Şimdi Ara

warriors oroshi 3 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • warriors oroshi 3 oynayan arkadaşlar bu oyun almaya değer mi ? yardimlarinizı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabii ki alınır.
    Öncelikle söylüyeyim, bu oyunun kendine has bir kitlesi var.
    Önceki oyunlarını PS2'de zevkle bitirmiştim. PS3'te oynamak nasip olmadı ama alacağım mutlaka.

Samurai Warriors, Warriors Orochi falan oynanış olarak Dynasty Warriors ile aynı. Benim için aynı seri, zaten bir isimleri değişik. Bu oyunların işleyiş mantaığı şöyle:
    Etrafına onlarca, yüzlerce güçsüz düşman toplanıyor ve onları yenerek güçlü bosslara ulaşıyorsun.
    Bölge ele geçiriyorsun.

Bu arada Dynasty Warriors 7'de geçen sene çıktı, Dynasty Warriors 7: Empires'ta gelecek.

• o halde alıyorum

boss savaşlarına bayılırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Tabii ki alınır.
    Öncelikle söylüyeyim, bu oyunun kendine has bir kitlesi var.
    Önceki oyunlarını PS2'de zevkle bitirmiştim. PS3'te oynamak nasip olmadı ama alacağım mutlaka.

Samurai Warriors, Warriors Orochi falan oynanış olarak Dynasty Warriors ile aynı. Benim için aynı seri, zaten bir isimleri değişik. Bu oyunların işleyiş mantaığı şöyle:
    Etrafına onlarca, yüzlerce güçsüz düşman toplanıyor ve onları yenerek güçlü bosslara ulaşıyorsun.
    Bölge ele geçiriyorsun.

Bu arada Dynasty Warriors 7'de geçen sene çıktı, Dynasty Warriors 7: Empires'ta gelecek.

sağol

• Ne demek.

Hayırlı olsun, iyi katliamlar, bol adrenalinli
    bölüm sonu canavarları kesmeler.

Ama bu güzel seriyi herkes sevemez, sen yinede Youtube'dan oynanış videolarına bak, hoşuna gidiyorsa al.

Şahsen bence çok zevkli ve güzel bir seri.
  • quote:

Ne demek.

Hayırlı olsun, iyi katliamlar, bol adrenalinli
    bölüm sonu canavarları kesmeler.

Ama bu güzel seriyi herkes sevemez, sen yinede Youtube'dan oynanış videolarına bak, hoşuna gidiyorsa al.

Şahsen bence çok zevkli ve güzel bir seri.

hocam ben çok eski playstation kullanıcısıyım.

o zamanlar bir oyun vardı.

kocaman ordular üstüne geliyor şen kılıç ile hepsini biçiyorsun. çok değişik bir oyundu.

eğer o tarzda ise kesip biçmek tam bana göre

gerçekte bazen insanlara hırçınlaşıyorum, bu tarz oyunlar ile stres atıyorum

dışa vurum bu olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: tarzsincan1981

hocam ben çok eski playstation kullanıcısıyım.

o zamanlar bir oyun vardı.

kocaman ordular üstüne geliyor şen kılıç ile hepsini biçiyorsun. çok değişik bir oyundu.

eğer o tarzda ise kesip biçmek tam bana göre

gerçekte bazen insanlara hırçınlaşıyorum, bu tarz oyunlar ile stres atıyorum

dışa vurum bu olsa gerek

Aynen bende yıllardır kullanırım, elimden çok geçti. Fat PS1'im, Slim PS2'm ve Fat PS3'üm hâlâ elimde.

Dediğin oyunda muhtemelen üstte saydığım oyunlardan biridir, şuan başka oyun aklıma gelmiyor reis. Daha net bilgiler olsa bulurduk belki.

Stres attırıyor gerçekten, oyun değil stres topu Maşallah.

Bu arada sana
    Yakuza ve Way of the Samurai serisinide tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • way ofthe samurai oynadım da yakuza da çok sıkıntı çektim hocam

devamlı geziyorum bir türlü kavgalara giremedim. ordan oraya koşturdum durdum

• sonra hiç oynamadım . onun ilerleyiş mantığı nasıl kardeş

• quote:

way ofthe samurai oynadım da yakuza da çok sıkıntı çektim hocam

Yakuza ilk oynayışta karışık gelir reis, oyun açık dünya (Open World). Genelde gideceğin yer haritada
    işaretli olur. Bazı görevlerde işaret olmaz sadece ne yapacağın yazar, İngilizcen iyi değilse ya çevirirsin ya da Google'a yazıp nasıl geçeceğini görebilirsin.

• quote:

quote:

way ofthe samurai oynadım da yakuza da çok sıkıntı çektim hocam

Yakuza ilk oynayışta karışık gelir reis, oyun açık dünya (Open World). Genelde gideceğin yer haritada
    işaretli olur. Bazı görevlerde işaret olmaz sadece ne yapacağın yazar, İngilizcen iyi değilse ya çevirirsin ya da Google'a yazıp nasıl geçeceğini görebilirsin.

madem iyi diyorsun raftan çıkarıp bir daha deneyim. belki bu sefer fazla koşturmam

• quote:

madem iyi diyorsun raftan çıkarıp bir daha deneyim. belki bu sefer fazla koşturmam

Yok yav kolay, hemen alışırsın. Yalnız aynı sokaklardan çok geçme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 23 Eylül 2012; 17:00:24 >

• quote:

quote:

Yok yav kolay, hemen alışırsın. Yalnız aynı sokaklardan çok geçme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.