Şimdi Ara

Warrior-warlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler staff charımı sattım sımdı yenı bı char kasıyorum warrior-warlock acaba kac k sp yapmalıyım??

Lütfes sıte isimleri vermeyın..!!

• Ne demek site isimleri vermeyin ya Biz nerden bilelim sen hangi skilleri açacaksın vs vs.

Lütfen üst konulara gir;
    warrior ve warlock un skillerine bak,
    hangi skilleri açmak istediğine karar ver özelliklerine bakaraktan,
    sonra skill hesaplama sitesine girip açmak istediklerinin isimlerine bak ve hesapla.

Ne kadar hazırcısınız! Uğraşın ve öğrenin biraz. Biz de anamızın karnından öğrenerek çıkmadık tabi. Fakat çabalayıp öğrendik hazıra beklemedik. Aga_5k_pls ciler tayfasına katılmadık kendimiz kazandık.

Yeni nesil gerçekten çok üşengeç yav (sanki ben eskiyim de )

• quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Ne demek site isimleri vermeyin ya Biz nerden bilelim sen hangi skilleri açacaksın vs vs.

Lütfen üst konulara gir;
    warrior ve warlock un skillerine bak,
    hangi skilleri açmak istediğine karar ver özelliklerine bakaraktan,
    sonra skill hesaplama sitesine girip açmak istediklerinin isimlerine bak ve hesapla.

Ne kadar hazırcısınız! Uğraşın ve öğrenin biraz. Biz de anamızın karnından öğrenerek çıkmadık tabi. Fakat çabalayıp öğrendik hazıra beklemedik. Aga_5k_pls ciler tayfasına katılmadık kendimiz kazandık.

Yeni nesil gerçekten çok üşengeç yav (sanki ben eskiyim de )

Ben ondan demedım site isimlerini bende bılıyorum onları ama nerden baksam 10mılyon sp dıyo sence bu doru mu?

• bence yanLış ama sen 600 k sp kas 90 a kdar da 220 kasar eder 820 k buda yeter artar :)

Warrior-warlock
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.