Şimdi Ara

Warrior ve Rogue, ikisi bi arada nasıl bilinir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Roque/Bard Aç Ben Öyleyim Ve Çooook Memnunum GP'de Kesiyorum Unique Kesmedim Ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwane

warior/rogue bence oyunun en mantıksız yapılandırmasıdır.

wariordan gelen psi buflar ve heawy armor setle str charlara çok etkili olursunuz. fakat int charlar karşısında ne yapabilliceğinizi düşündümüz mü? alayından tek yersiniz.

kasarken de bu charı 100 e kadar getirmek gerçekten yürek gerekir. ha 100 olsanız bile dediğim gibi pwp de çok iş yapmaz. heawy armorun getirdiği ağırlık söz konusu olduğu için kasmada çok sıkıntı çekilir. hadi pro olsan bile çok bişey farketmiyecektir robe olamadıktan sonra ptsiz kasamassınız.

gelelim euniqelere intlerden yana warior yüksek lv euniqeleri en fazla gıdıklar.

bu buildi denedim 80 e kadar getirdim isyan ettim charı sattım ve bıraktım.

warior/rogue açacaklara sesleniyorum şiddetle vazgeçin emeğinize yazık olmasın..

Bırak devam etsinler görsünler .. gümüğünü

• beyler fikirleriniz gerçekten etkili.
    çarın etkili bi çar olacağını düşünüyorum ama değişimleri seri yapabilenler ve çarı iyi kullanabilenler için.
    bunun öncesinde tek çar tek build çalıştım o da çin glavieydi
    yani değişim yoktu.
    değişimi videolardaki gibi yapamayacağımı ve 100 lvl olunca pvp ve jobwar dan başka bi işle uğraşmayacağımı göz önüne alarak çarın buildini değiştirmeyi düşünüyorum.
    daggerin o yüksek critli vuruşlarından vazgeçerek warrior ve yanında da cleric in mecburi olduğu kanısındayım.
    yanılıyor muyum
    yada şöyle diyeyiim.
    elinizde 2m sp var, statları str verdiniz çarınız 30lvl ne yapardınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrascorp

beyler fikirleriniz gerçekten etkili.
    çarın etkili bi çar olacağını düşünüyorum ama değişimleri seri yapabilenler ve çarı iyi kullanabilenler için.
    yani değişim yoktu.
    değişimi videolardaki gibi yapamayacağımı ve 100 lvl olunca pvp ve jobwar dan başka bi işle uğraşmayacağımı göz önüne alarak çarın buildini değiştirmeyi düşünüyorum.
    daggerin o yüksek critli vuruşlarından vazgeçerek warrior ve yanında da cleric in mecburi olduğu kanısındayım.
    yanılıyor muyum
    yada şöyle diyeyiim.

Cleric/Bard.

O yenilmez bir tanktır.

• kesinlikle katılıyorum bir ekstrası yok gibi çok silah kullanmak demek çok zewkli olacak anlamınamı? geliyor kasmasıda zaten çok zor birde ikiside yapılandırma ağacında yanyana gereksiz...
  • Warior/Cleric
  • Rogue/warlock yap pisman olmazsın emin ol.
  • Fikriniz İnş. değişmiştir.Biz en başından beri açmayın diyoruz ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrilinnK

Rogue/warlock yap pisman olmazsın emin ol.

Malesef warlock devri kapanmıştır. Holy + piller sayesinde bu build yokoldu artık.
  • beyler kararımı warrior cleric çar olarak vermiş bulunmaktayım.
    daggerin critleri olmasa da seriliğini dual axe ile yakalamaya çalışacağım ama o critlerden ve xbowdan muaf olarak.
    bu build için hangi seti tavsiye edersiniz?
  • 2 set yapabilecek bir durumdaysan şiddetle 1 heavy 1 robe set yapmanı öneririm
  • 2set yapmak artık kolay oldu.Silkroadda şanslı olanlar çok fazla.Şansından dolayı güzel bir set yapabilirsin . . Warrior Cleric gerçekten çok güzel bir char.Elimde 100 Lw var bu arada fakat satılık değil
  • İntlere karşı tek yeme olayını çözümleyebilirsin ;
    çift set kullanarak FTW gibi yerlerde , unique keserken light
    PVP yaparken,kendini kasarken Heavy Armor giyersin belki cok para harcarsın ama Dehşet birşey olur
  • Evet olabilir.Katılıyorum ! Ben 2 setle yapmıştım.Zaten Warrıor / Cleric intlerden tek yemiyor.Warrıor ironlarını bastığım takdirde vital basarak savunmamı arttırıyorum ve ayrıca karşıdaki playerı yerden yere vuruyorum.Burada birkez daha dile getiriyorum.Warrıor Cleric pwp charıdır.Unique charı olmadığını bilen kalmadı.Fakat başka konulara baktığımda arkadaşlarımız Warrıor /Clericle demon vs kesmek istiyor
  • Böyle bi build açmanın hiç bi mantığı yok. Ha bunu açmışsın ha 100 lv Bicheon/Glaiver/pacheon açmışsın. Aynı şey.

