Şimdi Ara

Warrior vs Mage (Duel Taktikleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son videoyla arasındaki süre 1 haftadan fazla olmasın diye oturdum gece bununla uğraştım. Umarım faydalı olur ve de beğenirsiniz. İyi seyirler.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:34 >
  • Yararlı bir video ayrıca çeviri için teşekkürler.
  • En yararlı paylaşım bu bence.Warriroun ezeli rakibi mage bunu bekliyordum
  • Paylaşım çok yararlı olsa da ordaki magelerin noob olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef :/
  • Çeviri için teşekkürler ama Mage imbaysa Warrior'un onu yenme şansı yok denecek kadar az
  • Ve beklenen video geldi. Eline sağlık Frozz, herzamankinden

Herkeste bir tabu oluşmuş Frost Mage Warrior'u alır diye. O yüzden eğer frost mage yenilirse karşıdakinin oyunu bilmesinden ya da iyi oynamasından değil de magein noobluğundan dolayı olduğunu düşünüyor millet.. Enteresanıma gitti
  • Teşekkür ederim :)

@Elemriel.. Dediğin olaydan zaten videoda da bahsediyor, öyle bir kanı olmuş artık, yapacak birşey yok :D
  • Ben de bu önyargıyı desteklemiyorum; fakat rating'iniz yüksek olması gerçekten o sınıfı çok iyi oynadığınız anlamına gelmez. Takım içerisinde kendinize düşen payı yerine getirdiğiniz de zaten yüksek rating garantidir. Fakat bir sınıfı ne kadar iyi oynadığınız o sınıf ile tek başınıza neleri ne ölçüde başarabildiğinizdir.

Ben Hunter hariç diğer sınıfları hiç oynamadım; düşük lvl bile açmışlığım yok.

Swifty'nin Warrior vs. Hunter videosuna da haliyle kendi sınıfım olduğundan daha bir dikkat ettim. İki hunter da salağın önde gideni. Melee bir sınıfa pet saldırsın diye gönderilmez! O ratingi yapan adam bunu düşünemiyor mu? Pet'in ölmesine izin vermek kazanma şansının kafadan %60-70 düşmesi demek! Bladestorm halindeki warrior'a ice trap koyan adam ise bıraksın bu oyunu abi!
    Ben Hunter'ı bildiğim için bu yönde eleştrimi yaptım.

Ve bu Swifty neden Hunter'lar ile sadece arena haritalarında dövüşüyor da open world'de dövüşmüyor. Arena haritalarının adil ortamlar olmadığını hepiniz biliyorsunuz. Diğer her sınıf ile sanırım open world pvp yapıyor; ama Hunter ile yok. İster istemez ben kuşkulanmaya başladım. Hunter'ın sınırlı bir alanda bulunması onun dezavantajınadır.

Özür dilerim Frozz, senin konunu baltalama gibi bir niyetim yok; ki sen zaten gayet yararlı bir iş yapıyorsun. Nasıl olsa herkes ingilizce bilecek diye bir şey yok. Neyse...

EDIT: gerçi warrior vs. hunter bir sonraki videoymuş. bekleyip da o konuna mı yazsaydım; neyse. gene yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 31 Mayıs 2011; 12:17:55 >

• Yok yahu, "benim konum", "senin konun" mu var :) Sadece senin de dediğin gibi, hunter mevzusu konu itibariyle pek uygun olmamış burada, o kadar.

Hunter mevsuzunu bir sonrakine bırakıp, sadece şu bahsettiğin arena konusuna değineceğim, o da videoları izlediğimden. Sadece hunterlarla değil, diğer classlarla da arenalarda dövüşüyordu zaten, yani huntera karşı bir durum olduğunu sanmıyorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 31 Mayıs 2011; 12:52:08 >
  • arena harici nagrand gibi manzaralı yerlerdede bol bol maç yapmış adam.. Bende yukardakileri okumadan seçtiği mekanlardan dolayı swiftyi övecektim.. ayrıca frost mage gibi melee sınıfların antisi, absorbların babası bir classı zar zorda olsa alabildigine göre hunter gibi heal fakiri bir classı her şekilde alabilecegine adım gibi eminim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

ayrıca frost mage gibi melee sınıfların antisi, absorbların babası bir classı zar zorda olsa alabildigine göre hunter gibi heal fakiri bir classı her şekilde alabilecegine adım gibi eminim..

Yok artık; daha neler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

ayrıca frost mage gibi melee sınıfların antisi, absorbların babası bir classı zar zorda olsa alabildigine göre hunter gibi heal fakiri bir classı her şekilde alabilecegine adım gibi eminim..

Yok artık; daha neler!

Güzel yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F906924D -- 31 Mayıs 2011; 20:49:03 >
  • Kızlar güzelmiş. Özgürce bikini giydiren bir ülke. Rüya gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.