Şimdi Ara

Warriormu Asasmı Son Nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lastmaster Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben ronark ın en ünlü koxperlerindenim 4CzHunterCz 69 lvl de ban yedim ondan önce gene ronark da 62 de sonra 58 de dün aksam da 59 da ban yedim ama itemler kasa charda druor her ban yememde +7 iron x im gidior banla charın üstünde oldugu için simdi ben acaba elimde 2h çift el +3 giga var ve warrior earring var warrior mu açıp kassam gene koxper olarak roguemi simdiye kadar hiç elle lvl kasmamısımdır ondan zor gelecegi kanaatındayım hem warriorun itemleride çok pahalı oluor acaba bi öneri verseniz lütfen sana göre hangisi ise o falan demeyin bide koxperlime söz etmeyin post kasmak için.Önerillerinizi beliorum.

• upupp
  • son noktamı al o zman .
  • valla 2 makina bulabileceksen bi makinaya warrior aç 6-7x bug yap koy, öbür makinayada 55+ koxper char bul süper kasılıyor kendimden biliyorum
  • Agam o kadar post kasmıssın daha gözün doymadımı hala kasıosun
    quote:

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

son noktamı al o zman .
  • up
  • senın yenıne ben upladım :D post kasmak sorun değil olucagum kadr olmusum zaten ben maksat komıklık gııck lık olusun flaln diye hava gelsın igrenç espirilerin tadına varın diye
    quote:

Orjinalden alıntı: DogustanKatiL

Agam o kadar post kasmıssın daha gözün doymadımı hala kasıosun
    quote:

son noktamı al o zman .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç elle kasmadım diyosun, zordur diyosun tamamiyle haklsın.Ama bi de şu var elle warrior kasmak ultra mega ciga süper hiper pultra multra zor.Anlatabildimmi?Resmen amelelik.Ben kasmadım ama kasan arkadaşlardan biliyorum.Ama sabredip kasarsan,item düzersen, adamlara patozlama girersin ezer çıkarsın.
    Sabırlıysan ve koxpsuz kasabileceğine inanıyorsan, kas derim.
  • olay bu bunları yapamıycakan acma cunku gozunun onunde seneden 2 kat daha fazla kascak ama iyi arkdasların varsa tamam
    quote:

Orjinalden alıntı: doğukan54321

Hiç elle kasmadım diyosun, zordur diyosun tamamiyle haklsın.Ama bi de şu var elle warrior kasmak ultra mega ciga süper hiper pultra multra zor.Anlatabildimmi?Resmen amelelik.Ben kasmadım ama kasan arkadaşlardan biliyorum.Ama sabredip kasarsan,item düzersen, adamlara patozlama girersin ezer çıkarsın.
    Sabırlıysan ve koxpsuz kasabileceğine inanıyorsan, kas derim.
  • Bence oyunu bırak

Elle kasıp biras zorluk cekmedikten sonra ne anlamı warki??
  • post kasmak ne???? türkçe konuşun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TraceGT

post kasmak ne???? türkçe konuşun

Mesela bu yazdıgınla sen post kasmış oldun
  • quote:

son noktamı al o zman .

• elle kasmaktan zevk almıyorsan oyunu bırk bence nereye kadar koxpla kasacan?
  • En Ünlü Kospermış peh..
  • ne uraşıon ya edanaya gel orda koxper aç gm banlamıor hiç
  • benden de bir son nokta hatta ..........
  • bazılarını kınıyorum kozp mozp diyo ama bvence asasin en sağlam
    lwl:55
  • Bugün baslicam aca priest açıpta 2h lr çift el gigayı ve warrior earring i satıp priesti mü düssem yada warriormu kullansam kasam?
    diorum kendi kendime priest bi malice atsa warrior etkisiz kalıor ama warrirorada pelerin atını kesemeye falan çok faydaları var ? sizde priestmi warriormu
  • bence kasma sıralaması su
    1. mage
    2. priest
    3. rogue
    4. warrior

ama zevk diosan
    1. rogue
    2. rogue
    3. warrior
    4. mage
    5. str priest
    ..
    .
    ...
    .
    9999. intci priest
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.