yannısın war mage cok zor kasılıyo bende war pff koxp kuruyom 6x yine bi pok kesemiyom en iyi roque sonra priest sora warrior sora mage ZEWK DİYOSAN: 1.Roque(bıcakcı) 2.Mage(60+) 3.Roque(okcu) 4.WarrioR 5.Str priest
senin cigerine islemis bikere BAN yemek kardesim sen wariror açsan hiç hile yapmadan ell kassan gene ban yersin bu senin kaderin
ya koxpla kascaksan oyunu birak hic oynama daha iyi.ben hic koxp kullanmadim(sadece bir kac kere koxpla kastim cunku warrior kasmak cok zor)simdi priest kasiyom aposda heal/buff olarak gidio.mage acarsan 45 olunca harpy partylerinde manyaq kasarsin ama
SIKAN KONU GENE ACILDI
elle kasmaı bilmıosan daha basit oyunlar oyna derim nası olsa elle lwl bile kasamadıysan roque kassan nolcak ilerki lwl a gelcen ya banned ban olmasada combo fln yapamazsan bi işe yaramaz sın
inşallah actıklarının hepsi banlanır haklı da olsa haksız da olsa lanet ediyoum sana
o gigayida disband yapmıştın pis koxper aslında koxpsuz olmuyo herkez wairor bile ok atıyo mage bile ex bug herkez her gordunuz adamda var hele ronarktaa yuva olmuş olan benim çarlara oluyo slot içinden beni banlar adam mal mal koxp oldugunun belli ediyo bıçaklarla ok atıyo ban yimiyo biz gizli saklı yiyoz yine açıcam deli gibi kasıcam gm isimlerini alıyım kimsede anlayamıcak koxp oldugunu zatn şimdilik kasa çarla item kasıyom ne kimse ss çekecek nede gm bilecek bug yapıp kasıcam 7x le deli gibi kasılıyo fazla yapan olsa keşke: DD
nerden disbant yapmısım gerizekalı seni uydurma biyerlerinden.
quote:
Orjinalden alıntı: [ORGASM]
o gigayida disband yapmıştın pis koxper aslında koxpsuz olmuyo herkez wairor bile ok atıyo mage bile ex bug herkez her gordunuz adamda var hele ronarktaa yuva olmuş olan benim çarlara oluyo slot içinden beni banlar adam mal mal koxp oldugunun belli ediyo bıçaklarla ok atıyo ban yimiyo biz gizli saklı yiyoz yine açıcam deli gibi kasıcam gm isimlerini alıyım kimsede anlayamıcak koxp oldugunu zatn şimdilik kasa çarla item kasıyom ne kimse ss çekecek nede gm bilecek bug yapıp kasıcam 7x le deli gibi kasılıyo fazla yapan olsa keşke: DD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme