009; 12:15:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muttigirgin

@DeathWall
    Benim konuşmaları mı dikkat ettiysen ben pwp için değil zevk eğlence için açılır dedim.Kullanışlılık açısından dedim.Pwp yapmak istesem Warrıor /Cleric açardım ve zaten açtım 100 Lw kastım sattım :) Yazdıklarımı okumamış olduğunu zannediyorum . . . İyi Forumlar .

Dipnot:Bu arada velet falan demişsin.Yaşım 18.18 Yaşında biri nasıl velet oluyor.Hele Hava Harp Okulu'nda okuyorsa.Merak ettim.Özelden açıklarsan sevinirim

hehe buda obirix oluyo

astedix nerde acep

• Vortex1337 videolarını izle. Bi de rev6dan setine bak.
  • Bu şakamıydı ?Hiç komik değil.Espiri kabiliyetin yoksa lütfen yapma.Sağlıksız oluyor
    quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

quote:

@DeathWall

hehe buda obirix oluyo

astedix nerde acep

• Bu arada videoyu izlediysen Warrıor Roguenin pwpde ne olduğunu görmüşsündür.Onlarca dediğim gibi bu iş playerın oynamasına görede değişiyor.Adam Force Bowu-Glavie i kaldırmıyor :)

• Okuman var mı ? 87 lv warrior/rogue charım vardı tamamı +5. Ne oldu sonuç hüsranlık. Kesebildiğim adamlar ise sbotu veya media pk2 si olmayanlar. Merak etme bende w/rogue de proyum.+ olarak videolarda adamların skillerine ve setlerine dikkat edin gülüncek videolar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 13 Ağustos 2009; 12:26:40 >
  • quote:

Bu arada videoyu izlediysen Warrıor Roguenin pwpde ne olduğunu görmüşsündür.Onlarca dediğim gibi bu iş playerın oynamasına görede değişiyor.Adam Force Bowu-Glavie i kaldırmıyor :)

Açın ve görün başka bişey demiycem...1 Musibet 1000 Nasihatten iyidir...
  • bence iyi şekilde kullanabilirim diyorsan her yönden güzel olur..
    uniq keserken alırsın xbow u tak tak kesersin..
    kasılırkende yine aynı xbow ile kasılırsın giant vs moblarda 2h ile dalarsın falan..
    pvp de 2h veya yine xbow ile adamı yere düşürünce dagger ile scud u basıp halledersin yani kullanmaya bağlı diyorum güzel bi build..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortaLDamage

quote:

Bu arada videoyu izlediysen Warrıor Roguenin pwpde ne olduğunu görmüşsündür.Onlarca dediğim gibi bu iş playerın oynamasına görede değişiyor.Adam Force Bowu-Glavie i kaldırmıyor :)

Açın ve görün başka bişey demiycem...1 Musibet 1000 Nasihatten iyidir...

Bu alıntını sevdim.Saolasın
  • of şu charı oynamayanlarda şöle cesaretli yorumlar yapıyoya seviyorum bu forumu
  • Ben bu charı oynadım.Hala elimde Spli char var.Eos(New)da kasıyorum.Burada bilmesek konuşmayız herhalde dimi ?
  • quote:

Ben bu charı oynadım.Hala elimde Spli char var.Eos(New)da kasıyorum.Burada bilmesek konuşmayız herhalde dimi ?

o senin warrior/rogue hevesin kursagında kalcak yazık olmus chara
  • quote:

quote:

Ben bu charı oynadım.Hala elimde Spli char var.Eos(New)da kasıyorum.Burada bilmesek konuşmayız herhalde dimi ?

Fotoğraflarını ekleyeyim bak istersen.Bir bilgin olur en azından Warrıor Rogue hakkında.Pwp'de gördüğüme göre Force Bowu almış Warrıor Rogue Glaviei almış.Şimdi birde senin yazdıklarına bakıyorum Pwp yapılmaz demişsin.Peki bu adamlar salak mı bunlar nasıl yapıyor ?

• quote:

quote:

quote:

Fotoğraflarını ekleyeyim bak istersen.Bir bilgin olur en azından Warrıor Rogue hakkında.Pwp'de gördüğüme göre Force Bowu almış Warrıor Rogue Glaviei almış.Şimdi birde senin yazdıklarına bakıyorum Pwp yapılmaz demişsin.Peki bu adamlar salak mı bunlar nasıl yapıyor ?

Heh kanaat getiriyorum ki okuma yazman zayıf. Üstteki mesajımda skill ve item durumuna bak dedim . Dogru düzgün baksan gülersin

+ olarak unique kesebilceğin yer

Warrior ve Rogue, ikisi bi arada nasıl bilinir?

böyle bişi olmalı -20 lerle dolu falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 13 Ağustos 2009; 12:41:04 >

• OK. Benim hatam o zaman k.bakma.Ağız dalaşı yapmak istemiyorum.KRAL sensin tamam.Kolay gelsin .İyi forumlar . .
  • Rofl

İstersen sidik yarıştıralım kardeşim.
  • bence warrior rogue yap 100 lw oldugunda 5 tane silah kullanmanın zevkini alırsın
  • warior/rogue bence oyunun en mantıksız yapılandırmasıdır.

wariordan gelen psi buflar ve heawy armor setle str charlara çok etkili olursunuz. fakat int charlar karşısında ne yapabilliceğinizi düşündümüz mü? alayından tek yersiniz.

kasarken de bu charı 100 e kadar getirmek gerçekten yürek gerekir. ha 100 olsanız bile dediğim gibi pwp de çok iş yapmaz. heawy armorun getirdiği ağırlık söz konusu olduğu için kasmada çok sıkıntı çekilir. hadi pro olsan bile çok bişey farketmiyecektir robe olamadıktan sonra ptsiz kasamassınız.

gelelim euniqelere intlerden yana warior yüksek lv euniqeleri en fazla gıdıklar.

bu buildi denedim 80 e kadar getirdim isyan ettim charı sattım ve bıraktım.

warior/rogue açacaklara sesleniyorum şiddetle vazgeçin emeğinize yazık olmasın..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.