Rouge açıyosan, pvp de kral olmak istiyorsan, Rogue/Warlock, Unique peşinde koşmak istiyorum diyorsan Rogue/Bard aç.

Warrior san yan skill Cleric olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortaLDamage

quote:

Orijinalden alıntı: muttigirgin

quote:

Bence açma.Çünkü şu ana kadar kaçtane Warrior - Rogue char gördüysem %90ı belli bi leveldan sonra Rogueyi kapatıp Cleric açıyo...

Onu kullanabilecek bir arkadaşsa charı çok rahat bir şekilde kullanır.Muhteşem bir build sroyu bırakmasam onu açacaktım

Düşünce olarak güzel gibi geliyo herkeze ama.Üstte demek istediğim şeyi arkadaş söylemiş zaten...
    quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall
    87 lv ff warrior/rogue charım vardı . Tek şey söylüyorum cleric kesemezsin. + olarak oynamayı bilen glavie + blade+ bow u da unut. Öyle bi build seçimi bir HATADIR!

Sonuçta bu oyunda sadece level kasılmıyo.100 level olduktan sonra o charla ne yapabilirsin.PVP ve Job War.Bu Söylediğim 2 olaydada bu buildle bi üstünlük sağlayamazsın.Böyle bi buildi çok istiyosan 100e kadar Rogue - Warrior takıl.100 level olduktan sonra Rogue'yi geri çekip cleric ver...

EDİT:Ekleme

Vortex1337 olympus un kinglerinde bu adam varrior-rogue vede baskasından buf almadan king nasıl yapıyor bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: SneaR

quote:

quote:

quote:

Bence açma.Çünkü şu ana kadar kaçtane Warrior - Rogue char gördüysem %90ı belli bi leveldan sonra Rogueyi kapatıp Cleric açıyo...

Onu kullanabilecek bir arkadaşsa charı çok rahat bir şekilde kullanır.Muhteşem bir build sroyu bırakmasam onu açacaktım

Düşünce olarak güzel gibi geliyo herkeze ama.Üstte demek istediğim şeyi arkadaş söylemiş zaten...
    quote:

87 lv ff warrior/rogue charım vardı . Tek şey söylüyorum cleric kesemezsin. + olarak oynamayı bilen glavie + blade+ bow u da unut. Öyle bi build seçimi bir HATADIR!

Sonuçta bu oyunda sadece level kasılmıyo.100 level olduktan sonra o charla ne yapabilirsin.PVP ve Job War.Bu Söylediğim 2 olaydada bu buildle bi üstünlük sağlayamazsın.Böyle bi buildi çok istiyosan 100e kadar Rogue - Warrior takıl.100 level olduktan sonra Rogue'yi geri çekip cleric ver...

Vortex1337 olympus un kinglerinde bu adam varrior-rogue vede baskasından buf almadan king nasıl yapıyor bunu

Katılıyorum . .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SneaR

quote:

quote:

quote:

quote:

Katılıyorum . .

Uf sen hala burda mısın sana velet demekten bıktım sen kabullenmekten bıkmadın. Yorumunu okudum 100 lv charım var demişsin vermişler bebenin eline topaçı cevir babam cevir.Vortex sadece seti ve bastıgı vigor lar sayesinde pvp kazanabiliyor.

• beyler aklıma takıldı çarı warrior cleric yerine warrior warlock yapsam ve warlockun büyü skillerini kullanıp warlockun vuruşlarından yararlansam bu çarla avantaj ve dezavantajlarım neler olur?
    şimdden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrascorp

beyler fikirleriniz gerçekten etkili.
    yani değişim yoktu.
    yanılıyor muyum
    yada şöyle diyeyiim.

hehe öle bakıodum .. sadece bu yazılanlara cvp wermek için üye oldum... herkes warrior rogue kullanamaz.. sağlam setin olucak ve hp grain kullanıcaksın.. üzerine 3+ parça sun alırsan o çarın yıkamıcağı build yok ;) crt 20+ dagger crt 12+ 2h sword tüm serverı doğramana yeter. 6 weapon switch yapabiliosan devam et. ama ben 5 vs 1 show yapıcam diyosan warrior Cleric yap derim. ;)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.