Mrb arklar benim dieste wariorum war 59 lwl itemler i +7 ii +7 glave +7 chitin set takıılar +7+8 karısık gorevlerle de harmanlayınca unıque oluo tak ıyapıcaktım aklımı roque çeldi ve ben bu itemler isatıp nasıl bi roque düzebilirim bu gün bi adam +8 md +7 shard 4 parca roque chitin 2 de yesil kutu werio du bunlara wersemiydim glave istemedi
Bence İsabet Olur +8 md Olmasada Dual +7 Sharda Vs Elinde Olan itemlerle iyi bir rogue dizebilirsin
Ben olsam vermezdim sonuçta ii +7 verioyorusn zor bulunan bir item bence bir kaç şey daha iste gb fln
az once adam 10 gb + +7 glave wer dedi +8 md werem dedi bu nasıll is dies servarındayım ii +7 werip dual +8 md alabilirmiyim yani _?
ben warrıoru bozma derim...
quote:
Orjinalden alıntı: I_FMK_I
+1 60+'ya kas
Bence rogue kas warrior çekilmez pot derdi hiç bitmiyo zaten
en iyi ne oynuosan onu kas minor bilmiosan sakın asas olma
charda güsel 60+ kas (ardream bence sıkıor sıkı char osa bile ama cz de nova falan görünon için açılıor)
warior çok zevkli +7 iinde var warioru bırakacaksan ardreamda priest ol.
ardreamciysen asas ol derim lvl kascaksan wariora dewam et derim o oiremlerede dizilir heralde +7 citin set +7 shard
wariordan sora rogue kullanamassın minör falan bence wariorda kal
Rogue ol bence +8 Md +7 Shard al çok rahat np kasarsın
quote:
Orjinalden alıntı: I_FMK_I
bozma() bozacaksan bile asas yap okçunun ben....
ardream mi kalcan ? ardream kalcaksan asas yap.kalmicaksan warrioru kas yada yeniden priest kas +7 ii kalsin 72 de helish acarsin +10 str takilar +9 str paper kiyafetler :D
+7ii ver dual +8 md al! warior chıtın set ver..rouge cıtın set al +7 glave ver 2 tane dex9 al wariorla bi tane pp düşür warior59 lwl charı wer rouge al wer al wer al ne bilim yap bişiler
quote:
Orjinalden alıntı: 70olmakFLAMEshard
+7ii ver dual +8 md al! warior chıtın set ver..rouge cıtın set al +7 glave ver 2 tane dex9 al wariorla bi tane pp düşür warior59 lwl charı wer rouge al wer al wer al ne bilim yap bişiler
uçtun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme