merhaba: Prince of persia: Warrior Within mi önce çıktı sands of time mı acaba bunu soracaktım, teşekkürler...
sands of time önce çıktı
tüh be! Warrior Within i bitirmiştim, oyunda sands of time ın reklamını görünce, dedim herhalde devamı. warrior within i bitirince sands of time oynanır mı artık
quote:
Orjinalden alıntı: iron eagle
sands of time önce çıktı
çok doru
quote:
Orjinalden alıntı: serbey22
tüh be! Warrior Within i bitirmiştim, oyunda sands of time ın reklamını görünce, dedim herhalde devamı. warrior within i bitirince sands of time oynanır mı artık
YUH BEEEE! KARA CAHİL!!!! ONU DA MI BİLMİYON.
Sand of time daha önce çıktı.Çünkü warrior within daha yeni çıktı.
kusra bakma kuru kafa bilmiyordum, arkadaşların sayesinde öğrendim
boooşver bende sands of time i oynamadım POPWW den sornada devamı çıkar sende onu oynarsın. PP çok eski oyun ya kolay kolay bitmez.
quote:
Orjinalden alıntı: Met_10
YUH BEEEE! KARA CAHİL!!!! ONU DA MI BİLMİYON.
abi arkadaş bişi sormuş ne bu kadar bağırıyon hem bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır
Sands Of Time daha eski diğerinden ama daha güzel bir oyun yani POP deyince ne anlıyosanız onu yansıtıyo...oynamaktan sakın çekinme....
POP
yahu gerçekten ikincide prince kaleyi terk ediyor nasıl oldu bu ben hep orada kalacağız sanmıştımayrıca warior within klasik pop tarzından daha uzak bir oyun daha karanlık bir atmosferi var bizim prince gitmiş sanki yerine gayet ciddi görüp geçirmiş başka biri gelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: _phoenix_
POP
boşboş cevaplar yazarak burda post kazanılmaz!
enbeğendiğim oyunlardan birisi ilki okadar hoşuma gitmedi ama bu süper
ben daha önce POP oynamadım fakat oynamak istiyorum ilk hangi oyunu önerirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme