Şimdi Ara

Warriordan int priye 4295 damage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LizzaSimpson'a(itemli int priest) 4295 damage vurdum savaşta.Ksc almak istedim.Nede olsa warrioruz:)

Warriordan int priye 4295 damage

• Bir tane tanıtım konusu yapsanda onu güncellesen olmazmı hocam? Hergün bir konu açıp 1 tane ss paylaşıyorsun.
    Yanlış anlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

Bir tane tanıtım konusu yapsanda onu güncellesen olmazmı hocam? Hergün bir konu açıp 1 tane ss paylaşıyorsun.
    Yanlış anlama.

Tanıtım konusu olunca çekemeyen çok oluyor Hem bu şekilde bu bölümde hareket olmuş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 3 Kasım 2012; 15:57:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Bir tane tanıtım konusu yapsanda onu güncellesen olmazmı hocam? Hergün bir konu açıp 1 tane ss paylaşıyorsun.
    Yanlış anlama.

Tanıtım konusu olunca çekemeyen çok oluyor Hem bu şekilde bu bölümde hareket olmuş oluyor

Anladım.
  • Güzel resim. :)
  • tebrıkler :)) baya bı eglencelı oluyor yaa takıpte olmak :)) haklı da hareketlılık gelıyor bole
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

tebrıkler :)) baya bı eglencelı oluyor yaa takıpte olmak :)) haklı da hareketlılık gelıyor bole

arkadaş doğru söylemiş. Tek tek foto paylaşıcağına . biriktirip haftada birkez veya ayda birkez paylaşabilirsin.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yanlış anlama.

+1000
  • İsteyen kendi charını tanıtım konusunda tanıtır.Ben bu şekilde paylaşım yapmayı uygun gördüm.
  • Güzel damage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coixeja -- 3 Kasım 2012; 18:59:07 >
  • Maazallah Str priest olsaydı kac yerdi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Maazallah Str priest olsaydı kac yerdi acaba

Düşünmek bile istemiyorum
  • quote:

quote:

Can olmuyor ama onlarda pek fantastik bir sey cikmazdi.tek yer giderdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Can olmuyor ama onlarda pek fantastik bir sey cikmazdi.tek yer giderdi

Doğru :)

• gormemisin chari olmus tutmus babayn cukunu koparmis napiyon olum sen, senin gibi milyon adet warrior var piyasada hepimiz ss koysak ne olacak? adinin altinda bir baslik ac ve oraya resim yukle, yada seni rezil edene kadar arenada keserim rezil ederim elaleme ;) oyun ici pm at frrozen
  • Bir tane char satıcam satamıyorum

Şu ss'leri gören de zaten oyunun bittiğini görüp başlamaz etmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

gormemisin chari olmus tutmus babayn cukunu koparmis napiyon olum sen, senin gibi milyon adet warrior var piyasada hepimiz ss koysak ne olacak? adinin altinda bir baslik ac ve oraya resim yukle, yada seni rezil edene kadar arenada keserim rezil ederim elaleme ;) oyun ici pm at frrozen

+ 10000000000000000000000 :)

Doğru söze Ne Denir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

gormemisin chari olmus tutmus babayn cukunu koparmis napiyon olum sen, senin gibi milyon adet warrior var piyasada hepimiz ss koysak ne olacak? adinin altinda bir baslik ac ve oraya resim yukle, yada seni rezil edene kadar arenada keserim rezil ederim elaleme ;) oyun ici pm at frrozen

Aman diyeyim tek yeme
  • Vsnizi bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A4eK

Vsnizi bekliyorum

Kendisi henüz pm atmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.