Şimdi Ara

Warrior/Warlock yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an one handed swor shield warrior ım ve pt mob olsun champion veya giant olsun tek başıma keserken hiç bir sorun olmuyor bu yüzden cleric açmayı pek düşünmüyorum videolarda da ve pvp lerde warlock ların ezici üstünlüğü gördüm hatta 25 lvl rogue/warlock champion kokoru pt kesebilirken 24lvl twohanded warrior/cleric kesemiyordu ayrıca holy word öle ahım şahım bi resist yapamıyo yinede cleric le warlock arasında kaldım ama warlock daha zevkli geldi bana ondan bi resimle ya skillerin tam isimlerini yazarak hangi debuffları açmam gerektiğini söylebilirmisiniz?

Not: verdiğim örnek kötüydü biliyorum ayrıca bard ı kessinlikle istemiyorum...

• Bi yorumunuzu esirgemeyin...
  • 1handed la warlock güzel eğlenceli bir char oluyor ama bunun için 110 lvl için konuşursak nova şart en azından shield için. Bazen holy spell sinirini bozabilir zehir tutmadığında sp kasma şansm olsa cleric-warlock char yapılandırmak olurdu ilk işim :)
  • peki hangi skilleri açmalıyım ve ne işe yaradıklarını yazablrmsnz? Skillerin tam isimlerini yazarak ya da resimlerle göstererek. Ayrıca burdaki rehbere bakdım ama anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.