Şimdi Ara

WARRIORPENDANT+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu iteme ne gibi itemler önerirler sizce +8raptor +7 giga weren olurmu. yoksa ben havadanmı uçuyorum
    adam akıllı bi teklif gelmedi..

bunu werip sağlam bi emanet almak istiyorum sizce değeri nedir ne ile takas edilir.
    edanada +0 wp 150gb civarı 3 tane kullandım 450gb
    gb üzerinden hesaplarsak
    +8 raptor 250gb civarı..
    bu konuya bi acıklık getirirmisiniz lütfen.

• Kullanmayacaksan +1 Yapmakla Çok Yanlış Yapmışsın.Hepsini Tek Tek Satsaydın Daha Çok KAr Ederdin.Uniqe Takılarda + lı olduğunda +1inin fiyatı ile hesaplanmaz.3 tane +0 ı satsan daha çok Para KAzanırdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Kullanmayacaksan +1 Yapmakla Çok Yanlış Yapmışsın.Hepsini Tek Tek Satsaydın Daha Çok KAr Ederdin.Uniqe Takılarda + lı olduğunda +1inin fiyatı ile hesaplanmaz.3 tane +0 ı satsan daha çok Para KAzanırdın

bunu akıl edemedim işte off apdal kfam

aslında kullanmakta istiyorum ama Bunun yerine şimdilik lupus+1 takıyım diyorum bununlada bi emanet takas ediyim die düşünüordum cok büyük hata yapmışım meğersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmiRLééBæCKk -- 16 Şubat 2007; 21:45:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Kullanmayacaksan +1 Yapmakla Çok Yanlış Yapmışsın.Hepsini Tek Tek Satsaydın Daha Çok KAr Ederdin.Uniqe Takılarda + lı olduğunda +1inin fiyatı ile hesaplanmaz.3 tane +0 ı satsan daha çok Para KAzanırdın

Ewt.+1 alıcak adamın ortaya cıkması cok uzun surer.Pahalı bı ıtem
  • evet bencede satıcaksan unique takılara + basmıycaksın istediğin parayı alamazsın!
    ama olsun yinede güzel takas yapabilirsin wp ile
  • bende ^+7 giga olsa ben warrior olsam ve yedekte silahım olsa(raptor+7 gibi) takas ederim wp +1 boru deil....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

bende ^+7 giga olsa ben warrior olsam ve yedekte silahım olsa(raptor+7 gibi) takas ederim wp +1 boru deil....

walla wermeyecekler gibi
    1 teklif geldi adam akıllı
    oda ii+7 wp+0 ve 10gb idi reddeddim hadi hayırlsı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.