Bence açma.Çünkü şu ana kadar kaçtane Warrior - Rogue char gördüysem %90ı belli bi leveldan sonra Rogueyi kapatıp Cleric açıyo...
Onu kullanabilecek bir arkadaşsa charı çok rahat bir şekilde kullanır.Muhteşem bir build sroyu bırakmasam onu açacaktım
Düşünce olarak güzel gibi geliyo herkeze ama.Üstte demek istediğim şeyi arkadaş söylemiş zaten...
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall 87 lv ff warrior/rogue charım vardı . Tek şey söylüyorum cleric kesemezsin. + olarak oynamayı bilen glavie + blade+ bow u da unut. Öyle bi build seçimi bir HATADIR!
Sonuçta bu oyunda sadece level kasılmıyo.100 level olduktan sonra o charla ne yapabilirsin.PVP ve Job War.Bu Söylediğim 2 olaydada bu buildle bi üstünlük sağlayamazsın.Böyle bi buildi çok istiyosan 100e kadar Rogue - Warrior takıl.100 level olduktan sonra Rogue'yi geri çekip cleric ver...
EDİT:Ekleme
Vortex1337 olympus un kinglerinde bu adam varrior-rogue vede baskasından buf almadan king nasıl yapıyor bunu
Katılıyorum . .
Uf sen hala burda mısın sana velet demekten bıktım sen kabullenmekten bıkmadın. Yorumunu okudum 100 lv charım var demişsin vermişler bebenin eline topaçı cevir babam cevir.Vortex sadece seti ve bastıgı vigor lar sayesinde pvp kazanabiliyor.
Bu katılanlar Olympus ^^da olmalı beni Tanırlar Belki MeLanKoLia / StrictJustiz Vortex / Yurka iği arkadaşımdır ;)
quote:
Orijinalden alıntı: ultrascorp
beyler aklıma takıldı çarı warrior cleric yerine warrior warlock yapsam ve warlockun büyü skillerini kullanıp warlockun vuruşlarından yararlansam bu çarla avantaj ve dezavantajlarım neler olur? şimdden teşekkürler.
Vigor basarak kazanıo öle mi? npcde satılıo koçum karşısındaki adam kullanıosa oda kullanır... npcde satılıo artık + adam euro char bırakda kullansın vigor lol
bnde mercuryde oynuyorum ve videodaki warıor-roque mercury serverında yatırdığı adamarım 90 lwlde king olan adamlar ve charım warıor clerik ama sadece uniqe için cleriki kapatıp yerine xbow açıyorum ptlerde yerim herzamn garanti zaten kasarken full buff... DİKKAT SADECE UNİQE İÇİN CLERİKİ XBOW ÇEVİRİYORUM WARIOR CLERİK BELLİ BİE SÜRE SONRA SIKIYOR ADAMI
100 LWL warıor clericim server mercury uniqe kesemdim için oyunun bazı tadalrını çıkaramıyorum o yüzden sadece uniqe için warıor xbow yapıyorum size sadece uniqelerde nasıl die sormak isitiyorum?
Upp bu işten iyi anlayanlar fikirlerini yazssn banada lazım olan bi konu
Herşeyden Önce O Charı Kullanıp Kullanamayacağında Birazda Önemli Çünkü Kolay Değil Oynamak. Sana Yardımcı Olacak Birinin Videosunu Göstereyim bizim serverden arkadaşım :) Youtubeye XENOBOW yaz :)
Yinemi bu konu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme